O po metų - Galės surengt eskalatoriaus gimtadienį!

2013.12.05 patalpino AlausPakelis
  • 31
4
eskalatorius,svente,seima
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
#3 Nenorėjau susidaryti klaidingos nuomonės, todėl prieš tai uždaviau kelis klausimus pirmam komentatoriui. Bet jis irgi daug kur užduoda klausimą ir daugiau niekada nepažiūri ką atsakė kiti vartotojai. Todėl jo veiklą laikau beprasmiška, nes pats nutrenkia ne iki galo atliktus darbus ar neatsakytus gyvenimo klausimus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3792 d. Atsakyti   
Ko toks piktas? Zmogus tik isreiskia savo nuomone, o tu taip pyksti...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3792 d. Atsakyti   
#1 Bet tokie degradai kaip tu, vis dėlto užknisa labiau. Tavo beprasmiai komentarai bereikalingai užimantys vietą demotyvacijų serveryje yra visiškai tuščiai paleisti per kažkokio bukapročio klaviatūrą. Kaip tu, po galais, sugebi įsijungt kompą??? Gal grįždamas po pamokų rašai mamai žinutę, kad pajungtų kompiuterį? Ai, pala, gi tu nelanakai mokyklos, nes komentuoji ištisą dieną! Kodėl nelanakai? Bijai, kad tau išėjus užmigs kompiuteris ir nebežinosi kaip vėl pajungt? Ar dėl tavo apgailėtinos mąstysenos ir sumautos moralės nebesugebi bendrauti su žmonėmis išskyrus tarškent per klaviatūrą? Pagalvok apie savo prasmingą veiklą komentarų srityje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3793 d. Atsakyti   
o kame čia bajeris?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų