Turėsi gerus pažymius - turėsi gerą specialybę - Turėsi gerą galvą - turėsi gerus pinigus

2012.10.31 patalpino Rendolfas
  • 105
9
Turėsi gerus pažymius - turėsi gerą specialybę -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4185 d. Atsakyti   
#4 s tokiu poziuriu nieko ir nepasieksi, dar paziuresim kas yr akas
zvp nuotrauka
zvp prieš 4187 d. Atsakyti   
#6 Steve Jobs nuo vaikystės pasižymėjo išskirtiniais proto gebėjimais. Gaila, tačiau aukštojo mokslo jis regis taip ir nebaigė. Turėjo kitų užsiėmimų, tokių kaip LSD vartojimas, savęs ieškojimas, meditavimas apdujus ir pan. Jis Apple telefono nesukūrė. Kaip ir nesukūrė pirmojo Apple kompiuterio. Tą padarė jo draugas. Steve savyje turėjo vadovo gyslelę (sakyčiau, visą gyslą) ir gerus daiktus vertė pinigais. To, iš tiesų, nelabai kur išmoksi. Tu arba turi tai savyje, arba ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4192 d. Atsakyti   
kad as cytinu pastoviai tai manau del to i politika tikrai nepasinesiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
NESAMONE. Ar yra tokia statistika, kuri sakytu, kad nediplomuotieji yra milijonieriai, o 2 - ukininkai direktoriai? Parodykit bent viena? Vistiek reikia tam mokslo, kad ir sukurti Apple mobilu telefona, manot Steven Jobs mokinosi 2 0 ukais ir nebaige mokyklos? - ne! TAI VAT! KUR IRODYMAI? JU NERA, TAIP, KAD MOKYKITES!!! Demo tikrai neuzskaitau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
Dazniausia luzeriu fraze- kad uzdirbciau, man nereikia gerai mokytis, nes Zukerbergas, Jobsas ir Gatesas isvis univero nebaige. Tik tie patys zmones retai buna pasidomeje, i kokius universitetus sitie trys buvo istoje, kur yra dirbe ar atlike praktikas pries ikuriant savo versla ir tt. I tokius univerus kaip Harvardas paprasti mirtingieji neistoja. Sitie trys jau turejo realius tikslus ir ju igyvendinimo priemones, kai jiems buvo 20 ar net dar anksciau. Taip kad jei jums per 20 ir neturit kazkokios revoliucines idejos, kuri pakeistu pasauli- eikit mokytis.
Nuotraukos nėra
BOT prieš 4193 d. Atsakyti   
#3, ar taip, ar taip nė vienu iš jų netapsi, tai nesikabinėk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
ne milijonieruius,o milijardnierius
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
TRUE!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
Tiesa :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų