Nieko - Kada nors ir mūsų kaimelyje apsivers sunkvežimis su meduoliais...

2010.05.13 patalpino sch
  • 163
42
sunkvezimis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: sunkvezimis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

quisnox nuotrauka
quisnox prieš 4966 d. Atsakyti   


Lietuvoje irgi vargšų yra, apsidairykit aplinkui.
Nuotraukos nėra
Leene prieš 4973 d. Atsakyti   
Išverčiau demotyvaciją į anglų kalbą:
It's OK - One day there will come a truck with muffins...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5016 d. Atsakyti   
#39 Respect. Padariau tai ir as. Ir linkiu tai daryti kitiems.
Akira nuotrauka
Akira prieš 5026 d. Atsakyti   
Baikit cia zliumt kaip baisu ir panasiai, paaukokit saibu ar kitaip prisidekit, bent as taip padariau, plet nervina tris sekundes susimasto ir liksui viena gyliai p jum ant ju, visi moka kalbet, bet ne visai daro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5051 d. Atsakyti   
kaip gaila ;/ o va zmones kiti turedami viska verkia kad kazko truksta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5055 d. Atsakyti   
siaubas ;(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5058 d. Atsakyti   
siaubas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5058 d. Atsakyti   
Žiauru....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5067 d. Atsakyti   
Vadimai, esi bent ką nors skaites apie geografiją? Ar apie biologiją? Suprantu, tu humanistas, bet visgi prieš ką nors teigiant reikia tuo pasidomėti, nes nevisada tai, kas moralu, yra teisinga.
Per pastarąjį šimtmetį žmonių skaičius išaugo keleriopai: nuo maždaug vieno mlrd iki kelių dėl perversmo medicinoje. Ir tiesa visgi ta, kad žmonių skaičius žemėje per didelis. Gamtoje vyksta gamtinė atranka, kuri palaiko stabilų populiacijos kiekį ir kurios dėka išlieka labiausiai prisitaikę individai. Žmogus savo išradimų dėka sugebėjo nuo to pabėgti, tačiau iškilo kita problema: badas. Žinoma, gal išteklių ir pakaktų, jei jie būtų racionaliai panaudojami ir lygiai paskirstomi, bet taip, deja, atsitiks nebent labai tolimoje ateityje. O kad žmonės rūpinasi pirma savimi, yra natūralus instinktas.
O afrikoje vaikų skaičius toks didelis todėl, kad tikrai ne visi yra girdėję apie kontracepsiją ar prezervatyvus. Be to, jie taip skursta dar ir dėl to, kad likęs pasaulis išnaudoja šio kiontinento išteklius ir žmones.
p.s. kažkuriam genijui: afrikiečiai nėra tauta (kaip ir europiečiai), tai tik vieno kontinento gyventojai, kuriuos sudaro daugybė tautų. Ir racionaliai mąstant, jeigu būtų vykdoma, pavyzdžiui, dviejų vaikų politika, skurdas sumažėtų, nes reikėtų išmaitinti mažiau žmonių. Be to, dabar gimsta labai daug, tačiau tiek pat ir miršta (netgi labai žiauriomis sąlygomis). Ar ne geriau būtų keliems užaugti apynormalėmis sąlygomis, o gimti grupei, iš kurios dauguma mirtų iš bado etc.?
sch nuotrauka
sch prieš 5067 d. Atsakyti   
#32 dabar pats pagalvok ka cia per puga padarei tai jis pries 3 dienas nieko nevalge tai taip iseina kad valge vakar ir uzvakar..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5067 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#22 kiek is geografijos tai afrikoj pilna daugiavaikiu seimu nes preziku niekas neyperka :D (joke)
o jei rimtai tai tevai ten prisigimdo vaiku nes vaikai yra pigi darbo jega, jie nuo 7 eina dirbt ir uzdarbiauja seimai duona kol mes tuo metu sedime klasese ir skundziames kad mum niekam nereikia to mokslo....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#22 paprasta kaip 2 x 2 ,o cia kiti kazkokias nesamones peizeja...O jei i tema : ziauri demotyvacija
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#28 Lietuvoje apskritai nera politikos...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#21 Lietuvoje nėra 2 vaikų politikos.:P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
pusbadžiu gyvenčiau mėnesį,jei tik žinočiau,kad jie bus pavalgę :/
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Problema ne zmoniu skaiciuje - problema tame, kad zmones nevieningi ir nesirupina vieni kitais. O tavo nuomone "dėl to reik mažint žmonių skaičių, kad likę galėtų iš esamų išteklių išsimaitint." manau neteisinga. Istekliu uztektu visiems, tiesiog reikia protingai juos paskirstyt, ko neleidzia padaryti musu dabartine santvarka... Paziurekit i 13meti amerikieti kuris sveria 300kg ir i afrikieti... Resursu pakankamai, juk maistas ne nafta - nesibaigs. Pramone juk nestovi vietoj. Tiesiog as manau, kad yra zmoniu kurie per jega persa mums nuomone apie tokias problemas kaip perdidelis zmoniu skaicius, globalinis atsilimas ir pan... Vienu zodziu nenoriu daugiau leistis i diskusijas savo nuomone issakiau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#24 Kažką čia sumalei su ta 2 vaikų politika. Lietuvoj bent teoriškai skatinama auginti kuo daugiau vaikų. Kinijoj - atvirkščiai, tikslas yra mažinti gimstamumą. Nyctereutes kalbėjo apie Kinijos modelį.
"kur matei 2 turtingus afrikieciu vaikus islaikancius savo tevus?"
O gal ten ir nėra turtingų vaikų, išlaikančių savo tėvus, nes visi augina ~10 vaikų ir tiesiog nėra galimybės būti turtingiems?
Taip, Afrikoj žemė nederlinga ir vien dėl to reik mažint žmonių skaičių, kad likę galėtų iš esamų išteklių išsimaitint.
Aplamai esant tokiam gimstamumui, auga skurdas, skurdas veda į badą ir ligas ir natūraliai į didelį mirtingumą. Žiūrint pragmatiškai dug investuojama į augantį vaiką, kuris numiršta. Kitaip tariant - grynas nuostolis. Augant mažesniam skaičiui vaikų BVP turi tik kilti. Tai puikiai įrodyta ir praktikoj (Europa - per mažas senėjanti visuomenė ir aukštas pragyvenimo lygis, Afrika - per didelis gimstamumas/populiacijos augimas ir skurdas. Taip pat Kinijos pavyzdys)
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#23 As norejau pasakyt, kad jeigu afrikieciai bandytu vygdytu 2 vaiku politika tokiu principu kaip lietuvoj jie isnyktu... Ir dar del tu 2 turtingu vaiku ;D truputi prajuokinai kur matei 2 turtingus afrikieciu vaikus islaikancius savo tevus? :)
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5068 d. Atsakyti   
#21 Lietuvoj moteris per gyvenimą vidutiniškai pagimdo ne 2, o 1,5 vaiko - todėl mažėja mūsų. Vadimai, nelabai supratau, ką norėjai pasakyti antru ir trečiu sakiniais: mes bijom gimdyt, nes blogai gyvenam, o afrikiečiams belieka tik gimdyt, taipogi nes blogai gyvena?

Vainiau, žmonių tankis ir turi derintis prie žemės ūkio galimybių. Ir dėl vaikų skaičiaus aš tau nepritariu - ar du turtingesni vaikai, ar 10 skurdžių - jokio skirtumo. Kuo mažiau žmonių, tuo daugiau išteklių tenka 1 žmogui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Afrikoj žmonių nėra daug. 1 milijardas visoj Afrikoj. Pas juos tiesiog nėra pakankamai tinkamos žemės ūkininkavimui, todėl jie ir badauja. Tėvai daug vaikų turi todėl, kad galėtų užsitikrinti senatvę. Du vaikai neišmaitins tėvų senatvėje, o 10 - išmaitins.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#20 O Lietuvoj zmoniu skaicius mazeja ar tik ne del 2 vaiku politikos ? Zmones bijo gymdyti vaikus, nes mano jog neislaikys seimos. Tai isivaizduok kaip jaustis afrikieciui kuris gyvena zemiau skurdo ribos - Kas jam belieka?
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5068 d. Atsakyti   
#18 aš sakiau 2 vaikų politika - čia tau tolygu nustojimui daugintis? 2 vaikai yra idealus skaičius, kadangi palaiko populiaciją stabilaus dydžio.

#17 , kviečių žmonės priaugina per daug ne todėl, kad žemėj neriboti maisto ištekliai, o todėl, kad iš gobšumo sunaikino daugybę natūralių ekosistemų, nes tikėjosi pelningai prakalti derlių, nepagalvojo, kad niekas nepirks. O šiaip, labai geras ir teisingas Lauryno komentaras.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#17 Pritariu tavo nuomonei apie ziniasklaida. As irgi manau, kad tai ka rodo per zinias irgi yra toli nuo tiesos.Tai kas rodoma per televizija ir rasoma laikrasciuose yra jau prafiltruota. Ir ten tau pateikiama tik tai ka reikia pateikti, bet netai kaip yra isiktuju.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Nemanau, kad afrikoj yra zmoniu perteklius, ir jeigu afrikieciai nustotu daugintis jie apskritai isnyktu kaip tauta... Tai toly grazu nera problemos sprendimas... O apie mokslus tai noreciau pasakyti reikia moket atsirink kas yra tiesa, o kas ne. Neviskas ka raso vadoveliuose ar sako destytojai yra tiesa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Is komentuojanciu vadimas vienintelis teisus. #13 grybauji, big time. tikriausiai pats per daug klausei ka kalbejo mokykloje tau. reikia paciam dometis kas dedasi pasaulyje. Zeme turi tiek iskastiniu ir atsinaujinanciu resursu kad zmones cia ramiai galetu gyventi daugybe metu. Turtingosios valstybes skiria pinigus tokiems nereikalingiems dalykams kad net juokinga daros. Europos sajunga UK ukinininkams mokejo pinigus uz tai kad jie nebeaugintu kvieciu, nes ju yra isgaunamas per didelis perteklius. EU nusprende nebemoketi pinigu europos ukininkams uz cukriniu runkeliu auginima kadangi nori palysti brazilijai i rura importuodama jos cukranendres. JAV isvis pasauliui plauna smegenis, skirdama milijardus terorizmui, kuris neegzistuoja, o galetu maitint afrika issisiepus.. galima vardint ir vardint.. tokie kaip tu kurie klauso ka sako per zinias, ar skaito skaitalus kuriuose yra rasomi tie dalykai kuriuose yra nurodoma kas rasyti ir gyvena pasakoje.
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5068 d. Atsakyti   
#14 , sakydama, kad žmonių per daug, turiu galvoj ne kad išžudyti negrus reikia, o kad jiems ne maisto, o prezikų, kontraceptikų reikia nuvežti ir lytiniu švietimu ten užsiimti, kad negimdytų belenkiek, įvesti jiems 2 vaikų politiką - labai neblogai Kinijoj suveikė, dabar šalis žengia į priekį, o jei nebūtų kinai susipratę, tai ir jie badautų.

Aš jau ne mokykloj mokaus, univere studijuoju su demografija labai susijusį dalyką, todėl geriau žinau, kas kaip, nei dauguma

Beje, Lietuvoj žmonių ir taip nedaug, taigi pasauliui nebus naudos, jei nusižudysiu. ar jei tu nusižudysi.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
Neviskas ko moko mokykloje yra teisybe, o ypac mitas apie globalini atsilyma ir demografines problemas....
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#13 Jei musu perdaug tai nusizudyk... gal pagelbesi pasauliui ir nezalosi gamtos... Kodel sakai, kad zmoniu perdaug, bet save kiek supratau i zmones nepriskaiciuoji? Kodel afrikietis nevertas gyvent siam pasauly o tu vertas/a?
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5068 d. Atsakyti   
#11 , matyt ekologijos ir demografijos dalį mokykloje būsi praleidęs pro ausis. Pasaulyje žmonių tikrai yra per daug. O tas tavo "jeigu padalinti" tik hipotetiškai veikia. Marksas ir Leninas tai vadino komunizmu - "iš kiekvieno pagal galimybes, kiekvienam pagal poreikius". Kaip žinome, bandymas jį įgyvendinti nebuvo sėkmingas, ir nepanašu, kad visuomenės vertybės ir mentalitetas artimiausiu laiku leis tai įgyvendinti.
Be to, net jei suorganizuotume viską taip, kad tarkim Lietuva ir kitos vidutinių platumų šalys augintų maistą Afrikai, nes jie neturi normalių dirbamų žemių, esant dabartinei populiacijai negrįžtamos žalos gamtai neišvengtume. Mūsų tikrai per daug yra - tai tu čia per rožinius akinius žiūri.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#11 Ir tada žmonių skaičius padidėtų tiek, kad vėl tektų badauti. Kas toliau? Kitaip sakant, nusibodo man, kai aplinkiniai vis stengiasi sukelti man kaltės jausmą.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#10 Ziuri i gyvenima per rozinius akinius. Apskritai kaip galima galvot kad pasaulyje yra per daug zmoniu? Vien tokia mintis yra ziauri.... O del afrikos taip jau yra kad vaikai yra isnaudojami. Neturesi vaiku - sulaukes kokiu 30 metu jau uzsilenksi. O islaikomas vaiku turi galimybe sulaukti senatves.Del bado - pasaulyje yra resursu tiek, kad jeigu padalinti viska visiem pasaulio zmonem po lygiai kiekvienas pasaulio gyventojas gyventu virs vidutinio pragyvenimo lygio.
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5068 d. Atsakyti   
#8 Kažin ar šitie vaikai labai geri darbininkai, būdami tokie paliegę. Geriau tėveliai patys padirbėtų daugiau, bet kai nereiktų 10 vaikų šert, patys sotūs būtų. Čia švietimo stygiaus problema. Ir tam, kad Afrikoje žmonės nebadautų, reikia ne kad mes badautume, o kad afrikiečių būtu kokį 10 kartų mažiau. Visur, kur didžioji dalis žmonių badauja, priežastis yra ta, kad jų per daug prisiveisė. Aišku, kažkokia dalis skurdžių yra bet kur, bet mūsų bomžai tikrai geriau atrodo už šituos negriukus, nes jų nėra daug.
BBD. nuotrauka
BBD. prieš 5068 d. Atsakyti   
Juodas Humoras.
vadimas nuotrauka
vadimas prieš 5068 d. Atsakyti   
#7 tu nori pasakyt, kad tegu afrikieciai nesidaugina ir bus ispresta problema? Jei nebutu skurdziu badaujanciu afrikieciu badautum tu, nes jeigu bus turtingi butinai turi but ir skurdus - paprasta proporcija. Tuom yra paremtas Kapitalizmas. Ir ju tevai cia tikrai yra nieko deti, tevai irgi bando isgyvent kaip gali, o vaikai yra papildoma darbo jega. Cia pas mus - nori dauginies nori nesidaugini. Tenai gi nera kitos iseities norint isgyvent...
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5069 d. Atsakyti   
Žmogaus prigimtis kalta, kad dauginasi bet kokiomis sąlygomis, nemąstydami, kad vaikams teks kankintis. Nieko čia nepadarysi. Aišku, gaila vaikų, bet jei kas kaltas, tai tik jų tėvų genai, verčiantis juos dulkintis nepaisant bado. Žodžiu, nėra ko per daug graudentis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
butu geriau jei butum parases: VILTIS kada nors ir musu kaimelyje apsivers sunkve... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
#4 bet yra ir žmonių, kuriems geriau negu mums
fucks nuotrauka
fucks prieš 5069 d. Atsakyti   
baisu, kai vaikams taip reikia augti, mes sakom, kad mums blogai visada, bet kai pagalvoji yra zmoniu kuriems tikrai blogiau negu mums
sch nuotrauka
sch prieš 5069 d. Atsakyti   
#1 ziaurus gyvenimas nefoto #2 nieko as cia juokingo nematau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
Kulturistas : p
chzarija nuotrauka
chzarija prieš 5069 d. Atsakyti   
ziauri foto

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų