Sąrašas teiginių - Kodėl nereikėtų emigruoti.

2011.02.23 patalpino PiTaS
  • 186
53
Sąrašas teiginių
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
pritariu kad kitose salyse zmones labiau patenkinti gyvenimo kokybe, ir ne emigrantus reikia kaltinti kad bega o tuos kurie valdo salys ir net nezino ka reiskia makroekonomika. tiktai politikos mokslus pabaiges ar economikos zmogus gali daryti sprendimus kurie remtusi kazkokia logika, o ne apkrauti valstybe paskolomis is World Bank, UN, IMF. Pinigu vis tiek salies pilieciai nemato. Mokesciai nenaudojami tikriesiems tikslams ir neaisku netgi kaip ta tvarka padaryti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
negyvenote dar po skurdo riba, kad prasivardziuojate sielos ubagais mus emigrantus vadindami. as anglijoje dirbau o dabar studijuoju ir deja atvirksciai lavinuosi, nes anglijos valstybe studijuojancius ir mokslininkus remia, tai kad nereikia stumti ant geriau gyvenanciu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4721 d. Atsakyti   
Patys susikurkit sau darbo vieta, o neverkslenkit, kad niekas darbo neduoda. Tinginiai!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Perskaičius visus Jūsų komentarus, matau, kad bjauri prognozė, jog Lietuva išnyks per artimiausius 200 metų yra labai panaši į tiesą. Esu iš patriotiškos ir inteligentiškos šeimos. Šiuo metu studijuoju etnologiją (mokslas apie lietuvių kultūrą), kenčiu nepriteklius, gyvenu žemiau skurdo ribos, bet nesiskundžiu ir nedejuoju kaip man blogai. Lažinuosi, kad dauguma iš čia pasisakiusių gyvena žymiai geriau už mane. Viena galiu pasakyti - ne pinigų Jums visiems trūksta, mano brangūs sielos ubagai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4746 d. Atsakyti   
Aš pavizdziui ir emigruociau dyrbti į Anglija kokius pora metelių. Nes paziurekit ten minimumas nuo spalio mėnesio bus 6.01 svaro. Tai primeskit valytojas uždirba ~4000lt per mėnesį... Tai primeskit kiek ten uždirba žmones kurie užima normalias pareigas.
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4779 d. Atsakyti   
#43 tu tikriausiai dar vaikas nesidomi niekom tik sneki, tai va gera darba nelengva rast nebent per pazystamus aisku ten kokiu valytoju tai gali dirbt, rasi tikrai.O kalbant apie versla turesi galva prasimusi ir uzsieni. Ir dar manau, kad geriau kaip tu sakai uzsieni "indus plaut" negu kokioi parduotuveje arti uz minimuma.
Cia tiesiog tik mano tokai nuomone :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4786 d. Atsakyti   
#43 matos, kad niekada nesi gyvenes is savo pinigu, pabandyk versla koki nors atidaryt lietuvoj, puse pelno, o tiksliau nuostoliu turesi dar atiduot valstybei mokesciai visi sudejus siekia beveik 50%
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4794 d. Atsakyti   
Važiuojam visi į Airiją, o kai jiems pradės nepatikt, kad mūsų labai daug, tai pasiūlom išsikraustyt jiems :D niekas nelaiko jų ten..

o šeip, pats jau emigravęs, gyvenu prancūzuose.. Labai pasiilgstu tėvų ir draugų, bet kad gyvent sunku Lietuvoj... Buvau aplankytneperseniausiai,tai labai tokie užsidarę, paniurę žmonės, kiekvienas gyvena savo problemomis.. Bet jei man pasiūlytų bent puse tiek (netik apie pienigus šneku) kiek yra čia, tai grįščiau.. Tiesiog kolkas nematau savo ateities Lietuvoj, nors ją myliu...
Maximoj už minimumą tikrai nearsiu.. Sveikatos gaila.

Ačiū kad išklausėt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4797 d. Atsakyti   
Visi patriotai,peikiantys kitų nuomones,pasakykit,ką patys dėl šitos šalies padarėt. Ačiū :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4798 d. Atsakyti   
begedziai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4798 d. Atsakyti   
#37 Lietuvoj ateitis kaip tik yra daug realesne, nuvaziaves i uzsieni ir plausi indus, tuoaletus valysi, ar siaip kokias kiaules pjausi, nei verslo pradesi tik sveikata zalosi, o Lietuvoj dar ne visos verslo sritys yra uzimtos taigi konkurencija yra mazesne ir reikia tiesiog ryzto, nesedet ranku sudejus... Dar trbt darba bandot rast du laikrascius pervertus, kaip ieskosit taip ir rasit bb voliosit bb ir rasit fsio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4799 d. Atsakyti   
Va, ir dabar man pasidaro gaila mūsų protėvių, kurie tiek kraujo praliejo, kad Lietuva būtų laisva...
Tapo laisva Lietuva, vėl žmonėms negerai, nu puiku, emigravot, esat "šaunuoliai". Tai kam tada išvis gyvent Lietuvoj? Davai emigruokim visi, tegul kokie chujanai pasiima Lietuvą, pavadina ją kokia Chujanija ir ateityje niekas nežinos, kad egzistavo tokia valstybė kaip Lietuva. Ho. Liux, paplokim patys sau! Kaip sakoma mirti gali kiekvienas, o tu išdrįsk gyventi..
čia tas pats: emigruoti gali visi, o tu išdrįsk pasilikt tėvynėje.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4800 d. Atsakyti   
#35
Tai aisku kad uzsieny taip lengvai darbo nesusirasi, uztat LENGVIAU susirasi nei Lietuvoje, tame esme kvaisike tu. IR ten uzsieni didesnes garantijos nei Lietuvoj, netgi emigrantam.
#40
O tai kam tos Lietuviu kalbos reikia? Jau geriau Anglu moketi nei Lietuviu, nes is Lietuviu kalbos normaliai duonis neuzsidirbsi su pinigais. :)
Ir cia yra grynas nusisnekejimas tu lituanistu "Lietuviu kalba tai perlas is jusu burnu" Ne kiek, pasakykit kuriam uzsenieciui ta lietuviu kalba yra idomi :D Nebent kokiai grupei ir tai tik 20 kokia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4800 d. Atsakyti   
#39 tu, avine, lietuviškai rašyt išmok. Mokslus jis, mat, baigęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4800 d. Atsakyti   
Ka cia svaigstat, pats sedziu anglijoj nes lt ar baiges mokslus ar ne jaj ir susiras darba, dirbsi tam kad sumoket uz busta, o kas lieka, taj tik duonaj ir wandeniui. Stumiat ant emigrantu nors tik ju yplaukomis pencijas ir soc pasalpas lietuwoj ismokat...
Nuotraukos nėra
bwuee prieš 4801 d. Atsakyti   
As pvz dabar dirbu Anglijoje, nuo Spalio pradesiu ten studijuoti. Pabaigsiu mokslus, susirasiu geresni darba, susitaupysiu pinigu ir gal grisiu atgal i Lietuva, koki bizniuka prasuksiu gal, kas cia zino... Tie, kurie sako, kad emigruoja tik visokie atmatos, kurie Lietuvai nereikalingi, tai labai klysta. Pazistu galybe lietuviu studentu cia, kurie puikiai mokosi, gave is egzaminu simtukus ir nemato perspektyvos Lietuvoje, nes pabaige mokslus dirbtu maximoj. Manau, kad emigruoti, kad ir ne visam laikui butu naudingiau ir Lietuvai, ir lietuviams. Pamatytumet kai kurie, kas yra kultura ir kaip pasaulis atrodo uz Lietuvos sienu. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Sutinku su autorium. Ir ne todel, kad nemyliu Lietuvos ,ar nenoriu cia gyventi, bet todel, kad zinau, jog cia mano ateitis lygi 0.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Kai čia valdžioj bus sovietinio mąstymo atmatos, tai tikrai daug kur geriau bus, bet yra kur ir blogiau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
o as va sedziu UZSIENYJE,ir galvoju ,kad noriu namo,i Lietuva.
Nes visur gerai kur taves nera.Auksine patarle
Jei maziau skustumetes ir imtumetes darbu o ne tik kalbu,viskas pasikeistu.O va dabar sedi nepilnameciai internete ie svajoja kaip bus gera UZSIENYJE,jei neturit galvu tai darbo niekur ir nesusirasit,o UZSIENYJE pinigu taipogi niekas nedalina,o ir ant medziu jie neauga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Emigruot labai lengva, o subinę pakrutint, kad Lietuvoj geriau būtų kažkodėl visi bijo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
O kodel reikia emigruoti butu pilnas lapas.
Kuo greiciau sulauksiu 18 tuo greiciau mausiu i uzsieni, Lietuvoje neapsimoka likti. :>
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
oj 14 nepritariu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#14 ir #19 visiskai pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#20 noriu pasakyt kad lietuvoje lieka tik tevai, draugai - usienyje, anglu kalba kalbu taip pat laisvai kaip ir lietuviu, alaus negeriu, o lietuvaite vezuos su savim, be to kaip raso #19 jei tevai viska tau pakiso po nosim lengva kalbet o jai viska kuri nuo 0 tai lietuvoj ta daryt yra beiltiska
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
man netilptų prirašyt šito puslapio priežasčių :)
Aham nuotrauka
Aham prieš 4801 d. Atsakyti   
Kas tiesa tai ne melas ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#25 kodel taip yra taip nuspresta padaryt kad bankrutuotume ? #22 #23 #24 #19 #21 #22 #18 #20 #19 #16
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#24 cia zinok, pavydas, kad jie negali isvaziuot :D juk isvaziave daugiau Lietuvai duoda, nei sededami darbo birzoj ir gaudami pasalpas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Žinot, turiu vaikiną. Tai jį pasiimu kartu ir galiu važiuot kur noriu. Daugiau nieko nereikia. Čia darbo vis tiek nerasiu, nors jau bakalaurą baigdinėju. Man angliškai kalbėt - jokių problemų, o net ir patys kvailiausi išvažiavę ją išmoksta; kai aplink visi tik angliškai kalba, tai ir mokytis lengviau. Šeimą sukursiu ten, o tėvus galėsiu grįžt aplankyt, yra skype'as - susisieksim. Draugai jau visi užsieny. Ir dar vienas pliusas - tai požiūris į žmogų. Ten jautiesi kaip žmogus, tave vertina. O čia - niekas. Visi iš visų tyčiojasi. Alaus užsienyje irgi yra, kai kur jis netgi pigesnis nei čia. Sakai, lietuvaitės gražios? Tai stverk vieną kokią ir lėkit kur akys mato. :)

Kol jauni esam galim daug ką išbandyt, ir patys galim nuspręst kur geriau. Jei niekas nesikeis per artimiausius metus, manęs čia nei kvapo neliks...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
man tai juokingiausia, kaip tie visi 'patriotai' puola ant emigrantų, 'nu ir važiuokit, niekam jūsų nereikia'
puiku! ir išvažiuosim, galėsit vieni tarp kiniečių ir stovėt ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#17 jau seniai ne del pinigu emigruoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Vaikų tinklapyje sukūrė tokį pic.. Kai paaugs jie supras, kur geriau likti. Ir abejoju, ar dauguma liks Lietuvoje
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
#20 dėl 3 prieštarauju, jeigu nesi visiškas vėdaras, negyveni su lietuviais išvaževes į kita šalį, kalba labai greit išmoksti.. Pigus alus ne tik Lietuvoje, draugus galima pasimt kartu, jei neviuoja susirasi naujų..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
1. SEIMA
2.DRAUGAI
3.NELENGVA KALBET SVETIMA KALBA
4.PIGUS ALUS
5.GRAZIOS LIETUVAITES :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Kas gime su auksiniu sauksteliu burnoje, tai ir lietuvoje gerai...
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4801 d. Atsakyti   
PAGALIAU KAZKAS GERO :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Jei jums tik pinigai svarbus, emigruokit, bet man jusu gaila...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Sarasas teigiuniu, kodel nereikia emigruoti... o like lietuviai, tiesiog nemoka skaityt :D
Nuotraukos nėra
aidas69 prieš 4801 d. Atsakyti   
LIKE LIKE LIKE :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
viena priezastis kodel nereiktu emigruot- tai uzsienietisku bobu ryzi kusiai jobtvaimat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
tai tu dirbk stenkis o tavo alga pasiims ten kazkas auskciau ;D cia yra zmoniu kuriems tai jau atsibodo visi verkia bl :D kubilius ozys sudo maisas bet nieko nedaro ;D tai ir toliau visi pyzdina nes NIEKS NIEKO NEDARO o tu super esi is tu idijotu kurie cia pasiliks ir sakys ta zodi grazu tevyne bet tevyne tau duos tik zemele ir punta mokesciu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
teisingai sako SUper kam reikia mokesciu moketoju, jam pensijos nereik, o del asocialumo didzioji dauguma kur protingi emigruoja visam laikui, nes senai suprato kad cia ateities nera. dd pritariu panos grazius bet senai isvaziuot baigia geriau vaziuot ten kur jos ir gyvent ten
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Cia mano tevyte,tevai,draugai, cia as uzaugau. Vienintelis teigynys kurio man pakanka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Ir varykit iš čia, tokių vargšų kurie mat "nemato ateities Lietuvoje" mūsuose ir nereikia. Vistiek nieko gero nenuveiksite ir valstybei neduosite, asocialių ir laukiančių tik pašalpų, o pačių nieko nesiimančių Tėvynėje nereikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
vien del musu panu bl neverta emigruoti bet gaila kad visos panos jau baigia emigruoti.. aisku alus dar zjb yra musu bet jau ir tas sudu prikrautas ir calsbergas perpirkes musu svyturiuka nu pala kas cia dar buvo aaa gamta tai ahuena musu bet kad jos negerbiam ir sudus savo beriam visur ir kertam xz kam. bbd
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
Vienintele priezastis del kurios nenoreciau emigruoti yra seima ir draugai, daugiau priezasciu as nematau. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4801 d. Atsakyti   
su sitiuo sarasu visiskai sutinku, o tuo tarpu i priezasciu sarasa kodel isvykti reik darasyt progresini pajamu mokesti ir nekilnojamojo turto mokesti, o komunistui komentatoriui galiu pasakyt kad cia verta likti tik jei tau dar nera 18 arba jau virs 30 ir turi nuosavus namus, o kitaip tai sikna toj lietuvoj
Nuotraukos nėra
av181818 prieš 4801 d. Atsakyti   
Kodel lenkiska pavarde? as tikra lietuve taip pat manau, nesakau kad man px ant Lietuvos, bet ten grysti i metus tik karta, vasara, paatostogaut, ir tiek. Nieko ten nematau , ateities jokios, draugai irgi pradeda visur issiskirstyt, taigi kiek giminu like dar, tiek, po kiek laiko ten is vis nebebus ko gryst, nebent paziuret kaip viskas pasikeite. Taigi cia skaudi teisybe, gerai ir kitur, savu yra, priima gerai, o ne sedet Lietuvoj be jokios ateities ;p
Komunistas nuotrauka
Komunistas prieš 4801 d. Atsakyti   
Kad ir kaip bebutu bet demotyvatorius turbut turi lenkiska pavarde ir praeiti arba jis tiesiog zmogus kuriam nussikt ant savo tautos ir jos paprociu bei visu zmoniu kurie visa savo gyvenima aukojo del to kad toki zodi kaip tevyne mes turetume savo zodyne.
Rodyti daugiau komentarų (50-53)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų