Nerūkau, negeriu, sportuoju - Tikriausiai aš nemadingas, užtat stiprus ir sveikas!

2015.06.29 patalpino gvizdas
  • 29
7
sportas, sveikata,gyvenimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3195 d. Atsakyti   
Tokie, kurie sako, kad geriau gert, negu sportuot, parodo kiek degradavo visuomenė. Visada gerbsiu sportuojantį žmogų labiau nei beformį alkoholiką.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3195 d. Atsakyti   
Beraštiškumas savam lygy :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3196 d. Atsakyti   
nieko nera lengviau kaip rast kompanija prie butelio, ar cigaretes patraukimo.. pilietis siektiek pasvaigo... Vat o ryte kas krosa kartu prabegtu tai tikrai nelengva surasti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3196 d. Atsakyti   
tas pasakymas "yra ir daugiau ka veikt" panele - Mergina20 nereiškia, manau tik pagert, gal tiesiog yra toks paprastas dalykas, kaip - darbas, apie kuri turbut dar mazai zinote (taip kaip as apie lietuviu kalbos rasyba :D)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3196 d. Atsakyti   
apgailetini.. sportuoji tai ir tylek.. O cia pas visus mastymas, kad sportuoja ne del saves, o del to kad pasirodyt.. apgailetini
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3196 d. Atsakyti   
Mano požiūriu toks manymas, kad yra daugiau ką veikt reiškia pagert aiškiai parodo kodėl visuomenė tokia išsigimusi. Negeriu ir nerūkau, nors nepasakyčiau kad labai sportuoju bet tikrai yra daugiau ką veikt su draugais nei pagert, džiaugiuosi, kad mano pasaulėžiūra tinka ir mano draugams ir mylimąjam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3196 d. Atsakyti   
uzsipiskit su tais sportais kurva turi zmones ir bejo ka veikt, kai draugu neturi su kuo isgert tai ir belieka sportuot ir visiem skelbtis, kad sveikai gyveni

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų