Vergovė - Panaikinta? Ar tik civilizuota?

2011.05.15 patalpino Punceka
  • 159
13
Vergovė
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4607 d. Atsakyti   
civilizuota vergove? o kazkas tikisi,kad pinigais is dangaus lis,ar kad viskas for free?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
#9 As nesakau, kad nereikai ideti pastangu, as sakau, kad visada buvo du sluoksniai - isnaudotoju ir isnaudojamu. Verslininkas is savo darbuotojo nori, kad sis jam uzdirbtu pinigu, o darbuotojas, kuris per diena verslininkui neatnesa n litu yra nenaudingas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
ZEITGEIST tu bokste :) ir ten ne viskuo reik tiket..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
Pažiūrėkit filmus "ZEITGEIT", proto bokštai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4728 d. Atsakyti   
Bet ir durnų žmonių būna.
Dirbti reikėjo visada, dirbti reikės visada. Pinigai iš dangaus nenukris. Visam tam reik pastangų įdėti. Net nevergaudami žmonės dirbo daug ir sunkiai. Žemdirbiai sau dirbdami auštant išeidavo dirbt, temstant grįždavo. Kur čia vergovė? Kad ant lėkštutės niekas neatneša gatavo? Tam kad išgyventum reikia įdėti pastangų.
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4729 d. Atsakyti   
nevąąąą!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4729 d. Atsakyti   
#6 Buvo. Senoves Graikija. Nepatinga tavo darbas? Kraustykis i kita miesta, ten galesi buti kuo nori, jeigu prasimusi. Viduramziai. Nepatinka dirbti ponui? Isgyvenk mieste metus ir viena diena ir busi laisvas. naujieji laikai. Nepatinka dirbti? Eik badauti ir balkatauti. Arba daryk, kaip dare anglai - nusikalsk ir uz tai busi istremtas i Australija, kurioje busi kolonistas. Dabar jeigu tau nepatinka dirbti gali iseiti. kam tu reikalingas? pilnos darbo birzos zmoniu, uz tavo alga simtai kitu nori dirbti.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4729 d. Atsakyti   
#5 Esminis skirtumas yra tas, kad uz tai mokami pinigai ir tu nesi verciamas dirbti butent vienoj darbovietej, nepatinka - eik dirbt kitur, nenori dirbt tai ir sedek alkanas. Pasirinkimo laisve, anksciau to nebuvo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4729 d. Atsakyti   
#4 o dabar taves niekas nepakeis? Keiciasi laikai ir zmones supranta savo kalidas. Kokia nauda is 20h dirbancio zmogaus? Ankanu idiotu bandai tereikia vieno auksburnio idioto ir ta minia prades reikalauti savo teisiu. Dabar jie turi savo tas teisias ir tegu grauzia jas, kaip sunys kaulus. Negi jie nedirbs? Gali, niekas neuzdraus, Bet kas ismaitins ju seima? Kad ir kaip i tai pasiziuri vergove niekur nedingo, ji tiesiog pakeite savo forma.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4729 d. Atsakyti   
Haha, seniau dirbdavai 20h per para ir niekam neidomu budavo, jei mirdavai dirbdamas - pakeisdavo ir tiek. Kokia cia jum vergove dabar, ar su botagu darbdavys stovi? Tai zodzio laisves jiem mazai, tai darbas kaip vergove, ko jus isvis norit, kad viskas atnesta butu ir pilyje gyventumet?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4729 d. Atsakyti   
Dabar geriau. Vergove visada egzistavo ir egzistuos, skirtumas tas, kad pries 1000 metu kilme reiske viska, o dabar jeigu turi gera galva gali buti vergvaldziu.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4729 d. Atsakyti   
Jeigu tai vadini civilizuota kai čiūvas sumuša senutę ir atima daiktus iš jos vidury dienos ir niekas nekreipia dėmesio, tada gal ir civilizuota.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4729 d. Atsakyti   
nenori nedirbk eik miskan gyvent. iseiciu yra daug

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų