„Nesunaikinami“ - 3 dalis

2012.10.04 patalpino Nelayme
  • 19
7
geras, filmas,naujas, filmas,expendables, ii
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
4,5- manau kad jus turite rimtu psichologiniu problemu
Rapapa nuotrauka
Rapapa prieš 4214 d. Atsakyti   
#5 Nu joo, bet tu tai teisingai pasivadines, nes ligonis ir esi...
Nuotraukos nėra
_Ligonis_ prieš 4214 d. Atsakyti   
taciau spejimas - kad jus krisite ir kristite,kol jusu likutis (nagai koju) sutrunys galutinai..ir tada bus paskutinio teismo diena..ir jusu nagus nuteis sudegti.ir tada mirsite,taip ir nenugaleje nenugalimuju
Nuotraukos nėra
_Ligonis_ prieš 4214 d. Atsakyti   
Rapapa - ne nesunaikintum.
Tu suzinotum ju gyvenamaja vieta (benradbuty visi gyventu) ir rimtai ruostumeisi ten eiti.susirinktum geru draugu komanda,apsirupintum ginklais,uzsikacelintum. likus vienai dienai iki misijos pradzios tavo draugas nusprendzia neiti - nes suzinojo,jog jo senelis yra vienas is nesunaikinamu grupuotes.tu pradedi nervintis,tad pasikvieti likusius draugus isgerti,kad nuramintu nervus.paprasai draugo atnesti dar viena butely is virtuves.jis sudauzo,ir isipjauna i koja su stiklu.tavo pasitikejimas griuva.
toliau visi draugai jau eina.tik tiesa,einant i bendrika,viena is tavo draugu partrenkia automobilis.jus greit begate i bendrika.tik..ten ne jis..nubegate ne i ta buta,ten pamatote grazias paneles,pavakarojete,bet paskiau nuzudote jas - nes manote,kad ten transformave senuliai. deja,tai ziauri klaida.. jums skiria 20 m.kalejimo..nes tas,kas jus nuteise yra vienas is nenugalimuju. jus ten nugyvenate 15m.ir tada mirstate.
Ir taip jus nugalejo nenugalimieji,kurios tu zadejai nugaleti. nenugalimieji dar gyvi - ir nenurims,kol jusu neatsikratys..jie sudegina palaikus butent jums einant i pragara.
tada jus nespejate ten nueiti ir pakylate i auksteni lygmeni - dangu.ten jums patinka gyventi,bet tada nenugalimieji mirsta.ir jus ten pagauna,nustaumia i juodaja skyle.
toliau - nezinia,nes jus vis dar krentate...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4214 d. Atsakyti   
Cia dar nesunaikinami :D
bet pvz.4 daly bus pazeidziami,5 sunaikinami,6sunaikinti :D
Rapapa nuotrauka
Rapapa prieš 4214 d. Atsakyti   
ŠITUOS TAI IR AŠ SUNAIKINČIAU :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4214 d. Atsakyti   
o patys ar nesenstat,kad gudrus is kitu tyciotis? :D db jum 18-24 m.ir jums px,o kai pasensit :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų