Elektromarkt - Jie tikrai nesitikėjo, kad mūsų rinktinė žengs taip toli...

2010.09.23 patalpino demotyvass
  • 101
9
akcija,krepsinis,sportas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: akcija, krepsinis, sportas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

msimkus nuotrauka
msimkus prieš 4951 d. Atsakyti   
tai kad jie tikrai nieko nepralose uz kiekwienas laimetas varzybas kad ir gavai tuos "vadinamus" pinigus i kortele kurios tik panaudoti perkant is ju kokias prekes (apart telefonu, kompiuteriu ir akcijiniu prekiu) gali panaudoti...ir tai tik padengia 15% sumos o kai kaina pakelta kelis kartus tai ta nuolaida kazkaip juokingai atrodo...Bet kaip kazkas sake kokybes atzvilgiu nera ko lyginti su "topo centru"...
Gaila tik jog pats issiduriau su sia akcija...bet bent preke gera ir serija, bent samsungo ne 2007 kaip topo centras stumde noredami sandelius isvalyti...paskui dejavo per visus informavimo saltinius jog sugrazino tiek ir tiek pinigeliu...bet reliai jokio nostolio nepatyre tik iskyse nepatikimas ir "softu" brokotas prekes... cia mano nuomone gal kazkas paneiks tai ar pritars...:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d. Atsakyti   
Kur jo ranka? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d. Atsakyti   
krc debilas galejo galvot kad taip ims ir atiduos paprastai tuos litus...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d. Atsakyti   
#2 net ir taisai su klaidom...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4956 d. Atsakyti   
geriau kai buvo lankstinukas MP4 8gb 23lt mazom mazom raidikemis isimoketinai tiek ir tiek menesiu ;D o nuzude tai pirkite bet kuri siemens jungikli ar perjungikli ir remelis nemokai... vos ne kaip pirk bata ir kita bata gausi nemokamai ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4957 d. Atsakyti   
Velnias, as ir galvoju, negi jie daryt tokias akcijas, jog eitu i minusa, pasirodo ne :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4957 d. Atsakyti   
Kuria *
turi pirk uz 27000Lt **
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4957 d. Atsakyti   
Ehh... Jie net pelno gaus nes reikia akcijos salygas pasiskaityt ... Gausi koretle i guria grazins tavo suma ,o su ta kortele gali apmoket tik 15 % prekes kainos, tai skaityk kad isleist ~ 4000Lt is koretles tu turi pirkti 27 000 litu... O ir pati kortele galioja labai trumpai ir nuolaida negali pasinaudot akcijinem prekem.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų