Vargšai pardavinėja narkotikus, kad galėtų - nusipirkti Nike, o turtuoliai pardavinėja Nike, kad galėtų nusipirkti narkotikų

2010.05.13 patalpino Kotry
  • 97
34
Vargšai pardavinėja narkotikus, kad galėtų
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4418 d. Atsakyti   
tai labai baisu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5011 d. Atsakyti   
Tas kairej apacioj tai gerulis ;pp
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5053 d. Atsakyti   
Weed is what we need xD cia is lempos bet geras gana heroino rejkia ganjitos :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5058 d. Atsakyti   
paradoksas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5062 d. Atsakyti   
#18 taip, bet bent nesukelianti fizines priklausomybes kaip antai opijus, amfa, koksas ar panasiai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5064 d. Atsakyti   
Jav mirciu statistika : nuo alkoholio 400000 , nuo tabako 280000 , nuo maricuanos 0 . , dar pora argumentu: marichuanos nelegalios rinkos verte 7 trilijonai doleriu , kur jie keliauja ? taip i ivairiu nusikalsatamu grupuociu rankas , jeigu ji butu legalizuojta dauguma smulkiu prekeiviu isnyktu , o didieji netektu einamiausios prekes , bei milzinisku pinigu. kas liecia sveikata , tai jos daroma zala primena tabako , na bet cigareciu per diena surukai 10 , o suktine per savaite 1 , paskaiciukit patys. o tuos kas uz alkoholy tai turiu nuvilti , organizma jis zaloja nepalyginamai daugiau ,galim susilazint- as savaite kasdien surukysiu po 1g zoles o jus kasdien isgerkit po 0.7 degtines (atitikmuo pagal pagal kaina) , man atrodo puikiai zinom kas atsidurs detoksikaciniam su nefunkcionuojanciais inkstais xD . beje alkoholis taip pat yra narkotine medziaga , zalingumo organizmui reitinge jis gal 4 vietoi , marichuana 7 , ai o 6 kava (kofeinas). taigi vien del to jog alkoholis legalus ir tapes socialinio bendravimo dalimi nereikia uzsimerkti ir isivaizduoti kad tai nieko blogo . Galvokit savo galva. Sekti banda nevisada yra gerai. pabandyti zinoma galima viska , jei esat tikri jog neuzsikabinsit , (na gal tik nereikia tokiu kaip herojinas :D ) . Pabaigai pridursiu kad yra begale alternatyvu tiesiog is misku ir pievu kuriu efektas daug malonesnis ir jos visiskai nekenksmingos jusu sveikatai(skirtingai nei visu sintetiniu narkotiku) .Jie tiesiog mazai zinomi,nes kad juos surastum reikia truputi botanikos ziniu ir laiko (bet patikekit - verta xD) Zinoma svarbiausia viskam tureti saika , nes nuo kvailumo neapsaugos joki draudimai ar istatymai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#26 Matai, pereina ne dėl to, kad žolė juos pastūmėtų. Pvz va ir pats alkoholį geri, bet žolė jau narkotikas :) Kai kurie žolininkai, vartojantys žolę ne tam, kad amžinai plaukiotų kosmose, o tam, kad retsykiais atsipalaiduotų (tarkim kaip stiklas vyno vakare po darbo ar butelis alaus krepšinį bežiūrint) toleruoja ir kitus natūralius narkotikus (pvz grybus), dar kiti nieko nemato ir amfetamine/ecstazy, tretiems iš viso svarbiausia yra kaifas, tie ir pasineša ant heroino ir kitų "džiaugsmų". Pastarieji ir be žolės pereitų ant rimtų narkotikų. Taip kad vargu, ar galima tai laikyti argumentu prieš žolę.
O dėl medicininio poveikio tai čia mano nuomone yra tik pasiteisinimai sau :) Plaučiams, žinoma, kenkia, bet nemanau, kad tas žolės demonizavimas kaip didžiausio nuodo yra teisingas.
"Netgi legalizuoti" :) Na ir kas, kad legalizuotų? Ar tie, kurie nenori, pradėtų rūkyt? Žinoma, kad ne. Alkoholis irgi legalus ir labai abejoju, ar žolė gali padaryti didesnę žalą už jį. Nesakau, kad alkoholis yra "liaudies priešas Nr.1", bet tokia neturi būti ir žolė. Tik reikia turėt saiką.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#26 tabakas ir marichuana du skirtingi dalykai...taciau taip, prilausomybe siems abiems issivysto, tik tabakui fizine, o zolei psichologine...tiems, kurie ruko kasiakus ir maiso su tabaku, issivysto ir fizine ir psichologine...visiems malonumams gali issivysti priklausomybe, tik ne visi tai nori pripazinti :) o del tos medicinos ir ginimo, tai dalis tiesos yra, taciau medicinoje naudojama marichuana yra 100 kartu svaresne, be jokiu priedu ar cheminu modifikaciju, taigi nereiskia, kad is gatves barygos nupirkta ir surukyta preke tave sveikesniu padarys :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#24 #25 - Esme tame, kad nelabai galiu diskutuoti apie zole, nes nesu jos ne karto bandes, tiesiog esu skaites nemazai straipsniu apie tai. O del alkoholio, neslepsiu, tikrai buna kai isgeriu, idomus, kas siais laikais to nedaro. Bet noriu pasakyt, kad igyti priklausomybe nuo alkoholio tikrai mazesne tikimybe nei nuo tabako (taipogi nerukau), yra daug pavyzdziu. O ta 21% tikrai egzistuoja ir neneik to, nes zoles poveikis gali pasirodyti per silpnas, todel zmogus ne nenujausdamas pereina prie kai ko kito :) Vapse iseina, zolininkai labai jau gina ta zolyte, o varo ant alkoholio.. Viskas yra kenskminga, tik vienas daugiau kitas gal maziau, bet esme ta pati. Todel tik nereikia prieiti prie galutines isvados, kad zole netgi sveika, rekomenduojama dakataru ir reikia ja net legalizuoti.. Ziauriai klaidingas nusistatymas tokiu atveju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#24 pritariu! cia visi bijo tos zoles, nors net nenutuokia, kad alkoholis zymiai didesnis narkotikas, tik kad legalus :) kuom gi jis skiriasi, protuoliai jus? Jo padaroma zala yra didesne uz marichuanos, jis tikrai sukelia priklausomybe, perdozavus galima mirtis, ir seip jo prisigerus islenda zmogaus ego ir agresija, tiesiog jis yra legalizuotas, nes atnesa didelius pinigus ir bukina visuomene, kas yra kai kam tikrai palanku :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#22 "kasdien pavartokit zolikes, paziesim kaip tada del priklausomybes :)"
Pažįstu keletą žmonių, kurie keletą mėtų nuolat rūkė žolę o paskui tiesiog atsibodo ir metė. Pats vienu metu buvau rimtai užsikabliavęs, bet po kurio laiko nebesinorėjo ir neliko jokios psichologinės ir juolab fizinės priklausomybės. Tiesa, jei jau būt objektyviu, tai yra tekę girdėt vieną atvejį, kad žmogus tapo priklausomu nuo žolės. bet čia blogiausiu atveju 1/10 užsikabliuoja.
"jei atvirai, tai 21% vartojanciu zoles, pereina prie kai ko rimciau"
Nu jei jau tokia tiksli statistika, tai įdomu, iš kur ji. Bet neneigiu, dažnai ir pereina. bet čia ne žolė kalta. Tai gali būti:
a) Nesąžiningas dyleris, kuris į žolę maišo heroino, kad sukeltų priklausomybę.
b) pats pasikeitęs požiūris į narkotikus. Pastarasis veiksnys, manau, išnyktų žolę legalizavus.
Ir kodėl alkoholio negalima skirti prie narkotikų? Bene dėl to, kad pačiam labai smagu išgert? :) Man iš tikro net keista, kodėl nepriskirtas. Sukelia sunkius socialinius padarinius. Sukelia priklausomybę. Pagrindiniai pažymiai, pagal kuriuos medžiaga įtraukiama į narkotinių medžiagų sąrašą
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#17 Amfetaminas naudojamas kariuomenėj, heroiną anksčiau naudodavo kaip nuskausminamąjį vaistą. Tai dabar dėl to jie nėra narkotikai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Isminciai bl :D jus bent pasidomejot apie zole, kad taip kalbat? cia tas pats kaip po kazkurios demotyvacijos apie tabako zala, visi paziureje ta video, vos nenustate, kad tabakas netgi sveika :D cia neraminkit saves su ta zole.. tai narkotikas, o ta kuria medicinoje naudoja, tai nereiskia, kad ja ten pastoviai ir israsineja.. kasdien pavartokit zolikes, paziesim kaip tada del priklausomybes :) jei atvirai, tai 21% vartojanciu zoles, pereina prie kai ko rimciau, tad susimastykit pries rasydami nesamones, zole toks pat sudas kaip kiti, tik gal ne tokio baisaus kvapo ;) o alkoholio prie narkotiku net nelyginkit, tai visiskai du skirtingi dalykai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#18 tu atsigauk, kad turi THC, tai dar nereiskia, kad jis nera vaistas. Zole dar naudojama kaip antidepresantas ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
tas pats buvo ismestas pries diena tik su kita foto.
Mirka nuotrauka
Mirka prieš 5069 d. Atsakyti   
Tačiau vistiek yra naudojama medicinoje :) Amerikoje dažnai išrašoma kaip vaistas nuo akių ligos (nežinau kokios, nesidomėjau) :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#17 atsigauk tu.. zole tai silpna narkotine medžiaga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#3 as ir manau, kad zole neturetu buti priskaitytas kaip narkotikas, nes jis pagal viska sveikiausias dalykas vartoti pagerina regejima, klausa ir amerikoje nustatyta, kad niekas nesusirgo jokiu veziu kurie vartavo. kai kuriuose salyse zole naudojama medicinai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#15 o kas gerai siais laikais? viskas xujne
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
narkotikai ne kiekvienam . negerai jie . supranti , kai sveikatinis athodas ateina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
blemba noreciau tokio rinkinuko ant stalo :)
Smailo nuotrauka
Smailo prieš 5069 d. Atsakyti   
i love @
Hug nuotrauka
Hug prieš 5069 d. Atsakyti   
nu nch.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#9 Siauliuose 1grams 20-30 lt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#4 , ne, nes ji nesukelia priklausomybes taip, kaip tabakas :-)
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5069 d. Atsakyti   
Kžn, neįsivaizduoju jų kainų xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#7 Pigiai ,galvoju daugiau duosi
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5069 d. Atsakyti   
2g xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
Jai ten gaidys tai perku uz trenigus. Kiek gramu uz nike treniga duotum melyna? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
zole atsipalaidavimui :)~
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5070 d. Atsakyti   
#3 Bet per pertaukas ne žolytę puti xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5070 d. Atsakyti   
Jei zole narkotikas, tai alkoholis ir juo labiau tabakas 10xnakrkotikai :-\
chzarija nuotrauka
chzarija prieš 5070 d. Atsakyti   
kas tas rudas narkotikas? issigimes hasisas?
chzarija nuotrauka
chzarija prieš 5070 d. Atsakyti   
keiciam nike i narkotikus :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų