Vestuviniai žiedai - Mažiausi antrankiai pasaulyje.

2011.06.12 patalpino Anonimas
  • 221
2
Vestuviniai žiedai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4694 d. Atsakyti   
"Agneta Magneta · Geriausias Komentatorius · Works at Laisvo oro direktorius
o kam švaistyt tūkstančius kad nugirdyt giminaičius, su kuriais mažai bendrauji, o kai kuriuos iš vis pirmą kart matai? :D geriau už tuos tūkstančius kokia įspūdingai nerealią kelionę nusipirkt tik jums dviem :)"

o kas verčia kviesti giminaičius, kurių nepažįsti ar nemėgsti? šiaip tai kvieti svečius tam, kad kartu švęstum svarbią tau akimirką, dalintumeis džiaugsmu etc. čia kalbant apie bet kurią šventę. galų gale jei nemėgsti savo giminaičių, gali nusipirkt tą savo kelionę ir susituokt be jokių pašalinių žmonių svečioj šaly. o santuoka reikalinga tame tarpe ir tam, kad žinotum, koks yra tavo statusas visuomenėje, kad jaustumeis tvirčiau ir kad būtum tikra, kad tavo mylimasis tikrai atsakingai žiūri į jūsų santykius, o ne taip, kad šiandien su viena, rytoj su kita. tai yra savotiškas įrodymas kitam.be to aš norėčiau kad mano vaikai augtų oficialioje šeimoje.
barbar nuotrauka
barbar prieš 4694 d. Atsakyti   
Prie tokių antrankiukų tik botagėlių trūksta

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų