Dabartinė muzika - Nebereikalauja nei išsilavinimo, nei muzikinių instrumentų

2011.07.09 patalpino Алекс Ололо
  • 70
20
muzika,gyvenimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: muzika, gyvenimas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4291 d. Atsakyti   
Yeah, right... nelyginkit muzikos sudėtingumo, kur gyvai atlieka visa grupė, grojanti nuo pradžios iki galo, o kur vienas žmogus prie pulto, dar spėjantis tarp knopkių maigymo pastraksėti ir paploti. Elektroninę muziką atlikti nėra paprasta, bet gilumu ir įgūdžių reikalavimu ji niekada neprilygs instrumentinei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4310 d. Atsakyti   
#17 Visu pirma, tu pamėgink užlipt ant scenos ir "suvest" gabalus nežiūrėdamas į BPM, užsegsiu medalį, jei pakaks drąsos. Tai ne vien tik kompaktinių plokštelių įgrūdimas į tam tikrą vietą, apskritai, pastaruoju metu mažai kas begroja iš CD, dauguma naudoja paprastesnį, atminties kortelių būdą. Visu antra, DJ, neturi rūpintis, kad tau ir tavo draugeliams būtų šypsena ligi ausų. (Pats pagalvok, salėje, kurioje yra nuo 400 - 500 žmonių, kaip reiktų kiekvienam asmeniškai pakelt dantis?) Pats renkiesi į kurį klubą eisi :) Grojimas vieniems tai darbas, kitiems tik hobis. VISU TREČIA, DJ nekuria ir neperdirba muzikos. Šiandien, labai maišomos dvi sritys: DJ ir PRODIUSERIS. Prodiuseriai - kuria, remixuoja savo ar kitų, gavus tam tikrą leidimą gabalus. Ir nereikia išradynėti dviračio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d. Atsakyti   
Yra DJ, kurie patys kuria muzika. Tad truputį išlįskit iš kaimo diskotekos ir pažiūrėkit aplink. DJ - ne tik sujungti dvi muzikas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4403 d. Atsakyti   
Ka jus cia nusisnekat? Dj'aus darbas yra linksminti zmones, groti klubuose ir mixuoti muzika, kad kitiems butu geriau, kad gabalas nebutu su tylos tarpais, o graziai pereitu is vienos i kita. Antra dj'u rusis yra muzikos perkurimas. Jie perkuria bet kokia daina, kad pagal ja butu galima sokti. Yra nuostabiu dj darbu, kaip pvz : bethoveno 5 simfonija, ir is jos padarytas klubinis gabalas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4641 d. Atsakyti   
Bbd ant tu loxu dj, krv nereik ten nei talento nieko o ir muzika sudo verta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4646 d. Atsakyti   
velniai nemate tu dj, gal ir reik kazkokio "talento" juo buti, tik noretusi kad jie ka nors sukurtu, nes kai paima koki nors gera gabala ir primeta garsu, tonu ir ekvalaizeriu, tai ju darbas, tas pats kas knyga perskaityt tiesiog su kitokia inonacija ir kirciais, bet jis juk knygos tai neparase. Vienu zodziu dj darbas tai kaip is oro pinigu pasidaryt, na nebent tie kurie ant savo kurtu takeliu isidirbineja, tai tada dar suprantu :) peace
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
#13 haha, pirma karta matau kad pagal muzika rinktusi su kuo bendrauti. as pats klausau electro, bet mano draugu tarpe yra ir klausanciu roka, ir popsa, ir netgi klasika - ir bendraujam gi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
#10 ištikrųjų yra 99% darbo ir tik 1% talento, nemaišyk posakių. O šiaip manau kad nėra reikalo čia vieniems ant kitų varyt, dabar tokie laikai, kaip sakant bandos jausmas, todėl džiaugiuos suradusi žmonių kurie neklauso muzikos dėl to, kad visi jos klauso, ir turi savo nuomonę. O su žmonėm kurie klauso tokios muzikos, aš ir nebendrauju, sorry :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
Labai gera demotyvacija! : ) aišku čia yra labai daug debiloidų, kas šitą mėšlą laiko 'muzika'
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
#8 oj kaip nusisneki.. :)
kiki17 nuotrauka
kiki17 prieš 4647 d. Atsakyti   
net netame esme, kaip ir zmogus puse gyvenimo prasimokes aktorystes nesuvaidins jokiome filme, nes jis tiesiog to nesugeba ir tam netinka, yra zmoniu kuriems tai tiesiog lemta ir turi talenta nes talente 99 procentai o darbo1 proc, o ne atvirksciai, tas pats ir su dainavimu. tik dainavimu dabar jau nebekas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
nebutu elektros nebutu ir elekrtiniu gitaru. bugnu. smuiku ir ect. tada atkrenta metalas, rokas, bliuzas ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
dzejum but nereikia jokiu gabumu kaip pvz kokiais bugnais grot ar pan, nes aparatura viska uz juos padaro, tie kas sako cia nelengva tai yra tik lopai jeiu mano kad cia nelengva, pazystu gal 5 dj, visi daro tapati paleidzia gabala, nustato tempa, primeta koki beata o po to belenka daro, tiesiog isimeni kas ka daro ir vsio, cia galiu pasakyt toli grazu ne muzika, nuo tokios siais laikais visi subukeja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
#6 tu galvoji ka sneki, taigi prie kompo reiketu sedet tamsoj jei nebutu elektros :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
nebūtų elektros, nebūtų ir šios bjaurios muzijkos. Good idea? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
jei tau atrodo kad nereikia gabumu cia tai tu kausas
LogInGuy nuotrauka
LogInGuy prieš 4647 d. Atsakyti   
geriausia muzika, rock'as
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
dabartiniai dj suda kuria o ne muzika, cia kazkokiu karbiuratoriu garsai sujungti i vsio nx
Reinass nuotrauka
Reinass prieš 4647 d. Atsakyti   
Keiciasi laikai, keiciasi ir muzika.As dziaugiuos, kad gyvenu butent tokiu metu ;P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4647 d. Atsakyti   
Super ;]

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų