Teksto suvokimas - - Kiekvienas tekstą suprantame skirtingai

2011.04.30 patalpino DaBeat
  • 474
19
fuckin,blue
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: fuckin, blue


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4539 d. Atsakyti   
Nevarykit ant mokytoju del teksto suvokimo. Yra programa, kad turi but tekstas su klausimais ir atsakymais. Belekoks idiotas suranda googlej kieno nors teksta, sugalvoja klausimus, sugalvoja atsakymus, atspausdina ir liepia mokytojam taip aiskint. Nors totaliai tokiu atsakymu nera, bet vistiek turi juos sugalvot is oro.
Analize kitas reikalas, bet nieks neliepia jos rasyt. Imi rasini, pezi nesamones ir psio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
prisiruko bbzn ko autoriai , ir chuj mum juos suprast ka jie nori pasakyt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4705 d. Atsakyti   
Autoriai kartais kuria, bet neturedami kazkokios uzsleptos minties,nes as manau ju noras sudominti skaitytoja, o ne supykdyti kazkokiais teksto suvokimais, kurie suvokiami skirtingai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4705 d. Atsakyti   
#6 atsigauk, o koks tikslas ten gilintis, yra ir naudingesniu dalyku be tu teksto suvokimu, koks tikslas skaityti knygas, jei jas visi supranta savaip...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
Kaip mane nudžiugino, kad man nesiseka teksto suvokimas... Bet šiaip tai aš ir pastebejau, kai rašau taip, kaip iš ties galvoju- gaunu lievą pažymį, o kai bandau rašyt mokytojos mintimis visai kitas reikalas. Tik gaila, kad per velai tai supratau ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
TAi vienas rašytojas ir sakė, maždaug klausimas "ką tuo norėjo pasakyti autorius" yra visiška nesamonė ir liepė kentėti tuos klausimus mokykloje..
Nuotraukos nėra
Meskis1 prieš 4730 d. Atsakyti   
ne veltui isims is valtybinio sita fekalija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
Na bet tiesa. Per teksto suvokimą jau kažin kiek laiko nustojau mąstyti, ką norėjo pasakyti autorius ir ėmiau galvoti, ką mokytojai nori, kad pamatyčiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
#8 kaip gali uz savo nuomone gaut 0 tasku??? juk tai TAVO ASMENINE nuomone, po velniu!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
#9 Butent :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d. Atsakyti   
teksto suvokimas gerai, bet neįmanoma jo obektyviai įvertinti, ir kad gautum gerą pažymį reikia ne parašyti kaip tu tekstą suvoki, o atspėti kaip jį suvokia mokytoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d. Atsakyti   
#6 Skaitau aš pakankamai manau, bet vistiek teksto suvokime: "Parašykite savo nuomone apie kūrinį" gaunu 0 taškų...
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4737 d. Atsakyti   
#6 asILE, tas teksto suvokimas ar analizės tegul būna, bet tuomet autorius arba mažiausiai 50 "mokytojų" tegul vertina ir veda vidurkį arba iš viso tegul nevertina. Kaip tu gali vertinti kažkieno mintis? Čia visiškas absurdas. Tik robotui gali nurodyt kaip galvot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4737 d. Atsakyti   
Kad ir kaip stumtumet ant suvokimu ir interpretaciju, kad ir kaip dziaugtumetes jog jas isims cia ateinanciu metu, bet, kad analizes privercia MASTYTI ir gilintis i kurini is menines puses tai turetumet pripazint. OK norima perdaug ir pan, bet ieskot simboliu ir suprast perkeltine prasme parasyta teksta nebutu sunku jei skaitytumet paprasciausiai daugiau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
gaila, kad neissima jau siais metais...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
Nuo 2012m. išims iš egzamino interpretacijas ir teksto suvokimą. Buvo toks įvykis, kad pačiam autoriui davė klausimus iš jo kūrinio ir jis į pusę jų net neatsakė. Tai gaunas, kad mums tenka ieškot prasmės ten, kur jos paprasčiausiai nėra:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
#2 Del nacionalistines propagandos puikiai pastebeta, bet is kitos puses, tokie teksto suvokimai padeda pamastyt apei savo kultura, rimciau i ja pazvelgt, o to ypač reikia, nes dabar jaunimas atitrukes nuo savo kulturos visiskai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4738 d. Atsakyti   
Autorius galbut ir turi kazkokia uzslepta minti, bet ne kiekviename zodyje. Kaikurie autoriai sako, kad ju kuriniuose nera net puses to, ka ten nori pamatyti musu ministerija. O teksto suvokimai pas mus.... Tiesa pasakius atsivertus egzamininius suvokimus jie siek tiek padvelkia nacionalistine propaganda.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4738 d. Atsakyti   
Grynai išmįslas ten, dar pastebėk tokius dalykus, atpažink.. Garantuoju, pusę sukuria mokytojos, autorius gal ir paslėpęs kažką, bet jau gal ne ant kiekvieno žodžio ar raidės.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų