Aš - aukščiausia evoliucijos pakopa - Nes tu egzistuoji tik tam, kad mane maitintum ir surinktum mano šūdus

2012.11.29 patalpino Aratron
  • 45
9
gyvunai,katinai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: gyvunai, katinai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4136 d. Atsakyti   
Kamštelį mano komentaras yra neišplėstai argumentuotas ir nėra kaip tavo išmastymas apie jį cituoju "Maždaug "man katės nepatinka, tai jos jau bevertės"" Na gal ir mano tas elgesys komentare pasirodė nekorektiškas. Aš nenorėjau pasakyt, kad jos beverčiai, bet mano manymų jie neturi tokių gerų savybių persverenčių blogasias. Taip jos įneša į namus šilumą, gyvybę, bet kiek nuostolių ir nervų? Mastant racionaliai prasmė kokia? Galiu papasakot kai dar gyvenau pas savo motiną jį buvo išvykus savaitei į turistinę kelionę. Aišku aš turėjau maitint tą katiną ir spėk kai ji sugrįžo katinas pradėjo miauksėt iš laimės! Jį įdėjo jam ėdalo ir ties ta akimirka laimė išgaravo snukučiu į dubenėlį VALIO JUK JUS MYLIT KATES :) ai beje kitą kart jei nori tokiais žodžiais metytis ant manęs ir man brangių žmonių kurie prasideda k.. ir t.t. pasistenk sakyt į akis, o ne per klaviatūros raides. Žinok labai nemėgstų tokių vyrų kurie elgiasi kaip berniukai su sauskelnėm :) eik velniop tu ir toliau pergyvenk ką galvoja kiti ir tavo užsienis lyg jie neturėtų ydų.

Gretute, mieloji :) kad tau būtų ramiau pasakysiu aš nespardau katinų, bet juk pameluot kartais galima, kad panervintum kitus, ką gi toks jau esu. Na ir ką ir mane gyvenimas buvo nuspiręs, bet atsistojau ir išmokau būt gudrus, kad išvengt tų spyrių ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
Žmonių bukumas stulbina. Maždaug "man katės nepatinka, tai jos jau bevertės". O paskaičius tokių šūdų komentarus, kaip #3 ir #4, net neaišku, ar jie tik nevykusiai bando papokštauti, ir tikrai yra tokie degradai. Per tokius žmones kaip judu, kalės vaikai, užsienis ir juokiasi iš mūsų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
nesveiki kazkokie komentuoja...grazus, mielas padarelis, nieko blogo nepadares. spardo,matai, kazkokie idiotai...kadanors ir jus kazkas nupirs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
as dar aukstesne nes neturiu taves :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
Gera frazę žinau "katės išdidus paukščiai, nepaspirus neskrenda"
Man tai jos yra beverčiai padarai.. Laikyk tu rankose katiną kol fura pravažiuos tai veidas kaip su plūgų pervažiuotas atrodis ir pofik jam bus.. Joms svarbiausia jos pačios ir tik ką nors iškaulint iš žmogaus paėst. Reta katė myli šeimininką (-ę) iš tikro, o ne dėl paėdimo. Aišku jau atsibode ir banalu lygint su šuniu, bet nu jau tikrai kur draugiškumas, rūpestis iš jo ir kur iš katės. Čia mano nuomonė ir jos nekeisiu ilgam galit isižeisti ir verkšlenti katei į klyną, bet iš vazono gelių ir tai daugiau naudos.. nors nesimaišo po kojom ir nereik spardyt, kad pralaisvintum sau kelią.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
auksciausia evoliucijos forma negauna kasdien pyzdi, nera spardoma ir metoma is visko, nera sukama uz uodegos :D tiek kasaku esu ispardes kad kartais reikia juos trypti , xz ar jie auksciausia forma :D cia kaip ir visur , visokiu buna visokiu reikia , einu padauzyt kasaku , dw
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
#1 Tai aš tavęs tada nemėgstu :) Bet kita vertus, pasitaiko išties durnų kačių. Nemėgstu ir aš tokių. Bet neapmėtau jų, tik baudžiu :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4137 d. Atsakyti   
Fu, nemėgstu kačių ir visada apmėtau :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų