Popsas - Daro žalą ne tik jums, bet ir aplinkiniams...

2011.05.24 patalpino Marukas66
  • 103
28
muzika,popsas,kenkia
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: muzika, popsas, kenkia


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 277 d. Atsakyti   
Saldžios, iš klasikos genijų sukurtų kūrinių ištrauktos vietos, kurios kartojamos ratu.
Rock muzikoje dar kažkaip pakietina, pravinioja tas saldžias vietas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4708 d. Atsakyti   
gaila man tu kurie klausosi siu laiku popso. taip, seniau budavo visai geru gabalu, bet dabar tai patylesiu.. tinka gal tokia muzika tusint, bet kaip jos tiesiog sedint galima klausytis tai nesuprantu vpse. ar muzika neturetu kazko suteikti, tureti kazkokia minti? paklausytumet geru grupiu kaip acdc, guns n roses, rhcp ir t.t. ir pamatytumet kas yra gera muzika, kur visos dainos neeina apie viena tema ir turi kazkokia idomesne minti nei kaip uzsikalt pinigu.

gerai,jus sakot del skonio nesigincijama, ir tai siaip yra tiesa, bet manau jei pasiklausytumet senu geru roko grupiu dainu tai pakeistumet nuomone.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4710 d. Atsakyti   
As pati popso nemegstu,man labiau prie sirdies rock'as na ir senos geros grupes :),bet kaip sakoma "del skonio nesigincijama" taj tikrai nereikia stumti ant kito stiliaus muzikos nes gi kitiem gal gera ja klausyti.

PEACE!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4710 d. Atsakyti   
#22 pritariu ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4711 d. Atsakyti   
tie kas klauso popso D E B I L A I. Tie kas gina popsa - Z M O N I J O S geda :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
NIEKAM NEIDOMI JUSU NUOMONE !!!!!!!!!!!!!!!!!

O jei rimtai, tai jau nusibodot internete skustis ir verkti.. Darykit ka nors, remkit jusu manymu geros muzikos grupes, atlikejus ar dar ka nors darykit, bet NEVERKIT internete, nes nuo tikrai nieko nepasikeis :) Arba is vis nekreipkit demesio ir neskaudes jum nuo to galvos.. Ka manot verkdami ir pi...dami prota kitiems, kad ale jie neturi skonio, o jus afigieni melomanai, ka nors pasieksite ? Gal koks 1 is 10000 susimastys :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
Visų pirma, iš kur žinot, kad čia roko ar metalo fanas sukūrė? Taip pat, jūs visi įsivaizduojat roką ir metalą, kaip rėkimą ir nieko daugiau, siauras mąstymas, nesat girdėję normalaus roko ar metalo. Ir kas teigia, kad tik rokas yra gera muzika? Jūs paklausykit džiazo, bliuzo, tos pačios klasikos... Ir kita vertus, kiekvienas turi savo skonį, tačiau popsas, mainstream'inė muzika ir visas MTV šlamštas yra tik pinigų kalimas ir tai tikai yra šūdas. Ritmas, melodija, žodžiai - visur monotonija ir jokios prasmės, tik biznis. Tie kas žino kas yra muzika, supranta, kad popsas - šūdas ir jo neklauso.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
tai muzika ir yra kuriama masems, kad butu uzdirbami pinigai. Cia verslas, zmones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
popsas valdo
nu duskit,neidomus esat.tapati visais metais kuria.galva skauda nuo jusu to roko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
#18 as roko ir metalo fanas, pats groju gitara, ir tikrai reikia idet labai daug darbo, jeigu nori gero rezultato, beto ten niekas neklykia ir nesukauja, tai tik kelios atskiros metalo muzikos atsakos. Metalo muzikos vokalistai ira vieni is profesionaliausiu, geriausius balsus turinciu atlikeju.

tai vat, truputy pasidomek, paskaityk apie metalo muzika ir tada stumk. ir taip, siuolaikinis popsas, electro, techno, dance ira ne muzika, o...... net nezinau kaip pavadint.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
vel roko ir metalo fanai susirinke kazkokias kaukules ir kitas nsm prisimete i galerija desto savo 'tiesas',kokia ju muzika gera, koks popsas blogas arba, kad popsas ne muzika, kad popsas gadina mastyma apie muzika ir t.t. :D:D:D FACEPALM.

Bet pastebejau popso repo ar pns fanai tokie ramus yra, bet nu tie roko ir metalo (nekalbu apie visus)..XEBRA,JUS APGAILETINI.

ateina, dauzo tuos instrumentus, klykauja sukauja. vien zo, jei kam patinka tai gerai, nk pries netureciau jei ne tie ju ikyrus FANAI! amzinai kuria demo kur stumia ant popso atlikeju,grupiu, AMZINAI reiskias kieeek talento ideta ju tuose roko metalo grupese ir koks popsas durnas..... negaliu ju pakest..

slykstu:)
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4714 d. Atsakyti   
Old school popsas va tai buvo geras dalykas :) Ten bent jau kažką reiškė tekstai ir muzikos buvo taip pat, tai ne dabar visos dainos i love you baby..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Ir tai, kai isgirstas, kad popsas lievas, jums iskart tik rockas ir metalas galvoje.
Paklausykit rocko baladziu, nei galvos neskaudes (kaip kai kam atrodo), nei klausos negadinsit.
Isvis, yra pilna geru muzikos stiliu, ne tik rockas ir metalas. Pasidometumet tai protingesni butumet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
blyn atsilikeliu gaujos...
Priciom cia emotyvacija? Visai nusisnekejai... Cia kalbama apie realia siu laiku problema - popsa.
Popsa gali daryt bet kas. Zodziai imami tik tokie, kad rimuotusi, neziurima i ju reiksme ar svarba. Kaip ir naujausieji amerikieciu vaiku gabalai tai puikiai irodo. Kai dainos tekstas: "1 2 3, A B C, She wore a jeans just like me"... Kad ir kiek zmonems irodinetum, kad jie klauso slamsto ir mazos nepilnametes mergaites eina is proto del kazkokiu nevykeliu kaip JB, jie vistiek neklauso.
Pries 15 metu viskas buvo kitaip, zmones klause geros muzikos..

Bet manau, kad gera muzika sugris, matosi sioks toks progresas. Senos geros dainos perdainuojamos, daugiau zmoniu prisimena senasias.

Taip, popso yra geru grupiu ar dainu, bet jos buvo labai senai, o dabar ju yra tik mazuma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
aj aj... kad tik nesuzalotu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
pop muzika yra jau čia visos muzikos dugnas. Mažiau populiarūs stiliai valdo, atmospheric, liquid D'n'B, ambient, trance, deep house ir aišku klasika.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Koks nafik skirtumas kas ka klauso ? Manot jusu sitos emotyvacijos ka nors pakeis ? Popmuzika nors yra uzvedanti ir neretai linksma muzika.. Aisku as pats popsu nesidomiu, bet muzika tikrai nera bloga, kartais net uzkabinanti.. O va rock muzka ( nekalbu apie blogiausia muzikos stiliu, koki esu girdejes tai metalas ) yra tik 1 is daugybes geru dainu... Aisko koncertai gyvi, viskas normaliai, bet muzika tikrai neidomi...

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
Liquid/Atmospheric D'n'B :)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
popsui tikrai daug talento nereikia ka jau ka, bet jei kam patinka klausyt ji tai man neskauda nuo to
Nuotraukos nėra
Marukas66 prieš 4715 d. Atsakyti   
Pop muzika paprastos, lengvos ritmikos. Popmuzikos kūrinių eilės banalios (įprastos temos: meilė, jausmai), dažnai kartojami tie patys žodžiai, priedainis kartais smarkiai kontrastuoja savo melodija su likusiu tekstu. Dainų tematika ir naudojami žodžiai kartojasi iš dainos į dainą. Popmuzika orientuota į mases, nederinama prie specifinių muzikinių skonių ar profesionalumo.
Nuotraukos nėra
Marukas66 prieš 4715 d. Atsakyti   
Dar juokingiau atrodo komentarai ;) siaip popsas gadina zmoniu supratima apie muzika.
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4715 d. Atsakyti   
Popsas tikrai nėra geras "muzikinis stilius" ;) Muzika turi būti kuriama tam tikram klausytojų ratui, o ne masėms, tuo labiau kad popsas ir muzika du nesuderinami dalykai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
i popsa ieina irgi visi tie hausai smausai.. taigi nesigirkit
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4715 d. Atsakyti   
Visos muzikos yra normalios, nestūmkit. Visi žino, kad pop'sas nėra klasinė muzika, bet koks skirtumas? Man visokio tipo yra normalios (išskyrus rusiškas).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
#3 Cia metalistai, roko klausytojai ir kitokio brudo klausytojai stumia visa laika ant kitu muzikos stiliu.. Ale ju klausoma muzika yra vienintele gera, o visos kitos meslas.. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
Tehnosninkai jsu ne sumautos klausos invalidai nebeturit, varo mat ant popso, vaikai cernobilio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
Man tai keista - juk kiekvienas žmogus turi savo skonį, popsas taipogi yra muzika. Man, pavyzdžiui, nepatinka metalas, bet suprantu, jog kažkam toks stilius yra priimtinas. O ką žmogus klauso, čia jau jo reikalas.
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4715 d. Atsakyti   
dėl skonio nesiginčijama.klausykit tai,ką norit, ir nevarykit ant kitu muzikos stilių,nes tai žiaauriai juokingai atrodo.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų