Žolei sakau "Ne... - ...paliksiu jūsų niekada!

2011.10.20 patalpino bujojus
  • 36
18
Žolei sakau "Ne...
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4307 d. Atsakyti   
#17 fake, duckface:D
Nuotraukos nėra
nepazystujusu prieš 4351 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
daliakasB prieš 4353 d. Atsakyti   
priprantama... nebejuokaukit vaikai, ekspertai mat, pasigirt nori kad ruke. du metus i savaite po 4-5 kartus rukydavau, jokio pripratimo nemaciau, rukiau nes patiko su draugais pasijuokt ir pakaifuot. gaila, nes geri laikai budavo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4374 d. Atsakyti   
Tabakas netgi baisiau uz zole jai nezinojot :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4491 d. Atsakyti   
susirinko forumu ekspertai konkrecei, jus atsiciuhinkit nuo internetiniu statistiku, nuo visokiu saitu kur yra aprasymai nes matos konkrecei kad realei isvis nieko nesabrazalinat. bl skaitau ir nei juoktis nei verkti, viakai max 14metu, huijne stumait isviso. patys pabandykit ir tada rasykit kazka. nei jin priklausomybe sukelai nei ka, o jei keikviena diena pesi, poto nebepruhins taip ahujenai ir vsio, bus raslabuha koke, o taip gliuko nebe, tad atsigaukit istoriju nerase, ir maziau tikekit tuom ka google raso..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4541 d. Atsakyti   
Rukau kasekus i pora savaiciu karta priklausomybes nejauciu, bet kaifas geresnis negu prigerus.. Sedu ramus ir zvengiu
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4543 d. Atsakyti   
#11 savęs manau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
skaitau ir galvoju ko labiau gaila ar saves ar jusu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Marichuana- piktzole, taciau joje esantis thc pravalo smegenyse esancias negyvas lasteles, todel smegenu vezio rizika sumazeja. Prie zoles priratimas yra neimanomas ir ji turi tik 2 kenksmingus faktorius, tai yra trumpalaikes atminties susilpnejimas ir dumai, kurie kyla is tabako sumaisyto su zole. Zole nera narkotikas, tai yra homeopatinis preparatas skirtas gana daug ligu gyditi. Beje yra ne vienas atvejis kai zmones garindami (nerukydami) zole yra pasveike nuo ivairiu vezio formu ( plauciu taipogi)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Prie zoles priprantama, daug zinau kas buwo priprate, bet nieko blogo nenoriu pasakyt, rukem tada apie puse metu diena ish dienos, bet taj nera narkotikas, priprantama tik prie jos powejkio o ne prie jos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Wero, zole yra narkotikas, bet jis yra sveikiausias ir naudingiausias narkotikas pasaulyje, kuris beveik neturi neigiamu savybiu(tik dumai), o teigiamu savybiu daug :) Tas augalas yra naudingiausias pasaulio augalas, bet jis yra narkotikas

P.S. A drug - broadly speaking, is any substance that, when absorbed into the body of a living organism, alters normal bodily function.
Jei nesupranta kas angliskai tai : Narkotikas - tai yra betkokia medziaga, kuri patekus i gyva organizma, keicia jo normalia busena.
--- Del THC smegenis pradeda gaminti daugiau dopamino ---
LIETUVOJE, PROPAGANDINEJA SALYJE, visi mano kad narkotikas tai yra medziaga kuri tave nuzudys, bet kiekvienas vaistas yra narkotikas, o Zole - geriausias augalinis vaistas. Taigi zole yra vienintelis ''geras narkotikas''
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Zoles, sokoladas ir kebabai sukelia siokia tokia priklausomybe, pabandai ir kas kiek laiko vis norisi vel, cia ant zoles stumia dudukai su mamomis gyvendami, tevai pripasakojo veju o vaikai tiki ir bando pavaidint cia naglus, zinoma jei rukai kiekviena diena blogai, bet jei ten per menesi ar 2 patrauki karta tai tik i nauda, thc pravalo smagenyse negyvas lasteles todel mazeja smegenu vezio rizika, isplecia plauciu bronhus todel palengvina kvepavima ir padeda plauciams apsivalyt kai sergi bronhitu ar neseniai meieti rukyti cigaretes.
Reinass nuotrauka
Reinass prieš 4544 d. Atsakyti   
Lavono demo :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
#3 "fucking retardai" matos zmogus be gyvenimo esi, uzuojauta artimiesiems...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
#3 As ne priklausomybe turejau omeny, asile , o tai, kad zole nera narkotikas. Tu rimtai durnas, priklausomybe nuo cigareciu sukelia nikotinas kuris yra tabake, o zoleje yra THC(tetrahydrokanabinolis) jis priklausomybes nesukelia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Tabakas irgi augalinės kilmės (gamtos sukurtas? durnius tu) tai irgi nesukelia priklausomybės? Ką čia vepezoji durneli tu... Tie kurie rūko yra rūkę taip ir tesako, kad sau numušt baimes ar panašiai, parūkyk dažniau ir turėsi tu tą nepriklausomybę, nevėkšla tu. Kiek žinau kasdienių žolininkų... Fucking retardai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
#1 Narkomanais vadinami zmonies kurie TURI PRIKLAUSOMYBE nuo narkotiku, o zole priklausomybes nesukelia(nebent gal ir yra kelis isimtini atvjejai, kai zmogui taip patinka zole, kad igyja priklausomybe). Istikruju net nelaikyciau zoles narkotiku, nes tai yra gamtos sukurtas dalykas kaip tabakas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4544 d. Atsakyti   
Is demotyvaciju galima spresti, kad dauguma Lietuviu yra ar bus narkomanai.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų