Nes tik Lietuvoje auklėtoja vaiką gali atiduoti - visiškai nepažįstamam ir svetimam žmogui

2012.08.09 patalpino bagyra666
  • 14
11
siaubas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: siaubas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Nu as tai visiskai nesuprantu kaip jus galite kaltinti aukletoja. Kaip gali ta aukletoja atsimint visus senelius dedes brolius seses draugus prosenelius ir kaimynus kurie galbut viena karta buvo ateje pasiimt sio vaiko. o vaiku tai ne po du ar tris grupeje buna. Visu pirma tai yra mamos kalte kad ji neismoke vaiko kad su nepazystamais eiti draudziama. Tai ka privaziuotu tas senis prie jos mieste pasiulitu saldaini i ji atbegtu tikriausiai iskart. Taip darzelyje reiktu butinai sutvarkyti atsiemimo tvarka, kad reiktu pateikti dokumentus ar ispeti is anksto kai ateina naujas zmogus paimti vaika, bet tikrai nepulti kaltinti aukletojos. jeigu darzelyje tokia tvarka tai ko noreti visoje lietuvoje cia taip pat. Tai ar visos akletojos kaltos kad darzelyje tokia tvarka????
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Aukletoja kalta tik is dalies, nes nebuvo apdairi, o daugiausiai kalta valstybe, kad nepriziuri darzeliu, nera grieztai saugomi, nera grieztu vaiku atsiemimo taisykliu ir tt. Jeigu valdzia nusileistu is aukstumu ir pradetu tinkamai rupintis mokyklu, darzeliuu visiska modernizacija, saugumo spragomis ir apskritai dometusi kaip Lietuva gyvena, tai manau butu isvengta tokiu incidentu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Siaip askaicius tai tikrai kalta butent aukletoja. Nes buvo dvi bendravardes mergaites. Ir mergaiciu klause ar ten ju senelis. Po velniu, gal jei butu paprase seneelio parodyti vaika ir tik tada vaiko paklause butu gal butu ne i ta vaika pasikesines ir vaikas butu pasakes NE CIA NE MANO SENELIS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
/care
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Ka jus nusisnekat 'mergaite pati kalta' pagal taisykles jei tevai suteikia leidima nepilnameciui broliui, sesei, seneliams ar dar kam pasiimti vaika is darzelio tai turi parasyti prasyma o jei ateina is oro kazkoks nepazistamas zmogus neturi teises atiduoti svetimo vaiko, turi paskambinti tevams ir gauti leidima, net jei 'vaikas nesipriesina kad ji issives neitartinai, tvarkingai atrodantis senelis'
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Jejau, ko čia verkiat, tai yra TĖVŲ kaltė, kad neišmokė mergaitės atpažinti kur yra svetimas ir kur giminaitis, gi ne 3 metų vaikas, pats sunena einu kartais pasiimt, ir jis pasako, kas aš esu jąm ir net kokie ryšiai mūsų, o jam tik 4 metai tuomet buvo, o jug mergaites anksčiau bresta.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 4271 d. Atsakyti   
#2 O kodėl praleidai tą faktą, jog mergaitė nesipriešino, kai ją neva paėmė senelis? Juk jis atrodė tvarkingai, neatrodė įtartinas, o dar kai mergaitė nerėkė ir neprašė mamos, kas jai beliko? :)
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4271 d. Atsakyti   
Sulaikytas įtariamas pagrobėjas (papildyta 07.15 val.)

Kauno apskrities policija informuoja, kad ketvirtadienio naktį policija pranešė, jog mergaitė pristatyta į gydymo įstaigą.

Ji rasta viename iš Vilijampolės mikrorajone esančių daugiabučių.

Policija moters telefoninį pranešimą apie tai, kad viename iš Vilijampolės mikrorajone esančių daugiabučių yra galimai policijos ieškota mergaitė ir vyras, gavo prieš pat vidurnaktį. Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai rado ieškotą mergaitę, o netrukus gatvėje sulaikė 1942 metais gimusį vyrą L.V., jis uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę.

Skaitykite daugiau: www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/is-vaiku-darzelio-kaune-pagrobta-mazamete-mergaite-59-240116#ixzz233vuYnSd />
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
#2 pritariu
bagyra666 nuotrauka
bagyra666 prieš 4271 d. Atsakyti   
siaubiakas kazkoks - man paciai, asmeniskai, visiskai nesuprantama, kas ten per lakudra dirba, kad gali sitaip paprastai atiduoti svetima vaika... ir ar tik nebus ji pati su tuo susijusi...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų