Sakai tavo kaulai stambūs... - Dinozaurų kaulai buvo stambūs, o tu tiesiog storas.

2011.06.14 patalpino Ethanas
  • 224
9
stori, zmones, neapsimetinekit
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4671 d. Atsakyti   
#5 aš tą ir norėjau pasakyt, kad jis kačialinas ir daug, bet jis vistiek storas. ir aš nežinau ką reiškia augint raumenų masę ar pan, nes man kultūristės neitin prie širdies.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4671 d. Atsakyti   
Cia is Hario Poterio :D
Nelayme nuotrauka
Nelayme prieš 4672 d. Atsakyti   
tylėk stora, verčiau užčiaupk savo burną vištienos kulšonu su dietine kola
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d. Atsakyti   
'Teresė Krutulytė
Aš stora ir ką man jūs į tai? Tiesiog myliu save tokią kokia esu. Ir man px ką kiti mano'

tai kam čia teisinies, jei tau px? ką, ne px vis dėlto? :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d. Atsakyti   
pasigoolinau biski ir radau,kad vadinami "stambus kaulai" gali lemti maximum iki 10 pounds t.y 5kg~,o lasiniu pas savicka rasi "n" paziurek,kai per varzybas nusiima marskinelius,koks pilnas,kas ten tavo nuomone raumenys? :D ,aisku antra ranku ant koju irgi tu lasinuku yra tik po jais jau ten,padoria jega turintys raumenukai slepiasi ;),o paaskint jo figura eina labai lengvai,jei sportuotum pats suprastum,kad jegos auginimas treniruojantis ir grazaus kuno statymas nelabai siejasi,ypac kalbant tokiais mastais,kokiais sportuoja savickas,body buildingui reikalinga mityba priziuret,cardio daryt ir tt,savicko atveju,kur jam reikia jegos,jis geria visai kitus papildus ir dideliais kiekiais,kurie tik augina bendra raumenu mase+daug valgant,net ir sportuojant su raumenim jam vistiek is lasinuku paauga...
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4672 d. Atsakyti   
stambių kaulų nebūna. nebent būna, kad kaulai sunkai sveria. nežinau nuo ko priklauso tas svoris, bet faktas, kad figūros jis nelemia. tačiau yra žmonių, kurių tokia struktūra, kad jie net ir labai daug sportuodami ir sveikai maitindamiesi nebūna liekni. aišku, nekalbu apie tuos, kurių 90proc. kūno lašiniai sudaro. o man pvz įdomu koks Savickas. pas jį masės taigi ohoho! ir ten kaži ar lašinių rasi. bet jis storas? taip, storas. kaip šitą paaiškintumėt? apsileidimas? stmbūs kaulai? m?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d. Atsakyti   
Gerai jeigu pas storus zmones stambus kaulai, tai kodel pas juos nukare lasiniai ? Esu mates ir pazystu nemazai tokiu zmoniu, kurie nesportuoja, apsileide ir kai paklausi ko toks storas? atsako Stambus kaulai.. O kai pasiulai eit pasportuot atsako "tyngiu"... Nu tai cia dauguma storu del savo tyngumo ir aplaidumo kaltina "stambius kaulus" nors stambus kaulai nereiskia, kad turi buti visur lasiniai ir nukarusi oda... :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4672 d. Atsakyti   
nu jei merga lentute tai visko gali but ;),o siaip tai pas normalius,neapsileidusius vyrus buna ne papai,o krutines raumuo,kuri patikek kaip sunku isdirbti yra :)
Nuotraukos nėra
xoxo112 prieš 4672 d. Atsakyti   
juokingiausia kai berno papai buna didesni uz mergos :D "kelinto dydzio liemenle berniuk nesioji?" :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų