Tavo jėga - priklauso nuo tavo silpniausio punkto

2010.02.16 patalpino rastaman
  • 202
12
jega,silpniausias, punktas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
mirab prieš 4985 d. Atsakyti   
Išverčiau demotyvaciją į anglų kalbą:
Your Power - depends on your weakest link
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5033 d. Atsakyti   
Liuks posakis.

Naudojamas pvz kalbant apie kara - armija atlaikys fronta tol kol truks silpiausia grandis (pvz pasibaigs amunicja ar nemokantys kovoti kariai ten bus etc) ir nuo ten prades byreti visas frontas (grandine)
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 5057 d. Atsakyti   
Labai tikrai nuotrauka grazi..
Vyncas nuotrauka
Vyncas prieš 5073 d. Atsakyti   
Ft. graži
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5137 d. Atsakyti   
Ziauru tikra tiesa . Uzskaitau ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5138 d. Atsakyti   
O vat ir nevisai :) Tęsiant krepšinio temą: centras retai kada mėto tritaškius. Kompiuterių tema: pas man balkone stovi web serveris, ir man visiškai neskauda, kad ten yra integruota 32Mb vaizdo korta.
Išvis norėjau pasakyt, kad šitos "gyvenimo taisyklės", yra bullshit. Daugų daugiausiai tinka tik daliai atvejų, ir tai priklauso nuo to, iš kurio kampo žiūrėsi. Tad galima diskutuot kiek nori, bet nė vienas nebūsim teisus, nes teisingo atsakymo nėra
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5140 d. Atsakyti   
Qwerty, nepagauni prasmės, kalbi į pievas ir dar sakai, kad bullshit.
Ši mintis dažniausiai naudojama kai kalbama apie komandą. Pavyzdžiui, krepšinio komandos starto penkete gali būti keturi nuostabūs žaidėjai, tačiau jeigu penktas bus nevykęs, tai labai silpnins komandą, likusieji negalės žaisti visu pajėgumu. Taisyklę galima pritaikyti ir kalbant apie mechanizmus. Galime turėti itin galingą kompiuterį, tačiau jeigu viena iš jo dalių (pvz procesorius) bus daug silpnesnė už kitas, kompiuteris galės dirbti tik daliniu pajėgumu, likusios dalys galės funkcionuoti tiek gerai, kiek pajėgia silpnas procesorius. Todėl ir sakoma, kad jėgos yra tiek, kiek jos turi silpniausia punktas (dalis, savybė).

Taisyklę galima pritaikyti ir vienam žmogui. Kalbant tavo pavyzdžiais, krepšininką labai ribos ir jam trukdys, jeigu pataikys tik kas penkioliktą metimą, nors gerai mokės varinėtis kamuolį, gintis, bus šoklus ir ištvermingas ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5145 d. Atsakyti   
Chia su ta ideja kad jei wiena grandis truks tai wisai grandinei pizda. Infarktas, wienzho.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5150 d. Atsakyti   
pritariu qwerty , pezalai cia kazkokie :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5153 d. Atsakyti   
bullshit. Mano jėga priklauso nuo mano stipriausios grandies. Kitų manau irgi. Pvz, jei krepšininkas gerai lošia kašį, bet neraukia matkės, jo jėga priklauso nuo krepšinio. Jei gitaristas gerai groja gitara, bet nemoka kept blynų, tai nėra tragedija, nes jo jėga yra grojimas, ir taip toliau ir panašiai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5154 d. Atsakyti   
grandies geriau nei punkto, bet šiaip tiesa. sena gera patarlė...
nobody nuotrauka
nobody prieš 5154 d. Atsakyti   
Patinka :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų