Taip, gerų merginų yra daug, - bet didžiausią paklausą turi blogos.

2012.10.17 patalpino afigienas
  • 11
2
Taip, gerų merginų yra daug,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4202 d. Atsakyti   
#1 Teisybę parašei. Geros gyvens gražiai nuo anksčiau, o blogos gyvens linksmai. Yra taip todėl, kad tos blogos- kvailos ir nepagalvoja kas bus vėliau (nepagalvoja apie ateitį). Taigi, nemėgstu išgirsti iš ko nors tokią frazę, bet tos durnelės taip sako: "gyvenu šia diena". Dar pafilosofuoja bandydamos primest kietas ir pokujistes: "nežinai kas bus rytoj, gal pervažiuos mašina, gal susirgsiu ir t.t.".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4202 d. Atsakyti   
Ir kas iš to? Geros merginos susiras vienintelį ir gyvens su juo gražiai, šeimyniškai, o blogos bus skirtos tik malonumams, aistrų patenkinimui. Tik kas po to? Po to jos įkops į garbų amžių, nebebus gražios ir tokios aktyvios kaip jaunystėje, o rimto gyvenimo partnerio nesusiras, nebent bėgant laikui ir šiaip per „fuksą“ pasikeistų.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų