Rusija - Didi šalis

2014.05.08 patalpino geraz
  • 16
10
veteranai,dovana,centai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: veteranai, dovana, centai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Kazkasasas prieš 3612 d. Atsakyti   
Atsiprasau ne ta klavis paspaudziau : ne 6 desimtmeti, o 3.
Nuotraukos nėra
Kazkasasas prieš 3612 d. Atsakyti   
Be to idomus faktas : pirmaji reaktyvini lektuva sukure BFW (Bavarijos lektuvu gamykla), bendradarbiaujant su siuo metu vienu is zymiausiu prabangiu automobiliu gamintoju BMW (Bavarijos motoru gamykla), kuri iki berods tik 6desimtmeti pradejo gaminti ir automobilius.
Nuotraukos nėra
Kazkasasas prieš 3612 d. Atsakyti   
Nesnekekit sudu su savo "fasizmu". Didziausi pasaulio fasistai rusai. Jau geriau Nacistine Vokietija, negu SSRS. Mano senelis, mociute (is skirtingu pusiu) isgyveno ta laikotarpi ir gyvenimo kokybe buvo geresne valdant Nacistinei Vokietijai. Rusai tiesiog plesikaudavo is svetimtauciu. Negana to, jog kareiviai viska vokdavo, tai dar vietiniams ukininkams milziniskus mokescius uzdedavo, jog galiiausiai neisgaletu susimoketi ir automatiskai uki paverstu kolukiu. Apie manieras nera ne ka kalbet pavizdys : Tipinsi rusu kareivis uzsinorejes nusitustinti tiesiog vidury gatves pritupdavo ir pri*ikdavo, netgi prie baznyciu ir t.t, kai vokieciai nei vieno savo kareivio lavono nepalikdavo lauke ir issivezdavo, kai tuo tarpu rusai is pradziu prilaidodavo kareivius velniai zino kur, o galiausiai is tingejimo juos atkasti pilnai, tiesiog nukapodavo jiems galvas ir mesdavo i karsta. Vokieciai tiesiog sieke isnaikinti zydus ir chigonus, jog ju nebeliktu bent jau Vokietijoje ir del to turejo rimta pagrinda, o ne "fasistini". Romai kaip tada tai ir dabar vogia neturedami sazines, o zydai tada sudare didziaja dali visos Europos paslaugu sektoriaus , daugiau negu puse verslu priklause butent zydams, kitaip tariant vertesi ten kur pelninga, nevenge nuslepti mokesciu ir dar valde beveik visas profsajungas, taip stiprindami savo itaka. Paskutinis lasas taureje buvo, kai zydai eme verstis i politika, vardan dar didesnes itakos, zydu uzsakimu buvo zudomi svarbus Vokietijos politikai, o nuzudzius viena labai svarbu zmogu Prancuzijoje (berods ministra kazkoki), buvo pradetas zydu genocidas, be jokiu vakarietisku nesamoniu. Kadangi Vokietija galiausiai pralaimejo, istorija buvo rasoma pries ju nauda, norint isaukstinti laimetoju (tu paciu SSRS) pergale, ale vardan kilnaus tikslo buvo pries juos kovojama. Elementaru - istorija raso nugaletojai. Kitas dalykas, lietuviai turetu "dekoti" nuo "fasistu" apsaugojimo ne SSRS rusams, o JAV ir sajungininkams (Didzioji Britanija, Pranzucija ir t.t), nes visa svarbiausia darba butent ir atliko minetosios salys. Jeigu ne JAV, Vokietija butu laimejusi ir kovodama trijais frontais, nes likus berods pusei metu iki galutinio Vokietijos pralaimejimo, vokieciu buvo israstas ir pradetas gamykliniu budu leisti reaktyvinis variklis, kuris garantavo visiska priesu sutriuskinima ore, o kartu ir ant zemes. Bet reaktyvini varikli isejo panaudoti tik kelis kartus per treniruote, nes reaktyviniams lektuvams (primiesiems) reikia labai ilgo paklilimo tako, o toki turejo tiktais Belgijoje, bet po poros menesiu jis buvo prarastas (jungtines Britu, JAV ir Pranzucijos pajegos Belgija susigrazino, kaip ir visa vakaru fronta kuris buvo ir svarbiausias). Dabar aisku, jums maskoliu garbintojai ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
#5 Nu taip pat kaip del 1991metu vaikams pudrina smegenys, kad rusai blogi, kad jie saude, speceliai vezino. Istikro visi vaziavo del to, kad isleisdavo is darbu ir dar dvigubai sumokedavo uz ta diena, o poto kai sustoja buvo tiesiog istuminedavo, kad palistu po tanko ratais... Ir dar nuo stogo saude pasenusiais sautuvais, kai rusijos kariai turejau jau senai naujasniu ir jie buvo neuztaisyti...
Nuotraukos nėra
tiesatiesa prieš 3612 d. Atsakyti   
#2 truksta realiu faktau tau tikrai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
#2 Ir stai pasireiskia eline neispruselio teorija. . . Bent jau istorijos pasimokyk, jaunuoli, bet ne tos, kuria mokykloje moko, o pasiskaityk realiai isgyvenusiu kara veteranu. . . Kitaip kalbetum. Nenoriu daug rasyti, bet ne visi savo noru kariavi ''uz tsrs'', kad tik ju seima gerai gyventu. .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
Lietuvis, jai ne tie veteranai dabar fašistam vergautum, o ne prie pc sedėtum.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
Lietuvis tu supistas dar negyvenes tai laikais ir kazka cia loja.. butum tu tai tiem patiem veteranam batus karinius valytum.. ir niekas neklaustu patinka tau tai ar ne
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
To #1 Taip, ir nėra ko jiem duoti nei vieno supuvusio skatiko (papildomai). Jie kovojo už tsrs, vadinas prieš mus, tai kodėl mes juos dar remt turim? Visiškai nelogiška. Didieji tsrs veteranai, kurie tuo labai didžiuojasi, tegu važiuoja visi atgal į ruskyną ir laimingai ten gyvena. Jei žmonės nesugeba gerbti valstybės ir tautos kurioje gyvena, jie čia nepageidaujami.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3612 d. Atsakyti   
Lietuva jiems net it tiek neduoda

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų