Broli, prisimink! - Stovėsiu už tave, nors ir būsi neteisus!

2013.03.21 patalpino Muskatine
  • 17
4
brolis,gyvenimas,neteisybe
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4024 d. Atsakyti   
kamstelis. jei gali duok savo kontaktu. as ramus. bet is tavo parasytos huinios sprendziu kad mano ramus gyvenimas tau shoka sumes. kaip tu reaguosi kai prie tavo brolio dasipis keleta zmoniu. a seis laikais jie dasipisa tvarkingai. ir tavo artimas zmogus pries ju politika. tai ka tu ziuresi ble kai pizdiuhanis tavo korisa ir dar jam sakysi kad neteisus susiprotek, ka darai, kam fanarus augini. o pats begi jo? KAMSTELIS MIZNIUS. duodu 100 procentu kad i mano sios zinutes pirmus 3 zodzius pabijos atsakyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4024 d. Atsakyti   
#1 buna tokiu situaciju kai nera pasirinkimo. ir net nera laiko rasirinkt kas teisus o kas ne. o ka jau kalbet "pasakyk.' as uz sita demotivacija, nes uz broli eiciau net negalvojas.ir nieks man sitos nuomones niekada nepakeis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4024 d. Atsakyti   
Opa gangsta style!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4024 d. Atsakyti   
Nesąmonė. Tai gal geriau pasakyk tam savo broliui, kad jis neteisus, ir viskas. Egoistams visada svarbiau apginti savo interesus, net jei jie būna neteisūs.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų