Žinot ką? - Užp*sot, parvarykit atgal!

2011.12.14 patalpino Geras_Iksas
  • 80
8
uzgavenes,kai, isvare, ziema, tai, rukyk, dabar
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4126 d. Atsakyti   
nieko sunkaus su RWD pats neseniai pirkau bmw e39 530d mechanini , man paciam 18 metu , tieisog biski fizika fizika reik suprast ir viskas cia nrml , net nebaisu i stačias ikalnes vaziuot jei supranti kaip pavaras kada laikyt ir kiek gazo paduot , bet jei bobos cia yra ta prasme moterys tai tegul jos net nebando pirkt bmw nes ziema bus daug ''bum'' nekart maciau kaip su kregzdem merginos ir bobos pagrinde ant isukimu stovi i koki stulpa pasibuciavusios ,nes isivaizduoja kad cia tas pats kas FWD.Aisku yra normaliai vairuojanciu moteru tame tarpe pas mane seimoi mama vairuoja ne kaip kitos bobos , kurios stovi ir myza vaziuot nes bijo kad kasnors atsitiks o poto uzkisa visa kelia del savo nesusikoncentravusio ,neidemaus mastymo kaip vairuot masina.
Kaip ir pries tai zmogus sake kad tiesiog reik nrml akuma isimest , zvakes pasikeisk o ne siaip : ai px cia biski pagedo ryt nuvarysiu i servisa ... taip praeina menesis ir poto neuzsikuri ant -10.niekados nevazinek su tusciu baku kaip daug kas megsta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4488 d. Atsakyti   
#6 jei moki vairuot tai ir RWD puikiai ziema eina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4488 d. Atsakyti   
#4 Žinai ką ? Nemokyk manes, kaip reikia auto rūpintis, nes ir pats žinau. Beto kalba eina, ne vien apie auto ar vairavimą, šaltis ir gausus sniegas dar niekam naudos neatnešė, nebent jei sėdi kur pas mamytę ir mašiną laužyt temoki ir daugiau nieko nedirbi. #5 RWD nepirksiu, nes daugiausiai avarijų įvyksta su galu varomais, jau mačiau ereliu po pirmo sniego ant sankryžų skersus ir dar kitiems mašinas sudaužė. Jei nemokat gražiai važiuot, nepirkit RWD, jei nenorit grabelio, ar kad tėveliai baudas mokėtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4488 d. Atsakyti   
#3 arba nusipirk is manes kregzde dvieju litru, kuri kuriasi kaip laikrodukas ir dziaukis ziemos malonumais nekeisdamas jokiu zvakiu ir akumu.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4488 d. Atsakyti   
#3 zinai ka? pasikeisk akumuliatoriu i normalu o ne superpowerXXL3000, pakaitinimo zvakes rimtas susidek jei dyzelis, jei dyzelis ant pilno bako pilk litra benzo kad neuzsaltu taip.. IR UZSIKURES TA SAVO GRABA DZIAUKIS ZIEMOS TEIKIAMAIS VAIRAVIMO MALONUMAIS o ne stovek kokioj aikstelej ir birbink bereikalingai..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4488 d. Atsakyti   
Žinai ką ? Eik n*! Nenoriu net prisimint -30C, kaip užkurt mašiną, kast sniegą kiekviena diena ir t.t.
Nuotraukos nėra
anonymousKK prieš 4488 d. Atsakyti   
gera demo!
Rendolfas nuotrauka
Rendolfas prieš 4489 d. Atsakyti   
Pasitikrink el.paštą.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų