O anksčiau prieš valgį - Melsdavosi...

2015.06.15 patalpino ne2rnas
  • 16
4
maisto, nuotraukos,malda, pries, valgi
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3233 d. Atsakyti   
tai dabar 21amzius, tehno dievas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3233 d. Atsakyti   
is dalies sutinku su tavim, bet komplimentas vyrejui buna kai pasako skanu arba mato godziai valganti zmogu, nes ir suda galima graziai patiekt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3235 d. Atsakyti   
o kas butent blogai su tuo maisto fotkinimu? siaip gan miela, kad pries pradedant norima nufotografuoti maista, juk taip graziai tas maistas atrodo, tai praktiskai komplimentas maisto gamintojui, beje, postindami visokiuose instagramuose tas maisto nuotraukas zmones ikvepia kitus zmones gaminti valgi. zmones moka pasidziaugti paprastais gyvenimo dalykais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3235 d. Atsakyti   
kai jie bus 40 metu visuomeneje tada bus tai iprastas dalykas, nieks nesmerks. Deja bet taip yra kaip jaunoji karta daro ka nors kitaip smerkia, bet kai jie uzauga tai tampa iprastu dalyku

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų