Norėk, stenkis - Ir žodis „neįmanoma“ taps „įmanoma“

2011.04.30 patalpino Nikas.
  • 226
14
Norėk, stenkis



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4679 d. Atsakyti   
nevisi tokie ir sauni :) ypac sitas su stringais www.youtube.com/watch?v=37pwbUp8t1I&feature=player_embedded#at=141
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4707 d. Atsakyti   
Na na, o tu matei Lilou darant Air triakus? Power moves todel ir wadinas taip, kad jie reikalauja wisapusiskai stipriam buti, jei nori gero air triako, tau reiks ir istwermes ir jegos ir sugebejimo suwaldyt inercija (tai yra technikos) ir gero tempimo :) jei neidemiai skaitei komentara mano, tai ir nepastebejai, kad ne wien jega minejau, bet ir technika del kurios tu cia prie manes prikibai :) o seip jega cia irgi lemiamas faktorius jei kalbesim apie didziaja dali cia sitam klipe rodomu judesiu, jei darydamas air triaka tu nesugebesi persokes nuo wienos rankos ant kitos islaikyt sawo swori kuris kartu pareina su wisa inercija ir suoliu ir tenka wiskas, kad ir trumpam, bet wienai rankai (nekalbu jau apie tai, kad darant si triuka apskritai wisi raumenys dirba ir yra stipriai apkrauti) tai jau jegos trukumas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4709 d. Atsakyti   
#11 na ka galiu pasakyti... Pats irgi kaip matau ish knygos cia skaitai ir seki pasakas visiems :) Ishtvermes, kad reikia tai reikia, tik tam dalykui kad galetum headspin'inti ar air-track'us sukti ilgiau, kad padaryti kelis dideles ishtvermes nereikia. Jei esi kaip sakant shakes nepaleidziantis ish ranku ir darai per jega viska tavo reikalas, zmones kurie turi galva ir dar su ja galvoja naudojasi inercine jega, kuri fizines jegos daug nereikalauja :) Kaip pavizdy pasiziurek RedBull cempiona Lilou... Ish kur pas skrabala ten jegos gali buti.. :) Ishdarineti ka ishdarineja Junior reikia jegos, bet tokiu bairiu nelabai kas per daug daro :) Dar labiau ilysk y youtube ir paziuresi kaip B-girls lieknutes paneles powerina, ir neskleisk cia zmonem ereziju.. Nors kas ten tave zino, gal net neturi tiek jegos kad kuprine ant suolo uzsikeltum, tai tada pateisinu tavo svaiciojimus.. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
P.s. #2 - wisi cia judesiai sunkus (tas paskutinis taip pat, reikia gero tempimo ir tvirto torso bei dar twirtesniu peciu) ir cia nedirba vien pusiausvyra, kiekvienas judesys reikalauja technikos ir jegos, juolab, kad cia daugumoje surinkti power moves, kurie jau pagal pawadinima pasako, kad jegos ir istwermes reikia.

Smagu kai zmones ne kazi ka nusimano tamtikroje konkrecioje srityje ir megina tipo protingai parasyt ar pasakyt apie ta dalyka kazka ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Tam kur rase "2:09 Fail..." - durniau cia suicide freeze'as, matos, kad ne trupucio zmogus nenusimano ir iesko kabliuku is pavydo ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
Kraddy - Android porn
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
gal kas zinot kas per daina?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
saunuoliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
turbut atsistoje ant koju zmones siais laikais sokt nebemoka?
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4716 d. Atsakyti   
neblogai.. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
2:09 Fail...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
Cj skauuuda taip griuvinet ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#1 reik pusiausvyra turet, pagridinis dalykas nuo ko jie issimetineja, nelabai istvermes reikalauja, nebent presui, bet pagrinde padaryti tai reikia daug su pusiausvyra dirbti, o del tu frezu tai gerbiu zmones, tikrai nesveiki. Beto tas pats paskutinis judesys nera sunkus, tik pecius ir nugara greit atjungia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Nu cia pas vyriukus jauciu riebaliuku labai nedaug rastum ;D reikia turet gera korpusa - pilvo presa, ir istreniruotas rankas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų