Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Daryk tai, kas tau atrodo tinkama, - o ne tai, ko iš tavęs reikalauja kiti

2015.11.03 14:57 patalpino mimbega
  • 9
3
laime,jura,happiness,happy,ocean,sea
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: laime, jura, happiness, happy, ocean, sea


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3082 d. Atsakyti   
#2 Niekam neprieštarauju. Žmogus negali laisvai elgtis ir daryti tai kas jam atrodo teisinga, žmogus turi paklusti sistemai. Kalbėdamas apie vaikus, turėjau omeny, kad jei dar žmogus (vaikas) būdamas mokyklinio amžiaus taip galvotų, tai duočiau jam maks. iki 24 metų gyventi. Tai tokiu atveju paklusti kažkieno kito nuomonei/reikalavimams- yra teisinga.
mimbega nuotrauka
mimbega prieš 3085 d. Atsakyti   
#1 First of all, ne apie vaiką eina kalba. Tai atskiras socialinis individas, kuriam yra apstus gyvenimiškos patirties trūkumas. Antra, Tavo prieštaringi argumentai yra netgi ne svarūs, nes jei žmonės yra per kvaili, tuomet kitas žmogus yra lyginai toks pats kvailas ir negali spręsti už kitą. Trečia, aš supratau, kad turėjai omeny blogus žmogaus sprendimus, bet kitąkart geriau pagalvok prieš prieštaraudamas.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3090 d. Atsakyti   
Žmogus retai žino kas yra tinkama. Per kvaili žmonės, kad spręstų kiekvienas už save. Toli nenuvestų, jei kiekvienas vaikas taip galvotų.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų