Tavo gyvenimas - Pernelyg žavus atsitiktinumas, jog praleistum jį taip, kaip ir visi kiti

2013.04.13 patalpino Synecdoche
  • 4
11
velniop,morales,etikos,ir,padorumo,normas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4010 d. Atsakyti   
tai aišku, įprasti žmonės galvoja paprastai - O kam čia tos linksmybės? turi vaikų ir gerai... Lyg su tais vaikais įdomu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4012 d. Atsakyti   
Draugai mieli, juk norima pasakyt, kad DAUGUMA mūsų gyvenam ne savo gyvenimus, net nesusimąstydami apie tai! Paskui kariamės, nes esam per daug riboti, kad pasirinktumėm kitą gyvenimą! Apskritai, visuomenei rūpi žmones paverst paklusniais kvailiais, tad žiūrėkit, ką renkatės..... O čia parodoma, kokia nesuvokiama, nereali ir nuostabi mūsų egzistencija ir visata... Kaip kas nori, tas taip supranta.... Mane tai ĮKVĖPĖ, nes aš supratau tai skirtingai nei tas, kuriam visai nepatiko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
to lola: tai kad kitokios prasmes zmogui ir nera,tik daugintis,gyvenimo kitu kampu nepasuksi,uzgimei,brest,suaugi,dauginiesi,sensti,mirsti.priesingai nebus. aisku kad bus, padarydamas kazka gero kitam zmogui jis tave atsimins, taip tu susirasi kazka kam busi brangus, o jeigu darysi gerus darbus pvz savo valstybei jei yra toks variants nu pvz tarnausi armijoj kokioj ir darysi gerus darbus tevynei, arba dar geriau busi koks mokslininkas ir darysi gerus darbus zmonijei zinau kad susvaigau, ieisi i istorija, busi legenda, tave visi atsimins ir tt, taip kad yra sokia tokia kitokia porasme, bet neasme ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
to lola: kopti i kalnus ane =D?, kad po to nuo ju nuliptum?(kitos prasmes nematau =D) buti geriausiu gydytoju ? taip prasme yra gali isgelbeti daug gyvybuy, bet kad juo taptum tai dar uoj uoj ko reikia ir kokiu pastangu, bet ne vienas neturi teises tau nurodinet ir trukdyt daryt gyvenime tai ka nori, nu net nzn kaip atsakyti nurodineti man nenurodineja niekas, o gyvenime as nieko nenoriu, ,o ir tavo veikla neturi but zalinga kitiems zalinga kitiems bus bet kokiu atveju, kaip kad ir pvz kad turetum ant ko piesti rasyti mes kapojam medzius, medziai gamina ora vnz patys kenkem sau. ,tad pries kazka darydamas,tai ivertink, kas is to kad ivertinsi jeigu daugiau ar maziau veikla bus zalinga, synecdoche sito zodzio nesupratau, depresuoju, ne poxujinezuoju... =) va teip vat =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
o kaip savaji gyvenima iprasmint,yra ivairiu budu-kopt i kalnus,but geriausiu gydytoju ir pan...bet ne vienas neturi teises tau nurodinet ir trukdyt daryt gyvenime tai ka nori,o ir tavo veikla neturi but zalinga kitiems,tad pries kazka darydamas,tai ivertink.synecdoche,depresuoji??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
tai kad kitokios prasmes zmogui ir nera,tik daugintis,gyvenimo kitu kampu nepasuksi,uzgimei,brest,suaugi,dauginiesi,sensti,mirsti.priesingai nebus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
to: zvp kraštutinumus(kraštutinis) toks jau aš =D

to: kamštelis ble koks gudrus =D, gerai =D, aišku ir dėl to ką rašiau anksčiau, bet ir ne vien dėl to, galvok pats, jeigu jau toks gudrus =DDDD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
skaiceu koke valanda
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
#1 Nepainiok geranoriškumo ir altruizmo su morale. Moralė yra tai, ką toleruoja visuomenė, kurioje tu gyveni. Pvz. arabų šalyse užmėtyti akmenimis išprievartautą moterį skaitosi moralu. Tik nuo tavęs priklauso, ką tu įtrauksi į savo moralės sistemą, ir ar ta sistema nesipjaus su visuomenės pripažintais moralės standartais.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4021 d. Atsakyti   
#1 Juk nebūtina iškart galvoti apie kraštutinumus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
jeigu visi darytu ta ka noretu cia butu velniava, as esu ir busiu toks kokiu reikia buti, o ne tokiu kokiu noreciau, nes jeigu nebutu padorumo, nebutu ir pasitikejimo, jeigu nebutu etikos visur viskas lustu ir griutu , jeigu nebutu morales, butu daug kersto ir visur pilna blogio, as esu ir busiu padorus, mandagus ir saziningas, nes taip tiesiog man kaip zmogui reikia

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų