Nesvarbu miręs ar gyvas, - svarbu, kad muzika būtų verta atminimo.

2011.09.18 patalpino Arbuzas
  • 138
69
eazier, said, than, its, done
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4338 d. Atsakyti   
vertas atminimo dainas galite pasidalinti cia: www.facebook.com/groups/381795211873375/ :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4532 d. Atsakyti   
Taip Bieber balsa turi... Bet jis tikrai nera ir nebus legenda! Tik del to kad milijonas paaugliu mergaiciu pamete galva del jo salmo ant galvos tai nereiskia kad ji prisimins musu vaikai ar anukai. Muzikos industrijoje jis nieko naujo nepadare, tik dar daugiau kvailu dainu sukure. Baby baby baby oooh~... Prieik taip prie merginos ir pradek dainuoti tai tik i tarpkoji gausi. Patarimas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4543 d. Atsakyti   
#66 Jei muzika butu del zodziu tj kodel ne susikta poezija tas bieberis kuria, nes dainuoja banalu suda kurio nesupranta O tau 66tasai respekt
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4545 d. Atsakyti   
#45 Dink tu su savo mergaitiškom dainom, išlepinta popso auka. Po*ui man su kuo jis kuria tas dainas, po*ui man kokie tų dainų žodžiai. Tokia muzika - neverta nei šūdo. Jis daug fanių turi (99 proc turbūt 11-15metės negirdėjusios kas yra muzika), daug litų uždirba, bet man grynai po*ui tai, nes jis niekada neįeis į muzikos istoriją, kaip dainininkas, kurio dainas prisimins kelis dešimtmečius. Retard'iškų dainų nieks neatsimins. : )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4562 d. Atsakyti   
to 45, jei būtum susipažinęs su šių atlikėjų muzika galbūt pastebėtum, kad praktiškai visi tavo minimos bieberio dainos žodžiai yra stebėtinai panašūs į Michael Jackson dainų žodžius, na tarkim Heal the World, The Lost Children, Man in the Mirror ir t.t. Nenoriu įžeist gerbėjų, bet net kai jis atlieka tokias dainas (prasmingas, bet vargu ar jo paties parašytas) nepanašu, kad jis suprastų apie ką jis dainuoja. Kol kas nedrįsčiau jo lygint nei su Freddie, nei su Micheal nei su kitais nuotraukoje esančiais.
shawtyyMANE nuotrauka
shawtyyMANE prieš 4569 d. Atsakyti   
#63 tarkim, muzika kurią mėgsti tu, gal irgi kažkam nepatinka, išeitis; nesiklausyt, bet čia varyt tai nepričiom..? kiekvienas turi skirtingą skoni, Bieberis tikrai nėra toks apgailėtinas, kaip daugeliui iš jūsų atrodo, tik per daug vadovaujates bandos jausmu bei siaubingu įsitikinimu apie jį, prisižiūrėję visokių vien baby video, 2009 metų.. kelintuose metuose dabar gyvenat? atsigaukit. LOOK AT HIM NOW !!!!@~#$%%#
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4569 d. Atsakyti   
Visos bieberio fanės jobnutos. Ar protu mąstantis žmogus gali klausytis tokios nesąmonės kurios muzika pavadinti liežuvis neapsiverčia?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4570 d. Atsakyti   
pridusk su tuo savo bieberiu siknagalve.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4571 d. Atsakyti   
#60 pasakiau tiesa apie jo balsa, kad senai mtuaves, tas apie mano gyvenima pradejo pasakot, nif temu tu cia, kame zemas lygis, akd tiesa pasakiau? :D:D:D:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4571 d. Atsakyti   
#59 krc, man gaila tokiu kaip tu. nei berno, nei dragu, tik byberio nuotrauka ant stalo. krc man gaila tavo tevu kad pagimde tokia deb*le. krc man gaila lietuvos kad joje gyvena tokia dura kaip tu. krc man gaila byberio kad turi tokiu idiotu fanu kaip tu. zemas lygis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4572 d. Atsakyti   
#58 :D krc man tai gaila tokiu kaip tu :D jus juokaujat ar rimtai taip protiskai atsilike, kad VIS DAR vadovaujates 2009 metu kai buvo maziuks dar, ir nesuprantat, kad senai mutaves, ir ziauriai ziauriai pasikeites db ? O.o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
bieberis bus dar populiarus 2 mets max, jai jo nekastruos :D suviriskes( tikekimes) ir praras savo nekalta vaikelio balsa.. Isdygs poramspuogu ir bus eilinis vyrukas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
#56 cia ne tavo pageidavimu koncertas ble..
Nuotraukos nėra
sturmovyk prieš 4573 d. Atsakyti   
Pasigedau Viktor Coj ir Falco :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
Eminemas ir Dr.Dre vieninteliai, kurie dar kazka daro. Visi kiti arba negyvi, arba suda mala. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#52 yra melodija ir ritmas. repas kaip ir visi kiti stiliai tai turi. deb*le
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#52 Repas tuo ir skiriasi nuo klasikinės, pop, roko muzikos. :) Kiekvienas sąvoką 'muzika' suprantam savaip.
Taip kad shut the hell up, hater.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
Cia tik 2 zmones kuriantis muzika.

REPAS NERA MUZIKA, REPAS NETURI NATU.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#50 pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
Kaip sakoma kiek žmonių tiek ir nuomonių... :)
Bet po galais, kiek skaičiau tiek juokas imė.:)
Autorius jum nežinau kurį kartą rašė, jog DEMOTYVACIJOSE reikia SKAITYTI žodžius,o ne į paveikslėlius žiūrėti. Nors, žinoma, čia tiek pornuhos, atsiprašant, prikelta, jog visi jau įprato į paveikslėlius žiūrėt.:)
Ir žmonės, jeigu jums nepatinka snoop dog, 50 cent, tai gerai, chill out, čia jūsų nuomonė, nebūtina kišt jos čia visokiais būdais.:)
Demo kaip demo, tarp kitko viena iš geriausių. Respect, Arbūzai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#48 tu mano amziu pirma issiaiskink, tada kazka sakyk. tai tame ir esme , kad jis buvo neseniai surastas ir pasieke daugiau negu visi ten sudejus, kas yra tikrai neitiketina, ir ninada lelele, todel cia jis tikrai turejo but, nu nebent jam per blogai kaip sitam sarase, bet ir tai... del pamirsimo, meh. kai pamirs, tada ir pakalbesim. nei bus taip ne i ka. kas megsta jo muzika, tas ir megs. jei pats nenustos kurt, tai buk ramus, tikrai populiarumas jo neslinks.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#45 Visu pirma tai Bieberis dainuoja vaikam tokiem kaip tu o 50 dainuoja apie visai ka kita jeigu izvelgi tai tuose zodziuose kuriuos tu parasei, ir nedrysk Bieberio lygint su sitais zmonem, as sutinku kad gal turi jis balsa ir pns bet jis tik neseniai buvo surastas ir nezinia kiek dar laiko gyvuos nes tos mazos mergaites kurios jo klauso uzaugs ir pats bieberis suaugs ir pasikeis jo balsas o as nemanau kad kazkas jau jo klausys. Siu zmoniu nuotraukoje buvo klausomasi, dabar yra klausomasi, ir bus klausomasi dar daug metu o bieberio liepsnele uzges po keleriu metu ir bus jau visu pamirstas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
šių laikų muzika valdoma kažkokios sektos.aš nerašysiu kokia.dainas pervarykit "reversu" ir išgirsit visai kitokių žodžių negu yra dainuojama (ypač tą š... pervarykit atbulai arba jei klausot paprastai,tai dažnai įmanoma išgirsti tokius žodžius "rain man","new world order" ir panašiai).dabar galit piktintis,kad nusišneku ir panašiai,man vienodai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
Nu zdz Bieberis da best ir nesigincykit .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#44 nejuokink tu manes. kokiu dar ryzu mergaiciu. kaip tu gali teigt, jog kazkas nesupranta muzikos jei kiekvieno skonis skirtingas? tu tarkim eini gatve, pamatai kokius batus, kurie tau negrazus, ir sakai, va sitas zmogus neturi skonio normalaus, nezino kas yra grazus batai? siaip istikruju beviltiska tokia kalba, o su tokiom kalbom, kad tau daugiau nei 12 nei per kur neparodai.

ok, cia idejai 50 cent. 50 cent zodziai:

„I'll take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot“

bieberio zodziai:

I just can't sleep tonight.
Knowing that things aint right.
It's in the papers, it's on the tv, it's everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray x2

idomu laaaabai, kuris cia vertingesnis but? nejuokink tu manes.ir nevaidink, kad kazka ismanai, nes nixuja zinok. Bieberis vertas viso to ir dar tikrai. o jei tu cia bandos jausmu pasikliauji, vien stumt varyt, nes kiti varo tai sekmes. bet tiesa as zinau, bieberis daug vertas. o visu tu stumimu tai ne per kur.
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4574 d. Atsakyti   
#40 Vat būtent. ; ]

#41 Tu daužta(s)? Tu dar tokioj demotyvacijoj apie nusipelniusius žmones kiši byberį? Visą internetą juokini su tokiom mintim. Bieberis ko nusipelnęs, tai nebent visų tų ryžų 12mečių meilės, kurios jį dievina nesuprasdamos muzikos, ne daugiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#42 matau cia su jumis normaliai nepakalbesi. paziurek gal kiek eminemui metu, o kiek bieberiui. ir kas tik katik pradejo savo karjera, neseniai pries kelis metus, o kas jau senu seniausiai. ir palygink kas kiek pasieke. :)
Nuotraukos nėra
Nevok prieš 4574 d. Atsakyti   
#41 ka tu cia dabar lygini eminema su byberiu, kuo jis nusipelnes but nepamirstas ir wisu sirdyse? kelios kartos jo klauso kad jis butu toks gerbiamas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4574 d. Atsakyti   
#39 ai, nu jei tau butina but gejum, kad megt kokio berno pvz eminemo, bieberio, ar pns. muzika, tai m, zinosiu.

#38 girdziu, tai as nesakau, kad nebuciau sarase 2paco neidejus ir ktu, kurie cia yr, nu bet Bieber tai tkr nebuciau uzmirsus, geda.
Tikruolis nuotrauka
Tikruolis prieš 4575 d. Atsakyti   
Neįtiksi visiems
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#37 Ai, dar gėjum galima būt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#34 idijote ta pati ir apie tave galiu pasakyt, byberiu prisiklauses nebegirdi nk kito
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#36 kad megtum jy ir grozetumeis jo balsu, dainom, nebutina but mergaite.
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#34 Tai jo jo, jis tikrai vertas demotyvacijos... Mergaitėm. : )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
www.youtube.com/watch?v=QH_L3tyfH5k va kai vara grazuolis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#30 priciom cia made my day? tai krc, gerai tas bieberis varo. nezinai nesakyk. kai cia roku visokiu issiklauses prisiklauses galva isrokinta tai nieko kito nebematai ir nebegirdi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
repas irgi muzikos zanras ir tikrai geras, kas zodziu nesupranta tai ir nesigilinkite, o normaliu dainininku ir muzikos yra, bet ji nera taip reklamuojama kaip dabartinis popsas
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#31 Totally agreed. Todėl ir neklausau jų naujų dainų, bandau gyvent senom, nes pinigai žmones keičia. :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#16 #22 #25 Reikia moket atskirt priedaini ir taip vadinama kabli nes priedainis gali but:
la la la la
as skrendu
la la la
man taip linksma
o likusi daina gali buti toks tekstas kaip Immortal technique kuria
o kablys yra kai per ta laika pasako kazka prasmingo ir pakartoja pora kartu toje pacioje dainoje.


50 centas irgi buvo toks kaip jusu mylimi underground reperiai, bet dabar jis turi tiek pinigu kad jis gali sumoket porai zmoniu ir jam sukurs daina ir beata o paskui jis tai tiesiog sudainuos ir is togaus dar daugiau pinigu. O snoppas dabar stengiasi sukurt naujos kartos muzika jungdamas kitus stilius su repu kas jam blogai gaunas :(
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#29 :D:D:D:D: made my day. Ai jo, jį ir Gaga pamiršau. :((((((((
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
Kur Justin Bieber ?
Spartasaurus nuotrauka
Spartasaurus prieš 4575 d. Atsakyti   
visi atlikejai verti atminimo
labai_rimtai nuotrauka
labai_rimtai prieš 4575 d. Atsakyti   
PO velnių, KUR KURTAS COBAINAS??????
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#25 Tai zajabys, išrenki vieno atlikėjo dainą, kurioje priedainis lewiausias, ir kito atlikėjo kur priedainis iš jo sukurtų dainų geriausias. Supranti, kad nieko nepaaiškinsi taip? Tu manai visi galvoja taip kaip tu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#24 Immortal technique, irgi priedainis, jauti skirtuma?



Some people think I won't make it
but I know that I will
Escape the emptiness
cuz that shit is slow and it kills
the flow and the skill
I made y'all believe that it last
You can make the future
but it starts with LEAVING THE PAST
Nuotraukos nėra
Arbuzas prieš 4575 d. Atsakyti   
#17 Ai, tai aš nežinau jų? Nafik man juos paminėt, jeigu apie juos kalbos nebuvo? Tipo kad parodyt kiek grupių ir atlikėjų žinau? :D Kiek tau aiškint galima, kad - DEMOTYVACIJOJE TU Į ŽODŽIUS ŽIŪRĖK NE Į PAVEIKSLĖLIUS. Galiu sudėti 30 žmonių veidų kurie verti tokių žodžių, bet visų nesudėjau.

#22 Tai vadinama priedainiu. Ir tai vadinama hip-hopu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#22 pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#19 Snoop dog lyrics

I'm a Bad Boy, wit a lotta ho's
Drive my own cars, and wear my own clothes
I hang out tough, I'm a real Bo$$
Big Snoop Dogg, yeah he's so sharp
On the TV screen and in the magazines
If you play me close, you're on a red beam
Oh you got a gun so you wanna pop back?


50cent Lyrics

I take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
Go 'head girl, don't you stop
Keep goin 'til you hit the spot

I'll take you to the candy shop
Boy one taste of what I got
I'll have you spending all you got
Keep going 'til you hit the spot

nemanau kad cia net tekstais galima pavadint
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
#19 kiek tau metu? tau turbut tas amzius kai reikia girdet apie zole klubus pinigus ir kaip per deimantus an laikrodzio nemato kiek valandu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4575 d. Atsakyti   
joo cia jau nusisnekejo autoriu snoop dogas jei taip ir toliau warys tai isvis prisimins ji visi nebent uz tai kad suda maldavo, va dar prisieme Wiz Khalifa naujaja komercija prodiusuot tai isvis jau virsune
Rodyti daugiau komentarų (50-69)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų