Skirtingos lytys - Skirtingos ir vertybės

2012.02.04 patalpino Taute
  • 67
5
Skirtingos lytys
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d. Atsakyti   
#1 Tai pirmyn, tokių pilną. Pasieškok, o nestūmk vieną pažinęs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d. Atsakyti   
#1, jei viena ar kelios panos isdave ar ka nevaryk ant visu :D lol
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d. Atsakyti   
Visos? gal nebestumk zmogau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4462 d. Atsakyti   
:D durna demo. Tokiu moterų nlb yra, visos pi**si su bx kas yra patrauklesnis daugiau ar turi lt daugiau nei kiti. Px joms ar turi vaikiną ar ne. Gali prisiekinėti, kad ištikimos, ir myli, nori kurt šeimą ir bla bla bla, bet meluoja... Kai prigautos būna tada sako kad melavo nes mylėjo. Romantikos jau seniai neliko, ištikimybes tuo labiau... Prasibėgiot, pamatyt pimpalų kuo daugiau, daugumai merginų šiais laikais svarbiausia. Bet vaikinai yra silpnesni psichologiškai ir dauguma tuo netiki, sako kad ne visos tokios, bet puikiai žino tai tie kurie pi** svetimas bobas (yra patrauklus ar prie lt) ir supranta, kokios jos yra ištikrujų. Paklauskit jei netikit. O jeigu ir yra šiam pasaulį kokia nors kuriai patektų tik manęs vieno ir galėtų būt ištikima, aš ją susirasiu ir vesiu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4462 d. Atsakyti   
:D durna demo. Tokiu moterų nlb yra, visos pi**si su bx kas yra patrauklesnis daugiau ar turi lt daugiau nei kiti. Px joms ar turi vaikiną ar ne. Gali prisiekinėti, kad ištikimos, ir myli, nori kurt šeimą ir bla bla bla, bet meluoja... Kai prigautos būna tada sako kad melavo nes mylėjo. Romantikos jau seniai neliko, ištikimybes tuo labiau... Prasibėgiot, pamatyt pimpalų kuo daugiau, daugumai merginų šiais laikais svarbiausia. Bet vaikinai yra silpnesni psichologiškai ir dauguma tuo netiki, sako kad nevisos tokios, bet puikiai žino tie kurie pi** svetimas bobas (yra patrauklus ar prie lt) ir supranta, kokios jos yra ištikrujų. O jeigu ir yra šiam pasaulį kokia nors kuri gali būt ištikima, aš ją susirasiu ir vesiu :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų