Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Justin Bieber - net gyvunai jo nemegsta

2011.01.21 20:04 patalpino Rasputinas
  • 16
59
bieber, pussy, cat

Žymės: bieber pussy cat


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4740 d. Atsakyti   
Reikės savo katytę išmokint taip :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
byberis atitinka sawo pawarde krz zstj xD :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4758 d. Atsakyti   
krc. jei nemegstat Dzastino Byberio tai ir nerasykit nesamoniu. geriau pagalvokit apie save, o ne pavidekit jam
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4826 d. Atsakyti   
#55 nu koks tau skirtumas isimylejus as ji ar ne:D tai gerai, vps prie ko cia drauge. nu tai man irgi nusibodai. galvok ka nori tu ten. bla bla, nebeidomu, nors tiesa sakant, ir nebuvo idomu.
p.s. kokia dar 2005 metu fraze moki?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4827 d. Atsakyti   
Žinai ką? Aš mėgstu daug dainininkų - (ių) bet kaip kažkas čia ir sakė, nereikia įsimylėt jų kaip pavyždžiui tu, Bieberį esi įsimylėjusi. O tas Bieberis gal turi kitą draugę, ir tu jau vietoj jos nepatapsi. nusibodai tu man su tuo J.B, nes pati bandai primest protingą, nors nesąmones rašai, kai kurių tavo postų nixuja nesupratau, nes turbūt čia tau nuo gimimo, koks pykčio priepolis, šneki tai kas sukasi tau ant liežuvio. Dedu ignor'ą tau vien už tai.
P.S išsitrynk kefyru galvą, gal įgysi šiek tiek protelio :)
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4827 d. Atsakyti   
#53 o tu rmt tokia nesveika ar vaidini tik?:)
#51 tai nereikia ant taves stumt, matos is sono viskas. labai naivus esi kai rasai ''parasysiu fanikem kad jis apgailetinas ar pns ir visi jo nebemegs'' LOOOL. jei nedamatai,tai akinius isigyk, tu cia pradejai prie manes kibt. ka tu cia su tuo palaikymu svaigsti:D kai nervina tokie kaip tu, yra dar su kuriais idomu gincytis, o tas cia savo rastu raso tapati per tapati, protingu bando pavaidint, nk gero nepasako, ka zn. auka;D
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4828 d. Atsakyti   
Šita shawtyymane kai kas nors užstumia ant byberio tampa nenormaliai agresyvi. Čia jau liga.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
#51 Visom keturiom už ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
Aš pajuokų objektas? :D Ar tu matei nors vieną, be tavęs, kuris ant manęs dabar stumtų, kai postinau? O kai aš parašiau kad jis pajuokų objektas tai dar čia ne viskas. Pasižiūrėk į kitus mano postus, aš tau kai mažai mergaitei išaiškinu, kad jis į jus visai nekrepia dėmesio. o tu mane iš oro užsipuolei. Ir kuo aš apgailėtinas? Kad stumiu ant pačio Bieber'io? Pasižiūrėk kiek žmonių mane palaiko. Taip kad geriau tu užsikištum, nes kad čia savo Bieber'į ginsi, pretenzijas rodysi, nieko nepasieksi, nes antifanų nepriversi pamėgt Bieber'io.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4828 d. Atsakyti   
#49 ta prasme, FANAI perskaitę tavo nusišnekėjimą ''jis pajuokų objektas'' ims jo,ir nebemėgs? sužinok žodžio ''fanai'' reiškmę.. apgailėtinas esi tikrai, o šiaip su savo postais,fanams tu leisi suprast,kad vienintelis pajuokų objektas ,išlikęs esi tik tu;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4828 d. Atsakyti   
Aš postinu tam, kad kiti, protingesni fanai negu tu, suprastų, kad tas Bieber'is pajuokų objektas. O su lytim prašovei. Bernas aš.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#47 jo, aš gražuolė. man ir nereikia, kad jūs mane mėgtumėt. tu rašei ''neatrašinėk, nesikabinėk'' <- tai čia skaitosi, kad tipo neatrašinėtų MAN. so, kaip ir minėjai mane. tu jau kokį dešimtą kartą sakai, kad dedi man ignorą, bet kažkodėl atrašai. ir taip, gal ir daug yra dainininkų, kurie tau patiktų, bet tau pasisekė, nes apie juos nekuria demo. jei apie bieberį išvis niekas nekurtų demo, tu tada net nežinotum, kad aš jo fanė. kalti tik tie, kurie kuria tas demo ir bando užstumt ant jo, blabla;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
Klausyk gražuole jeigu aš ir Toksgyvenimas taves nemėgstam tai tik tu pati dėl to kalta, ir savo komentare paskutiniam tavęs net neminėjau, taip kad nesikišk, dedu aš tau ignorą ir tiek. Tik pasakysiu vienintelį dalyką. Daug yra daininkų kuriuos klausom, jų muzika mum patinka, bet ar taip nenormaliai jam meilę reiškiam? Tiek to neverta.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
yo, neatrasinekit man, nebendraukit su manim, nes Urba irgi nori demesio, o jei rasinesites, urba supykus palis po toksgyvenimas lova.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
Toks Gyvenimas -> kaip man kažkada patarei taip aš tau patarsiu: neatrašyk, nesikabinėk ir gyvenk ramiai, nes dar po lova vakare ką nors rasi laukiant ;D
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#43 tu gan keista esi, visada prikimbi, paklausi as debile ar tik apsimetu, tada pasigincyjam kelis postus ir galiausiai atrasai "nera noro su tavim gincytis" ;D jau kelinta syki taip..? del sekmes tai lol, aciu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#42 Pradžioj šnekėjai kaip durnė, bet pabaigą užskaitau. Nėr noro man čia su tavim ginčytis.. kažkokia ne tokia nuotaika, bet tau sėkmės ginant Bieberį, nes manau, kad tikrai sėkmės prireiks
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#41 ir is kur tu butent zinai, kad as VISUR komentuoju, butent VISUR? jei teigi fakta, kad as visur komentuoju, reiskia, pati visur eini, kur as pakomentavus buciau. paziuret komentarus, visi apie bebra? ka tu cia vel sapnuoji, koki dar bebra? jei turejai omeny ''bieberi'', tai patikek, tikrai ne visi apie ji, ne visi. ane? koks sutapimas, nes man tai irgi atrodo, kad tu adaptuota. kaip smagu, kad musu nuomones sutampa. o del gyvenimo, tai normalu as ir gyvenu, jei komentuoju po JB demo, kai tie noliferiai, tokias kuria, nereiskia, kad as neturiu gyvenimo ar pns. pati visur komentuoji, ir beveik prie kiekvieno mano komentaro kabinejies. taip man patinka dainininkas, as jo klausau, jeigu pamatau demo apie jb ,ir apginu. suprantu, kad tu neturi galimybes apginti savo atlikeju/grupiu (jeigu tokius turi), nes apie juos, isvis nekuria demo turbut, bet kai cia kas ketvirta demo apie bieberi, tai god. nekurtumet, nekomentuociau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#40 Kaip tavęs nepastebėt, kai tu pastoviai visur komentuoji? Aha, neturiu aš ką veikt, tik tave sekiot. Pasižiūrėk savo komentarus, visi apie bebrą... Man kažkodėl atrodo,kad tu rimtai esi kažkokia adaptuota, bet ai.. geriau ne bieberį garbink, o pradėk normalų gyvenimą gyvent. Suprantu kai žmonėm patinka kažkoks dainininkas, jo klauso ir t.t., bet jau šitaip...
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#39 taip, kitaip nesuprantu. ir taip, as ieskau geru demo tarp nepatikrintu (kartais, ne visad), tuo paciu ir apie jb randu, tad pakomentuoju, o tu mane sekioji, ir ziuriu, stebi ka as darau, nes jei nestebetum, nezinotum, kad as tarp daug nepatikrintu demo apie JB daznai komentuoju.;D o tas ''get a life'', kaip matai, tau irgi tinka tada.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#38 Sorry, apie Bieberį.. kitaip nesupranti. Nors, koks skirtumas. Kaip sakė Urba, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#37 :D apie joki bebra demo as neieskau, ka tu cia nusisneki :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#36 Jo.. aš kabinėjuos :D O tu turbūt paranoja sergi, kiekvieną dieną peržiūri visas nepatikrintas demo, neduok Dieve rasi kokią demo apie bebrą.. Get a life
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#33 mhh, zinosiu, del lyties. del posto, nu nesiskundziu, nera skirtumo ar trumpa parasysi ar ilga, netingiu kelias eilutes perskaityt, bet kai tu turbut turi problemu su skaitymu ,tai ;D.
:D dv pasiskusk, pazvengs ten is taves. ir ka tu rasysi jiems? ''shawtymane mane pavadino mazvaike ir ji visur gina bieberi, visuose demuose omg omg bauskit ja'' ? ;D. nu nebejuokink GAL?. kuria demo apie jb, stumia ,as reiskiu savo nuomone, ginu, pati visur kimbi prie manes, atrasau ir viskas. ir aplamai, daugiausia ka galetu paadaryt, tai duot IP ban'a, o as klausiau ju uz ka IP ban'ai duodami (nes buvo kazkoks nesusipratimas,kai gavau IP ban'a seniau), tai sake tik uz reklamavima, spaminima, ir uz tai, jeigu kuriamos demo ,kuriuose izeidinejami, pasityciojami kiti asmenys,. tik del situ dvieju priezasciu. nei as spaminu, nei kuriu tokias demo, nebesifailink geriau vps. :D. jo, nuo tokiu kaip tu ,dar didesne fane as pasidarysiu. o del antifano, tai jei nepastebejai,tu jau elgies kaip antifane, jau nuo pat pradzios, nei nustebinai cia nei ka. ate.
#34 jei nepastebejai,brangut, 25 komentaras rase ''shawtyyMANE >> Vadini fanus mažvaikiais'' FANUS VADINU MAZVAIKIAIS, NE ANTIFANUS, O FANUS, tipo bieberio fanus vadinu. fanu as tikrai nevadinu, antifanus aisku vadinu, nes jie tokie yra, fanu ne. isiskaityk, kas rasoma.

#35 ko tu lendi amzinai? zinai, maciau simta kartu kai tu visokiuose demose nusisnekejai, bet susilaukiau ir neemiau ir neatrasinejau, kai nesveika kokia, neturinti gyvenimo, lendanti prie kitu, o ta amzinai, pamato mane ir kimba. ta tavo fraze ''ar tu debile, ar tik apsiemti?'' jau nusibodus, kiek gali ja kartot? ka nors naujo sugalvok.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#31 Tu rimtai esi adaptuota debilė ar tik apsimeti tokia? Aš nesuprantu ko tu pastoviai kiši tą savo nuomonę. Jetau, įdėjo video su katinu, apsiverk dabar, o dar geriau, eik nusižudyk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#31 ir taip ne vieną kartą mačiau kaip tu vadini antifanus mažvaikiais ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4830 d. Atsakyti   
#31 su lytim prašovei. Taip parašiau ilgą posta-malonu skaityt? Pire ko čia ta policija? yra kas tvarko demotyvacija.lt pakalbi ir tvarka, o kad tu jau dauguma užknisi tai tik tavo problemos, Sėkmės gyvenime. mane užknisai juodai. daugiau nelysiu neksaitysiu, ir dėl tokių kaip tu manau pasidarysiu antifanė. Bai bai
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
ir ai,urba ,nezinau as tavo lyties tiksliai, tai jei tu merga srr;D
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4830 d. Atsakyti   
#25 AS vadinu FANUS mazvaikiais? tu gal bisk prasiblaivyk. krc aiskina ko man nesiklausyt ;D pasol tik. pati nzn'ai matos, nes nk neserganti kate taip nesielgtu ir nereikia cia bla bla bla.
#27 yo, as tau irg asmeniskai, gal kiek ilgiau nei tu man ,atrasau-
a t s i k n i s k
#28 eik tu,matytoja vps :D ka tu cia vemi, kokie dar transvestitai, jei dainos ir stilius nepatinka tai jau transvestitas? gydikis. nu man nerupi daugiau tu heiteriu ar maziau, nei pastumdele nei ka dah. tai gerai,kad nepatinka,kam td postini irgi?
#30 ane ane ane? kas cia man katik kniso prota del ilgu postu?:| ne tu,kartais?
:D ir am, nepatikesi kaip mane prajuokinai;D ngl krc, buk geras,daugiau tokiu postu rasyk, neisivaizduoji kaip nuotaika pakeli:D. ane iskust mane galim? cia kam iskusi?policijai ,ane,i teisma paduosi? kad bieberi megstu?(rofl) ngl,senai taip nesijuokiau:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
#19 ah verkt ar ne? Va dabar gražuole tai jau aš rimtai... žinok labai lengvai kai kam kai ką įskūsti, pranešti (vadink kaip nori) galima, nes užknisai tai ne vieną ir ne du (oi patikėk šitą jau žinau) taip kad pradėk valdyt savo:
1 Charkterį
2 Byberizma (bieberizmą, kaip pavadinsi taip nepagadinsi)
3 trumpink postus
4 neužknisk kitų ( ką moki tai moki, niekas nenurungs)
5 nekišk savo nuomonės KITIEMS visi turi savo ir ji yra ASMENINĖ
ir čia tik kelios taisyklės, kurias galėtum, ne TURĖTUM užsirašyt virš savo monitoriaus ir kiek vieną kartą atėjus į demotyvacija.lt pažiūrėt, dar geriau mintinai iškalt jas ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
jei tas katinas isrimtuju sutiktu byberi tai jam pz
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
#19 Aš matau kaip jie elgiasi, ir jie teisingai elgiasi, nes toki "transvestitai" Amerikai gėdą užtraukia. Pati tu apgailėtina, nes antifanų daugiau negu fanų, taigi , gaunasi kad tu esi pastūmdelė. Tai gerai, kad tau patinka, bet jei žinai, kad iš to nieko neišeis, tai kam postini? Aš nesu įsimylėjęs Daininiko/Dainininkės, aš tik muziką jų mėgstu klausyti.
Nuotraukos nėra
Rasputinas prieš 4833 d. Atsakyti   
shawtymane, as tau asmeniskai, labai trumpai atrasau, eik nx
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
* antifanus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
Vėl prasidės karas :D shawtyyMANE >> Vadini fanus mažvaikiais, nors pati taip pat elgies, tik iš savo pusės. Būtum protinga, užsičiauptum, nebeklausytum Bieberio ir nerašinėtum nesąmoningų postų ;)
P.S. Ta katė tikrai neserga pasiutlige - jei nežinai ką tai reiškia ir kas tai per liga - pagooglink ;)
valkata nuotrauka
valkata prieš 4833 d. Atsakyti   
#22 Mooon?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
#20, :D gerai cia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
Šaunuolis katinukas :D
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4833 d. Atsakyti   
#20 nu :D
bet ai sitas fail vid yra, svarbiausia visus jis prajuokino, kazkokia kate serganti pasiutlige,kuriai kisami kazkokia popieriai, lol :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
KRC.:D Tokia nesamone. Jauciu jeigu autoriaus foto parodytumem katinui tai apsiktu :D
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4833 d. Atsakyti   
#14 nestumtumet,niekas negintu. vienintele kraupi persona,esi tu :D
#15 nevaidint antifanu mazvaikiais? o tai gal nematai,kaip jie elgiasi,mergyt? ''mazvaikiai'' tai per daug svelnus apibudinimas,kaip jiems,nes jie elgiasi lb apgailetinai,bet nu,kaip cia daugiau pavadinsi. nu tai,ka ,kad ji ginu? pff. klausyk,man patinka jo dainos,jis pats,man nesvarbu ,ar bus proga sutikt ji ar ne, ar taip ar taip nuo to niekas nesikeis,jei tu turi kokiu megstamu atlikeju ir vis svajoji juos sutikt,nekisk man to.
#17 pasakiau visiska samone,jei neuztenka proto suvokt,gydikis.
#16 as TAU asmeniskai atrasiau lb trumpa teksta,jei nedamatai. koks tau skirtumas,trumpa teksta rasysiu ar ilga,nepatinka neskaityk, verkia cia ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
jb valdo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4833 d. Atsakyti   
#12 Bandai pasakyti nesamone protingais zodziais,ane? :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
#12 nu komentuok tikrai nedruadžiu, nu bet NERAŠYK TU TŲ ILGŲ POSTŲ ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
#12 Mes nieko neerzinam, aš sakau, jam rūpi ne tas populiarumas, o pinigai. Aš sakiau, kad jis daug uždirba, ir nevadink antifanų Mažvaikiais, nes lazda turi du galus. Pati tu esi žiauri, nes visa širdimi kovosi už Bieber'į. O vat bus tokia proga sutikti Bieber'į. Nu ir ką? Sušnekėsi jam kokį savo kurta eilėraštį, ir kaip sakiau, numos ranka. Kaip tada jausėsi, Bieber'io fane?
laPush nuotrauka
laPush prieš 4834 d. Atsakyti   
shawtyyMANE > eilinė išprotėjusi bieberio fanė, kuri bet kokia kaina gins jį.... Kraupu..
Nuotraukos nėra
ikirioji prieš 4834 d. Atsakyti   
čia tipo visiem įdomu kaip jūs viešai baratės tarpusavy, labai kietai, kai prirašo bilekiek sakinių. Vieni jį mėgsta, kiti nemėgsta, vieni stumia ant jo, kiti gina jį. Ir taip ne tik su JB, o su visom žvaigždėm. Žmonės yra žmonės.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4834 d. Atsakyti   
#6 o tu visur prikibt prie manes bandai;D nebandau as jokios tvarkos ivest, ar taip ar taip neivesiu as cia nk,bet sukuria tokias levas demotyvacijas, pakomentuoju ir tiek.

#8 kiti jaucia malonuma,kai zino ,kad kazkas nervinasi (t.y fanai) :/ ? :D nu man nesvarbu, stumia- nestumia, ar pns, bet cia jau tapo nebeimanoma lankytis, kai vos ateini ir pilna demo kur stumia ant JB,dar negana to,kad fanu demo cia LABAI RETAI GALIMA PAMATYt,apskritai isvis lb retai fanas demo apie jb sukuria,tai dar nepasainant to atejus cia randi komentarus ''nekenciu justino del jo fanu'' NEESME,KAD ANTIFANAI daug daugiau ji kisa,ir visada buna apkaltinami tik fanai.
bet tavo tas sakinys ''stumia kad paerzint fanus'' tai nu, tu nepatikesi,bet nu taaaaaaaip mazvaikiskai nuskambejo. :| jaucia malonuma,kai kiti zmones tarkim nervinasi, ar panasiai. ;) turbut ir mokykloj , ir visur kitur erzinat kitus,tyciojates ir jauciates delto laimingi;D ir apskritai,su tuo sakiniu irodei dar syki,kad antifanai ziauriaiziauriai apgailetini, ir neapsakomai MAZVAIKISKI. aisku- paaugs,supras, manau, bet nu nezn, tokioj seimoj gal augo, ar ir ju draugai vieni is kitu tyciojos, ir dlt buvo laimingi,nezinau kaip ten buvo,bet ziauru yra ir tiek ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
#9 yra dainininkių kurios neturi balso, bet man patinka jos pačios, todėl, kartais jų klausau, manau taspats ir su JB, panom, bet realybėje tokių merginų nepažįstu. ;/

#8 Jei kažko nekenti, būtina visiems tai parodyt? Nors iš kitos pusės jau ir mane pradeda nervinti, jis jau kaipo Chuck'as Norissas tapo :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4834 d. Atsakyti   
#9 pritariu
Rodyti daugiau komentarų (50-59)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų