Ne, man viskas gerai, aš tik šiaip vakar verkiau. - Dažniausiai vaikinai tai supranta tiesiogiai...

2010.09.07 patalpino Anonimas
  • 211
82
Ne, man viskas gerai, aš tik šiaip vakar verkiau.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
Tik debilai atsiprašant, galvoja kad čia kariaut abiem lytim reik.
Nuotraukos nėra
dryzius prieš 4975 d. Atsakyti   
ne demotyvatorius cia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4975 d. Atsakyti   
jei sako , kad gerai - reiškia blogai
jei sako, kad blogai - bėk i rėk
Milana nuotrauka
Milana prieš 4975 d. Atsakyti   
#82 Visiškai su tavimi sutinku. ;}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4976 d. Atsakyti   
Istikro jus tik seip ir verkiat, net nesugebat pasakyt kas buvo... Jei sakot kad ne, man viskas gerai tai reiskia kazkas blogai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
O tai čia dar ir kitaip galima suprast? Kaip sako taip ir supranti, jokios perkeltinės prasmės šiuose žodžiuose nematau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
Vyrai nera saultakraujai. Vyrai megsta konkretuma. Va vyro logika: "jeigu jai blogai, tai as ja guosiu, kol jai pasidarys gerai."
"Moters logika, jei nori mane paguosti, turi uzsitarnauti galimybe man padeti." Tiesa pasakius visi pykciai su mergina TIK del sito ir buna. po 15 min kamantinejimu, svelniu meilikavimu ir apkabinimu pradeda atsiprasant uz*ist. Tada susinervini pats. Nes Tau rupi, Tau noris, kad ji butu laiminga, bet ji negali net pasakyt, kas yra. PAsako visada, bet ne visada uztenka tiek kantrybes to sulaukt ir to belaukiant but svelniam ir meiliam, kol ji buna uzsiraukus. Supraskit ir mus. Vyrai nebijo spresti problemu, vyram patinka KONREKTUMAS. O moterys galvoja, ai gal nesakysiu, ai cia mano problemos, ai nenoriu krauti ju jam ant galvos, taciau NEI VIENA moteris nesugeba nuslepti, kad jai blogai, o jei jau parodot, kad yra blogai, tai galetumet ir pasisakyti, kas yra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#66 :) labai stipru :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
nereik lyst i ''sikna'' reikia tiesiog suprast... jei nesako kas yra yra tavo problema...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
#66 Respect :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
aš suprantu užuomintas, dažnai. bet kai paklausiu kas yra, sako nieko, antrą kart gražiai, nuoširdžiai paklausiu - nieko. nu blet, atsiprašant, negi turim lyst į šikną, kad išsiaiškintumėm? atvirai, nemėgstu klaust antrą kart to paties. nori paguodos, būk atvira (tą patį rašė žemiau esantys žmonės).
ir šeip, vyrai ir moterys skirtingi lyčiai, skirtingų mastymų, skirtingų pažiūrių ir taip toliau. nesitikėkit daug.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Jei nesako kas yra nereiskia ,kad '' durna '' galbut neuztenka pasitikejimo klausianciuoju... Ne visiems yra lengva pasakyt kas yra... Yra merginu kurios apsimeta kad joms yra kazkas negerai, tik del to kad su jomis pasikalbetu, bet cia ne i tema...
Sakot : jei mergina nesako kas jai yra tai jos reikalas ... tai blet kas jus blet per vaikinai atsiprasat? Jei negali suprast kas ''jai'' yra nepaklauses, tai geriau isvis neklausk. Reik turet pasitikejima tuo zmogum , va tada paklausus kas yra ? atsakyma gausi is kart ir gelesit problema issprest kartu. Na aisku jei klausineji kelis kartus ir negauni atsakymo, reiskia tu nesi tas zmogus kuriam ''ji'' gali pasipasakoti...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
blet rukyt uzsimaneu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
#66 Va čia tai šovė teisybes kulką : )
MES VYRAI ESAME PAPRASTI
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
matosi kad rasė nusivylusi savo vaikinu mergina arab prisikalusiusi stereotipu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
atsipalaiduokit truputi ;D
paziurekit pro pirstus i tokius dalykus,kam nervint save ir aplinkinius ;
)
OoS nuotrauka
OoS prieš 4978 d. Atsakyti   
#69 šaltakraujai, nes nesielgiam taip, kaip nori dalis jūsų padermės? :) Toks vaizdas, kad tau atrodo, jog vyrai yra tik tam, kad moters poreikius patenkintų. Žinai, ką reikia daryt, kai nori paguodos? PASAKYT, KAS BLOGAI. Sunku pačiai suprast? Visada puikiai matau, kada kažkam kažkas būna blogai, bet niekada nemaldausiu panos, kad pasakytų, kas yra. Jei durna yra, tegul ir kankinasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
#46 Pabūtum tu merga, atsiimtum savo žodžius iškarto. Rimtai sakau. Ir išsišokt , ką tu čia darai, tikrai nereikėtų, tik parodai kaip tau px ant merginų, ir šeip, ant visko.. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Nei jūs ekstrasensai, nei kas. Atrodo lyg visi būtūmėt šaltakraujai. ( tai tokie ir esat... ) Jūsų tie paprasti žinot ką reiškia?? POXUISTAI, atsiprašant. Visi jūs tokie. Gyvenu, ir kuo toliau, tuo labiau suprantu jog Dievas sukūrė moterį ir vyrą kad jie kariautų tarpusavy, o ne mylėtų vienas kitą... Moterys nori paguodos, vyram nusispjaut, nes jiem to niekad neprireikia, o jei ir prireikia, į moteris nesikreipia, patys kapstosi...Vyram nepatinka turėti merginą-auką, moterim, vyrų kurie mano , jog jos yra aukos (ne tikrąja to žodžio prasme ) Kodėl pavyzdžiui moteris negali klausti vyro, ar ji jam patinka? Juos nervina tokie klausimai? Tai čia tas pats kas moteris pasakytų, kad myli vyrą, o jam būtų vienodai. Darom išvadas, ką? Nors aišku, tai turbūt beprašmika, kiekvienas įrodinėsim savo, ir stengsimės būt teisingais, bet liksim tokiais pačiais. . .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Nenoriu vaidinti cia kazkokio intelektualo, todel pradesiu taip: Mane jau UZPISO tie mergu issidirbinejimai, teisingai pasake #1, sakykite tiesiai, atvirai, mes mokame isklausyti, paguosti, patarti, nereikia cia lialia. Atsibodo tos visos verkslenti verciancios vos ne "demotyvacijos" kabutes tarp demotyvacijos paryskinu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Dievas su jumis,gereiji zmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Demotyvacija pradeda perdaug persistengt... Tikrai ne dazniausiai. Gal yra tokiu 20 proc. Nu bet ne dazniausiai...............

Kam reikia kariaut tarp merginu ir vaikinu? Juk abi lytys zmones esam... Gal jau uzmirsom? Pradekim vaikinai ir merginos vienas kita apkalbinet kaip Kaunas ir Vilnius ("kjawjenskjai" & "portugalai") stumia ant vienas kito, tai greit pasiexim -100 zmoniu prieaugi Lietuvoje... Galesim dziauktis 5 gyventojais lietuvoje, kurie sugebejo neapkalbineti ir dziauktis turedami salia priesinga lyti...

Ir siaip paziurejus is kitos puses, tai merginos pacios kaltos. Karta paklausem ir atsakykit, o ne issipisinekit. Man neidomios tokios "paslaptingosios", kuriu reikia maldaut, kad ispezentu, kas joms blogai, nepatinka. Jei nesako, tai tegul ir verkia toliau del to pacio. Mes ne ekstrasensai, kad jusu mintis skaitytumem. Mums uztenka ir savu problemu... Bent jau man, tai nepatiktu turet merginą - auką. :)

Is vis kodel vaikinai turi but gyvenimo ramsciai? Gal ir mum pradet verkt ir prasyt jusu paguodos? Gal truputi i prota ateisit? Kalba baigiu. P.S. Cia retoriniai klausimai jei ka.

P.P.S. malacius "VisomsMoterims"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4978 d. Atsakyti   
Vyrų manifestas

Manifestas! Madam, ponia, drauge, brangioji, mieloji o taip pat kitos moterys!

Jeigu įtari, kad tu stora, gali būti, kad taip ir yra. Aš atsisakau tai komentuoti.
Jeigu tu ko nors nori, užtenka tiesiog apie tai pasakyti. Suprask, mes paprasti. Mes nesuprantame paslapties šydu pridengtų užuominų. Aplinkiniai klausimai neveikia, paprasti klausimai, pridengti grimasų - taip pat. Tiesiog sakyk, ko nori.
Jeigu tu užduodi klausimą, į kurį nesitiki atsakymo, nenustebk, jei išgirsi atsakymą, kurio nenorėtum girdėti.
MES PAPRASTI. Jeigu aš prašau paduoti duonos, neturiu omenyje nieko kito. Tai ne priekaištas, kad ant stalo nėra duonos. Mes nesiimame paslėptų pamokymų, nepriekaištaujame. Mes iš tikrųjų paprasti.
MES PAPRASTI. Nėra jokios prasmės mane klausti, apie ką galvoju. 96,5 % viso laiko vyrai galvoja apie seksą. Ne, tai nereiškia, kad mes pernelyg susirūpinę, tiesiog šis dalykas mums patinka labiausiai.
MES PAPRASTI. Kartais aš galvoju ne apie tave. Nieko blogo tame nėra. Tiesiog priprask prie to. Neklausk manęs, apie ką aš galvoju, antraip turi būti pasirengusi kalbėti apie politiką, ekonomiką, filosofiją, krepšinį, degtinę, mašinas.
Penktadienis, šeštadienis, sekmadienis - draugai - kašis per teliką - alus - blogos manieros. Tai lyg pilnatis, potvynis ir atoslūgis. Tai neišvengiama.
Vaikščioti į parduotuves - joks ne malonumas, man tai niekuomet nepradės patikti.
Jeigu mes kur nors einame, tau tinka kaip tik tie drabužiai, kuriais tu apsirengusi. Prisiekiu.
Tu turi pakankamai ir drabužių, ir avalynės. Kaulyti - šantažas. Mano bankrotas nėra meilės tau įrodymas.
Dauguma vyrų turi tris poras batų. Kartoju: MES PAPRASTI. Iš kur tu ištraukei, kad aš galiu nustatyti, kurie batai iš tų trisdešimties porų tau labiausiai tinka prie šito kostiumėlio.
Nepriklausomai nuo klausimo visada užtenka paprastų atsakymų "taip" ir "ne".
Jeigu turi rūpesčių paprašyk manęs padėti juos įveikti, neprašyk užjausti tave, kaip tai daro tavo draugės.
Galvos skausmas, trunkantis 8 savaites, nėra galvos skausmas. Eik pas gydytoją.
Jeigu aš pasakiau ką nors, ką galima suprasti dvejopai ir vienas iš variantų tau nepatinka ar nervina, aš turėjau omenyje antrąjį variantą.
Visi vyrai mato tik 16 spalvų. Persikas yra vaisius, o ne spalva.
Alus mums patinka taip kaip jums rankinukai. Jūs to nesuprantate, mes irgi.
Jeigu aš tavęs klausiu, kas atsitiko, ir tu sakai "nieko", aš tavim tikiu ir elgsiuosi taip, lyg viskas būtų visiškoje tvarkoje.
Neklausk, "ar aš tau patinku?". Būk tikra, manęs čia nebūtų, jei būtų kitaip.
Pagrindinė taisyklė: nesvarbu apie ką kalbama, jeigu kyla kokių nors abejonių, rinkis paprasčiausią atsakymą. MES IŠ TIKRŲJŲ LABAI PAPRASTI.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
#63 Ačiū Dievui,-taip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
ra bar ba rai baiges ?
jar69 nuotrauka
jar69 prieš 4979 d. Atsakyti   
#60 pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Ra-Bar-Ba-RAI.
OoS nuotrauka
OoS prieš 4979 d. Atsakyti   
#49 Tai ok, vieną kartą suprantu, kai sako, kad nieko, bet kai prisėdi ir gražiai, nuoširdžiai paklausi dar ir dar kartą, o atsakymas tas pats, tai ką, ir toliau lįst į šikną? Juolab kai būna taip, kai tikrai niekam nieko pasakot nenori.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
#28 Tieesa.
Ai iš vis dėl tų vaikinų neverta verkti, Iš vis neverta verkti, nes tu nerviniesi, o kitiiem px, tai geriau tada išsišiepti ir varyt su draugėm kur nors papramogaut!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Atsiprašau prispaudžiojau... ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Išmoko vaikas žodį... :/ graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Išmoko vaikas žodį... :/ graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Išmoko vaikas žodį... :/ graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Išmoko vaikas žodį... :/ graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Išmoko vaikas žodį... :/ graudu darosi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
demo nesamonina jei kas nors blogai tai tegul bx pasako jei mldc pades issprest
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Kai ra bar ba rai baigtus ir as verkciau ;[[ Tegul ra bar ba ru uzeda...
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 4979 d. Atsakyti   
Nu nori tegu issipisineja, tik paskui nereikia musu kaltint.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Dažniausiai supranta tiesiogiai , bet nevisada ir ne visi... Jei į klausima kas yra/ atsitiko? , mergina atsako su asaromis akyse -viskas yra gerai... Čia jau vaikino kaltė ,kad to nesugeba suprast.
Juk ne visi žmones nori išsipasakot kas jiems yra. O jūs pameginkit kada i klausimą kas yra ? atsakyti -viskas blogai ar pns. Klausiantieji dažniausiai to, bijo nes pokalbis gali užsitesti...
O atsakantis/i bijo, jog jo/jos gali nesuprast o tik išsišaipyt...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
#43 na nors tu pastebejai kad yra tokiu ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
#6 Visokių yra, bet ne visokių reikia. Na bet vis tiek yra..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
mergos daunes yra jei i klausima "kas nutiko?" atsako "man viskas gerai" nors nera gerai :D tai nx mes cia turim klausynet simta kartu kol pasakys.... krc :D kad durnos esat niekas nekaltas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Galėtu sukurti jaunoms panelėms skiltį su įskaudintomis širdimis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
A.P.E.L.S.I.N.A.I
Videta nuotrauka
Videta prieš 4979 d. Atsakyti   
neee vaikinai buna labai mieli! jie viska supranta.. tereikia jam atsivert ir viska galima issprest kartu.. Cia mano nuomone ;p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
blet Tu su savo ra bar ba rais man patinki
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
ne, man viskas gerai, as tik seip vakar valgiau ra barba rus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Mergyte - manau sukūrei šią demo, nes nebuvai sutikusi kitokio vaikino ;) Nevisi mes esam tokie :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Margaite,tu niekados netapsi tokia IDOMI vyrams kaip shi moteris paveikslelyje todel nesitikek ypatingo demesio ish vyru puses.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4979 d. Atsakyti   
Zemiau esantis tikrai, gan teisingai viska apibreze :) Man asmeniskai tai tikrai giliai nusispjaut jei mergina verkia ir nieko nesako. Cia iki 14 metu merginos taip elgiasi, manydamos, kad zino, kas yra meile.. oi toli grazu...
Rodyti daugiau komentarų (50-82)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų