Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Su šių laikų švietimo sistema jaučiuosi ne kaip - mokinys, o kaip spartos karys. Norint gauti atestatą, teks daug kraujo pralieti

2015.12.03 23:07 patalpino Banditi
  • 10
9
life, is, life,mokslas,svietimo, sistema,sparta,ziaurus, gyvenimas,skaudi, tiesa
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Banditi nuotrauka
Banditi prieš 3036 d. Atsakyti   
No problem
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3037 d. Atsakyti   
O visko neperskaičiau :D, sry jo tam tikrą supratimą suformavo :) ačiū už užuojautą :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3037 d. Atsakyti   
Nu tai aš supratau kad perkeltine - va supratau (Žinai tą posakį „Aš tai uždirbau savo krauju“) ir pateikiau versija iš savo gyvenimo ir va kiek daug ta perkeltine prasme „kraujo“ man teko pralieti kad gaučiau tą supi*tą atestatą :D
Banditi nuotrauka
Banditi prieš 3037 d. Atsakyti   
Turejau omeny, kad tą sakinį "Norint gauti atestata, teks daug kraujo pralieti"nereikia rimtai priimti, cia perkeltine prasme. Kad teks kaip reikiant pasistengt norint gauti tą brandos atestata. O tu čia per daug viska giliai i sirdi paemiai. Suprantu, skaudu su tavo situacija, bet toks gyvenimas. Ne visiems jis rožėm klotas. Bet taip turi buti, gal but stiprybes tau įskiepijo, tam tikra supratima suformavo apie gyvenima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3037 d. Atsakyti   
Žinai tą posakį „Aš tai uždirbau savo krauju“ ? Tai va, aš niekad nebuvau vunderkindas arba su*stas genijus :), kaip tik priešingai, tiem genialiems mokiniams kurie sugebėdavo gerai mokytis, jiems nereikėdavo jokių pastangų, būdavo ir tokių kuriems reikėdavo stengtis, bet jie patemdavo, o man kiekviena užduotis būdavo žymiai sunkesnė negu visiems kitiems, aš savo pastangom išliedavau savo kraują, prakaitą ir netgi ašaras, kai kiti vaikai padarydavo namų darbus, aš sėdėdavau valandomis ir varydavau tai kas kitiems būdavo lengva, buvau tėvų priverstas mokytis tol kol viską suprasdavau, parėjęs namo iš mokyklos, kai kiti būdavo jau viską paruošę, ir žaisdavo su draugais aš turėdavau sėdėti penkias val prie namų darbų kol viską suprasdavau, ir paskui mokykloj vis tiek nespėdavau su visais, nors stengiausi 5 h daugiau negu visi kiti. Tai kdl turėčiau nepriimti visko už rimtą?
Banditi nuotrauka
Banditi prieš 3037 d. Atsakyti   
Nepriimkit to už rimta. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3038 d. Atsakyti   
Matai gyvenima vaiki, bet ne viskas krauju, patepta, kartais reikia buti protingu, ir ideti ir pastangu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3038 d. Atsakyti   
Tik geriau praliek ne kraujo o prakaito, ir mastyk, mastyk, issisukti is to ko nesugebi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3038 d. Atsakyti   
Va cia logiska oj kaip logiska

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų