O jus sakot, - kad nebeliko romantiškų vaikinų...

2014.10.04 patalpino vnz3
  • 15
11
romantika,rytas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: romantika, rytas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3457 d. Atsakyti   
cia raso "METU" ar "MEILE"?
Tumblr_Kid nuotrauka
Tumblr_Kid prieš 3459 d. Atsakyti   
Kaip faina:)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3461 d. Atsakyti   
#8 Teip :) čia kaip įprastai būna (kaip ir sakei): pana žiūri savo poreikius, linksmybes, norus ir pan. O vaikinas žiūri tik kaip čia įsiteikti jai ir apie ją tik ir tešokinėja, pamiršdamas, kad jis turi ir savo gyvenimą. Taip jis atsisako savo veiklos (kad ir kokia ji nesamoninga būtų), kai kurių draugų, savo laiko ir t.t.
Žodžiu supratai teisingai. :)
Blyn, pradėjo lyti :/
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3461 d. Atsakyti   
#7 Slidi vieta man čia atrodo. Lyg ir reikėtų suprasti postūmį, bet ir nešokinėti aplink kaip šuniukui. Žodžiu, tik prisikabinau, supratau, ką norėjai pasakyt :) Apskritai, santykiai be abipusio žmonių ėjimo tolyn ir savęs tobulinimo, vargu, ar įmanomi, ar ne? :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3461 d. Atsakyti   
#6 Na iš dalies. Jei dar neesam apkerpėję. Jei bičas turi paną, tai reik suprast tą postūmį, kuris verčia judėt į priekį ir priežastį- "dėl ko". O jei ir taip kvailas esi, tai tik šokinėji apie tą paną ir nieko nematai aplink. Tada tai panai bičas atsibosta ir lieka prarasta daug laiko, t.y. tiek kiek truko jų draugystė. :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3462 d. Atsakyti   
#5 Reziumuojam. Jei ne moterytės laiku ir vietoj, visai apkerpėtumėt :)))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3462 d. Atsakyti   
#4 Nemažai tekę girdėti kai bičas aukojo kažką gyvenime dėl panos. Vienas teisių neišsilaikė (nes kažkur turėjo išvykti), kitas į didmiestį išvažiavo į maximą kroviku dirbti (nors savo miestely jam buvo kitokios galimybės). Na aš buvau tempiamas į kitą pusę. Jau kai galvojau, kad baigiau studijas ir esu kietas, mane pradėjo tempti ir prašė, kad studijuočiau toliau. Baigiau dar 6 metus studijų. :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3463 d. Atsakyti   
#3 kur aš sakiau, kad negali prasimušt? Sveikinu tave su tuo, kad pana parodė iniciatyvą ir ištempė tave iš dugno, gali vadintis tikru vyru :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3463 d. Atsakyti   
#2 :D tikrai parajuokinai:D, buvau 18 i mane jokia mergina nekreipe demesio, susiradau tokia nuostabia mergina kuriai as patikau, kaip ubagas.. Man 21metu pasiule bendrai kurt firma Vokietijoje, dabar pas mane pinigu perteklius, nezinau kur juos det.. O tu sakai, kad ubagai negali prasimust gyvenime.. tu nusisneki ir tiek..
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3463 d. Atsakyti   
#1 O tu save kuriai kategorijai priskiri? Vaikinukai, nustokit save guost, jei niekas jūsų neima, vadinasi, esat arba baisūs, arba visiški durneliai, arba... ubagai visomis prasmėmis, taip, kad ramiai. Merginoms tas pats galioja ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3463 d. Atsakyti   
pacios tik ir ziuri i papildu pripompuotus tusofcikus o demesingu ir normaliu nemato tokios tos bobos :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų