Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Krepšinis,tai nepaprastas dalykas.. - tai mano gyvenimas ♥

2010.12.29 17:49 patalpino Motiejus
  • 64
7
krepsinis,gyvenimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: krepsinis, gyvenimas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

GraffitiXIX nuotrauka
GraffitiXIX prieš 4831 d. Atsakyti   
Tai irgi mano gyvenimas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
iš tikrųjų tai čia tikrai ne demotyvacija, juk pilna žmonių kuriems šis žaidimas net nepatinka.... o tokiais savo komentarais kaip #5 arba #4 jūs tik parodot savo nebrandumą. juk #2 tiesiog atėjo ir išreiškė savo nuomonę, juk nereikia iškart užsipulti žmogaus ir liept jam tylėt, kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę. ir aš manau, kad čia yra NE demotyvacija, o šiaip faktas kuris patinka mylintiems krepšinį.
Nuotraukos nėra
iiRawrr prieš 4834 d. Atsakyti   
#1 siknoj bl nedgrade
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
Tai gal tau geriau žiūrėti į tas panas ant kurių pilvų rynkės kabo??? pas krepšininkes kitaip. Ir jai Tau kažkas "zuikeli" nepatiko, tai reikš savo nuomonę tyliai,nes tavo supistai nesamuoninga nuomone, mums nerupi.. Jai Tau patinka tos fyfos su tonom špakliaus tai jas ir komentuok o ne mus... Ir dar krepšininkės figura nėra tragiška o jai tu pavydi jos tai ne musu bedos..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4837 d. Atsakyti   
Tai nereik ziuret y pigus ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4838 d. Atsakyti   
tikiuosi nepatvirtinsit, nes cia tie vaikai jau reiskias kaip reikalas. nei demotyvacija nei ka. o siaip mano nuomone (ir ne tik mano) merginos, žaidžiančios krepšinį, šlykščiau už bet kokias imtynininkes. ir zinokit kuo greiciau mesit, tu greiciau bent vienas berniukas demesi attkreips, nes jusu figura tragiska dabar.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4838 d. Atsakyti   
kur cia demo?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų