Nesakyk, kad visos merginos vienodos - vien dėl to, kad pasirenki tas, kurių nori, bet jos nenori tavęs

2011.08.23 patalpino eilinket
  • 131
21
yra, ir, geru, vaikinu, bet, atrask, tu, toki
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© vakaruekspresas.lt



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1574 d. Atsakyti   
Visos jos tokios nežino ko nori. O po to kaltina vyrus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4185 d. Atsakyti   
#10 Pritariu beveik visiskai.:) Bet yra isimciu,yra..Bet is dalies,beveik visos tokios,kaip paminejo komentatorius fafa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4359 d. Atsakyti   
#1 o mes susitike nebuvom? hm...ne nebuvom,tai va,nevisos:) ir kol kiekvienos nesutiksi geriau neklegek kaip antis pilna burna,paspringsi:) turiu vaikina,uzdirbu uz ji daugiau. o ir grozio etalonu jis seip nesivadintu,bet man grazesnio ir brangesnio zmogaus ner pasauly.kokios jusu paciu vertybes (pinigai, grozis) dar nereiskia kad ir visi kiti tokie...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4359 d. Atsakyti   
juokingi man tie kurie sneka kaip #10.totaliai gyvenimo trauma zmogus:D su tokiu poziuriu,nepyk,bet nieko geriau ir negausi:D o uz #14 istorija labai dziaugiuos,gyvas irodymas ir faktas kad klysta tie,kurie siauru paziuru,tokiu siauru, kad akiracio skersmuo kokie 5 cm... bet pats pats juokingiausiaS DALYKAS YRA KAIP TOKIE PUSES PROTO BERNAI KAIP 10 SAKO JOG VISOS JUS TOKIOS NES VISOS VA RASOT PO GRAZENSIO BERNO FOTO:D jo zinok visos pasaulio moterys ir vyrai demotivacijoj sedi ir komentuoja,jei manai kad yra tik tokiu, kaip va prisiskaitai komentaruose,tai tada atsiprasau kad tave uzsipuoliau,net taves gailet reik:D tikiuos sutiksi zmogu,ne tik toki kaip tu pats,bet ir tu su normaliu mastymu,kuris parodis tau kokiu yra zmoniu,i r kad pats renkies su kokiais but:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4624 d. Atsakyti   
#10 sutinku:D ble nerealiai suskele:D
XciclonX nuotrauka
XciclonX prieš 4627 d. Atsakyti   
#14 www.myfacewhen.com/105/ +9 už kūrybingumą, pasigyrei iš širdies :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
#14 Cool story bro. :)
mikruske nuotrauka
mikruske prieš 4627 d. Atsakyti   
Esu simpatiška, baigiau aukštają ir turiu darbą. Myliu savo vyrą, ir esu mylima. Abu uždirbame sostinėje apie šešis tūkstančius, esame laimingi. Dabartį susikūrėme patys, praktiškai nuo nulio. Kai susipažinom abu buvome studentai, per savaitę tiek jis tiek aš gyvendavau už varganus 50-70lt. Sugebėjo jis man ir gėlių nupirkti, ir aš jį pasveikinti esant progomis. Laukiuosi 3 mėnuo dvynukų ir susilaukiam didelio palaikymo iš artimųjų. Svarbiausia gyvenime yra išsirinkti tinkamą žmogų, ir dėti pastangas į tai, ko tu sieki. Nėra neįmanomų dalykų, yra tik mažai noro turėti tai. Jokie pinigai, joks klyno dydis netūrėtų tavęs varžyti siekti norimo tikslo. O tie kurie galvoja, kad svarbiausia pinigai, tegu neieško panelės autobosų stotyje, ir išvengs šio keblumo. p.s. dažniausiai piniginės storis kompensuoja kitos vietos trūkumą, tai vietoje panelės pirkimo, nusipirkt keletą vingių ant smegenėlių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
#12 Uzskaitau :D
Miaauuu nuotrauka
Miaauuu prieš 4627 d. Atsakyti   
#10 Jei jau taip nepatenkintas moterų gimine, žiūrėk į vyrus. Vyrams gi pinigai nesvarbus, grožis nerūpi, būsit patys idealiausi ir gražiausi, nebebus ko bumbėt bereikalo. Good luck.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
#10 Visiskai su jumis sutinku, sere.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
aisku kad jus vienodos, va tik kokia demotyvacija su fyfinu grazuoliuku buna tai visos alpsta, ale visa gyvenima myletu, o taip tai sakot ne grozyje esme, nors visos tik kokio fyfino trokstat ilgu kusiu ant galvos. Beto ir pinigine jum svarbi, kam jum bachuras kuris litu neturi. Ir isvis jum panos yra gerai, turit grazu snukeli, pasivaipot pries koki turtinga dieda ir jus jau turtuoles. Jus tik sakot, kad jum nesvarbi pinigine ir grozis, bet istikro jum tas tik ir rupi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
Turi pinigu, turi ir mergu. Faktas.
ausriiine nuotrauka
ausriiine prieš 4627 d. Atsakyti   
nusišnekat. piniginė ir meilė nieko bendro neturi.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4627 d. Atsakyti   
#4 Asmeniškai aš nenorėčiau būti išlaikoma kažko, kuris paskui galėtų prikaišioti „Aš uždirbu pinigus, o tu nieko neveiki“. Materialiniame savarankiškume matau žymiai daugiau pliusų. Bet kadangi lietuviai (šiuo atveju lietuvės) pripratę viską gauti ant lėkštutės, tai nesistebiu, kad yra susiformavęs toks požiūris ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
Visom mergom reikia piniginės, bet... tai tik dar vienas požymis apie patino tinkamumą giminei pratęsti. Jeigu esi degradas, budulis, laucius arba lūūūzeris ir neturi pinigų net savęs išlaikyti, tai ir negraži į tave nežiūrės...
Rufkenas nuotrauka
Rufkenas prieš 4627 d. Atsakyti   
tai ką, man reikia rinktis tą kurios nenorių, bet kuri nori manes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
#3 visom, o taip visom tik pinigines tik ir tereikia, arba fyfinu tik sako mes ne tokios, o istikruju visos vienodos!
zvp nuotrauka
zvp prieš 4627 d. Atsakyti   
#1#2, kodėl Jūs viską sudedat į piniginės storį? Ne visom reik, ne visom ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d. Atsakyti   
Mergom visom reik tavo pinigines, o ne taves, arba, kad butum koks ale grazuolius fyfinas. Ir jos visos vienodos, nes sako kad tokios nera, bet istikruju jos visos tokios.
XciclonX nuotrauka
XciclonX prieš 4627 d. Atsakyti   
Nėra iš ko rinktis, neturėsi pinigų, nebūsi gražus ir jos jau tavęs nenori, gali rinktis bet kokia ir miestietę ir kaimietę, fyfą ar dar kokia nors, vistiek jos visos bus vienodos.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų