Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Nėštumo nutraukimas yra reprodukcinė moters teisė. - Iki šiol nutraukusios nėštumą moterys moralizuojamos. Suprask, o ne kaltink.

2014.03.08 01:49 patalpino EmaEma
  • 4
3
abortas,moteris,nestumas,moters, teises
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
EmaEma prieš 3671 d. Atsakyti   
pasižiūrėk bet kokios operacijos įrašus ar nuotraukas - bet kas, kas susiję su kūnu ar kūno procedūromis ir kas yra po oda, nėra nei gražu, nei labai malonu (jei kalbam apie bet kokią chirurginę operaciją).

o nuomonė, kad moteris visada žino, kaip vyras reaguos, po to, kai ji pastos, (prieš seksą galėjo čiulbėti apie meilę ir visa kita) yra labai labai naivi. matosi, kad rašė žmogus, visai nepažįstantis gyvenimo.

nors pastojimui reikalingas vyras, dėl aborto iki šiol, nors gyvename SEKULIARIOJE valstybėje, moteris nuolat kaltinama - ne su tuo miegojo, ne taip ir ne tada skėtė kojas, pasirinko bomžą ir tt - jauti, kiek tavo komentare yra kaltinimo moteriai? be vyro juk vaikų nebūna. kodėl moterius, likusi ant ledo, yra dar kaltinama ir dėl aborto, kai tuo tarpu tai yra jos teisė, kuri puikiai aprūpinama esant dabartiniems medicinos pasiekimams?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3672 d. Atsakyti   
#1 nesnervuok, eik miegot geriau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3672 d. Atsakyti   
Kur*u pasiteisinimas, nelipk ant belekurio pasitaikusio pagalio ir nereikes nestumu. Mes suprantam jog vaika auginti be tevo nelengva, bet jis nekaltas jog atsiduoti save pasirinkai eilinem bomzui, o ne vyruij kuris galetu ji auginti.
Tad isvada, jog geriau kojes suskleisk, o ne i demotyvacija savo isitikinimus kelk, kurie pagrysti bandymu pateisinti tokius poelgius ir nesijausti kaip skuduru.

P.s. Google jai mokate naudotis, ieikit ir paziurekit koki dalykeli is jusu isima. Galbut biskutuka susimastysi ir suprasi.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų