Visi jie kovoja už savo ateitį - O tu ir toliau pasakok, kad nesutinki su Kubiliaus politika

2011.09.01 patalpino Antuanet
  • 55
13
kubilius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: kubilius


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4143 d. Atsakyti   
O kokie graikai ir toliau sėkmingai kovoja dėl atlyginimų, pencijų, soc. garantijų ir pan. Px, kad valstybė bankrutavo jau :D jei ne ta valdžia, prieš kurią čia taip visi nori kovoti, tai ir mes jau graikų vietoj gilioj subinėj dabar būtume...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4143 d. Atsakyti   
Tam, kad kovoti, dar reikia turėti nors kokį žalią supratimą kas vyksta valdžioj ir kodėl, o ne mūsų runkeliškos "kovos" stiliumi, ale nepakėlė pencijų, tai einam snukių ir langų padaužyt, po to bambalį išgersim ir bus visiems labai smagu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
Cia juk nebutent tie vaikinai turimi galvoj ,o aplamai norima pasakyti ,kad lietuvaiciai tik moka verkslenti ir toliau laukia :" ka dar primastys Kubilius ". Viena karta gavom guminiu kulku ,ir dabar 100 metu neiseisim i gatves ,tokie mes esam ,leidziam valdziai is musu tyciotis ,tai ner ko skustis ,verkslenti . . . o tuo tarpu kitose salyse ,zmones drasei nebijodami nieko gina savo teises tol ,kol isireikalauja savo . . . Stai mes ir turim maziausius atlyginimus ,pensijas ,ir didziausius mokescius Europoj
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4619 d. Atsakyti   
jeigu kazkokie snargliai viska degina ir vogia, tai skaitos kovoja uz laisve? nemanau...
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4620 d. Atsakyti   
Jie kovoja uz savo ateiti? Jie vagia nes tyngi dirbti. Priprate viska gauti is valstybes, pasalpos, bustas, maistas. O kai sulaukia 16-17 metu ir baigia mokyklas (jeigu baigia(!)) dirbt tingisi, belieka masiskai vogt. Tai tiesiog reklamos aukos, vagia tai ko, niekada neturejo ir neciupinejo, bet kazkur mate ar girdejo.
Pritariu #6 , sneket zmones megsta, daugelis net nezino uz ka nemegsta to kubiliaus, valstybe is krizes istraukt tai ne 2 pirstus apmyzt.
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4620 d. Atsakyti   
#6 o kas pasikeistu jei parasyciau. Net neisivaizduoji kiek tu pasiulymu yra su rimtais argumentais, bet suns balsas dangun neina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4620 d. Atsakyti   
Kas tie "visi"? Kas tie "jie"? Riaušininkai tokie kaip Brituose? Tėvai stumia ant Kubiliaus tai ir tu pastumk nors nixuja nesusigaudai kas aplink tave vyksta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4620 d. Atsakyti   
Visi stumia, daug loja... tik visuomet vieno pasigendu: AR PARAŠYSIT NORS VIENĄ, ARGUMENTUOTĄ PASIŪLYMĄ, KĄ DARYTUMĖT KUBILIAUS VIETOJE? Nei vieno protingo atsakymo tada ir nesulauki.
Milky. nuotrauka
Milky. prieš 4620 d. Atsakyti   
jou.
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4620 d. Atsakyti   
#2#3 burbėkit ir toliau :)
fff nuotrauka
fff prieš 4620 d. Atsakyti   
Aš nesutinku su Kubiliaus politika
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4620 d. Atsakyti   
Kovokite ir toliau. Jie to ir nori. GERIAUSIA IR EFEKTYVIAUSIA REVOLIUCIJA - TAI PASYVI REVOLUCIJA.
berry111 nuotrauka
berry111 prieš 4620 d. Atsakyti   
jie kovoja uz savo ateiti? nemanau, tokie chuliganai turbut net nesimoko arba nedirba, o kad valdzia pakelė mokescius yra tiesiog pretekstas viska plėšt ir griaut, rupetu ateitis, eitu, darba susirastu, gautu mokslam stipendija, o ne langus daužytų

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų