Neįtinka nei vienas vyras? - Tada štai, tavo ateitis

2013.11.16 patalpino Anonimas
  • 38
25
Neįtinka nei vienas vyras?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3723 d. Atsakyti   
geras
idea nuotrauka
idea prieš 3803 d. Atsakyti   
Net ir čia būdavo diskusijų, bet, matyt, diskutuojantys prarado viltį arba kantrybę ;)
Tikiuosi tai nebus paskutinė pavadinkim „draugiška diskusija“ po ilgos pertraukos. Galbūt demotyvacija.lt netgi pralenktų daugumą masėms skirtų tinklalapių savo komentarų kokybe, ko ir linkiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3803 d. Atsakyti   
Net ašarą išspaudėt ;(
Pirmą kartą kažką panašaus į diskusiją šitam puslapyje aptikau. Tikėjimas Lietuvos internautais atkurtas! Taip ir toliau!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3804 d. Atsakyti   
#21 Tiesą pasakius, aš FB nematau.. Tad man iki lemputės, jeigu kažkam ten labai nepatiko ir jei patiko - vis tiek nesužinosiu :D Tai va, baigiamosios nuostatos tokios - esame "normalūs" ir kitus raginame būti "normaliais" :)) Iki kito karto! (:
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3804 d. Atsakyti   
#20 O tamstelės atsakymas kiek facebooko "like" surinko:))) Būkim "normalūs" žmonės ir pasidžiaukim, kad like'ais įprasminom šią diskusiją :D Kadangi jau gausis pilstymas iš tuščio į kiaurą, tai lauksiu kito karto, kol bus proga su tavim padiskutuot kitom temom ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#19 Na, matomai, renkasi į save panašius, bet už to slypi juk daugiau visokiausių plonybių :)) Na būna tokių atvejų, kai toks tokį "sutiko", o kas iš to gaunasi visi mato :D

Žinoma, truputį, gaila, kad prieštaraujančių neatsirado :| Hmm, man pačiam stoti dabar į prieštaraujančių pusę neišeitų :D Tai va, beliko vienas kitą papildytį, bent jau šįkart :)) Kaip kitur bus - nežinau ;]
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3805 d. Atsakyti   
#18 Žmonės renkasi į save panašius :) Mitas, jog žmones traukia skirtumai, tai vat ir susideda degradai vienas su kitu :/ O žiūriu mums prieštaraujančių dar neatsirado, puikiai vienas kitą papildėm šįkart :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#17 Tai būtent, kitaip jau ir nebebus.. Paklausa bus tenkinama. Niekam ten neįdomios rimtos temos, visiem reikia skandalų, blogų žinių ir panašiai.

Tai matyt aš tik vienas būsiu girdėjęs keletą kartų apie tai. Bet negaliu apskritai patvirtinti, kad tai populiarus stereotipas.

Tų "laimingai" susituokusių nors vežimu vešk.. Pilnas delfi visokių keisčiausių istorijų apie išdavystes, alkoholikus sutuoktinius ir panašiai :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3805 d. Atsakyti   
#16 Ir bėda tame, kad televizija rodo tai, ko nori visuomenė :) Labai puikų pavyzdį vakar gavau, kai peržiūrėjau Manto Katlerio vieną iš pasirodymų ir suskėlė vaikinukas pavadinkim protingesnį bajerį ir sėdėjo kelių šimtų žmonių salė be emocijų, kol jis pats nepasakė, kad "šitas bajeris niekada nepraeina publikai, bet jis man patinka. Tuoj juoksitės, kai pradėsiu pasakot apie b...s" taip ir buvo:)

Ne, neteko, bet kiek aš tų senbernių/senmergių žinau, tai turbūt tik vienas kitas yra gyvenimu nusivylęs depresikas. Bet čia žinai, kaip pažiūrėsi. Daug daugiau "laimingai" susituokusių yra depresikai ir gyvenimu nepatenkinti žmonės ir va tokie tikrai yra slogūs :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#15 Tai ta žurnalistika yra skirta pilkajai masei ir reklamų paspaudimų generavimui. Lietuviška televizija išvis.. Net su žiburiu gerų žodžių nerasčiau kaip ją būtų galima apibūdinti.

Manau ir aš, kad esminės problemos buvo iškeltos ir labai gerai aptartos :) Hmm, o pvz neteko girdėti, kad dažnai tie senberniai/senmergės charakterizuojami kaip cinikai, kurie viskuo nepatenkinti? Tokio slogaus būdo ar panašiai.

Aš abejoju ar visi taip supranta vienodai, bet tegu meta akmenį tas, kuris nesutinka su tuo, kas buvo išsakyta - pažiūrėsim :)

P.S. Labai ir man malonu diskutuoti su išprususiais ir apsišvietusiais žmonėmis ;)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3805 d. Atsakyti   
#14 Net neverta į delfio straipsnius gilintis, nes tai kaip daugelis lietuviškų televizijos laidų, kaip ir sakei, kokybė ne pati didžiausia, bet pilkajai masei sueina :) Jau nekalbu apie Lietuvos pop "žvaigždutes" :D O apie stereotipus net nebeturiu, ką pridurti, nes pasakei viską, ką galvoju :D
p.s. nieks to ir nedarys, nes visi supranta, kad tai tiesa :)) smagu padiskutuot su tavim :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#13 Aj nemėgstu dviprasmybių savo atsakymuose :) Bet gerai jei yra ir protingų žmonių. Mano nuomone, delfis yra popsinis portaliukščis, o kadangi popsinis, todėl ir visų runkelių taip mėgiamas. Straipsnių kokybė ten ne pati didžiausia, bet tokia pilkajai masei sueina :)) Man jų kokybė, deja, nepatinka. Renkuosi kitus šaltinius, o kartkartėmis užmesdamas akies krašteliu į delfį vien dėl to, kad žinočiau, kas vyksta Lietuvoje..

Aš irgi tavo mintims pritariu. Malonu, kad esti ir čia bendraminčių :)

Tai taip, kur stereotipai ten ir dvigubi standartai - problemos po vieną nevaikšto.

Kai moteris siekia karjeros, man nekelia jokių problemų ir nežiūriu įtariai į jas. Jų toks pasirinkimas ir aš nesuprantu kaip galima kritikuoti ir laikyti savanaude ar kitokia. Paprastai daugeliui žmonių yra problemos su loginiu mąstymu ir apskritai logika. Kaip vienas blogas "karjeristės" pavyzdys nepasako apie visas kitas taip apsisprendusias, taip ir atvirkščiai iš daugumos nenuspręsi, kad toji karjeristė bus kaip dauguma.

Čia reikėtų iškelti žmonių psicholgines problemas, kad dažnai galvojai jei jiem nepasisekė, tai būtinai ir kitam nepasiseks. Ir niekas neturi teisės teisti kitų pasirinktų kelių, kuriais jie/jos nusprendė eiti. Ir spėju tą greičiausiai daro žmonės, kurie neturi pasitikėjimo savimi, sunkiai pritampantys prie kitokių pažiūrų.

Aš nemanau, kad kadanors taip savaime išbrisime iš šių labai problemiškų dalykų, kurie dar yra įkalti daugelio galvose. Manau kaip tik va taip diskutuodami ir iš naujo keldami problemas bei apie diskutuodami paraginsime atkreipti savo požiūrį ir galbūt pakeisti savo labai konservatyvius įsitikinimus, kurie realiai pagrįsti daugiausia bijojimu išeiti iš savo susikuros ir susigalvotos "komforto zonos", kur kitaip būti negali.

Atrodo čia kol kas dar viskas ramu, niekas nesiteikė labai stipriai oponuoti ir kontrargumentuoti, kad mes neva neteisūs ir klystame ;D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3805 d. Atsakyti   
#12 Galėjai ir neminėt, nes kvaili nesuprato, o protingi patylės :D Ir nėra tas delfi.lt toks blogis, kol nepradedi skaityt komentarų :)) Kaip bebūtų keista, daugeliui tavo minčių pritariu. Tik vienas dalykas, visuomenėj vis dar taikomi dažniausiai dvigubi standartai. Pvz. Jei moteris siekia karjeros, neplanuoja šeimos, neprisigimdo krūvos vaikų - ji niekam tikus, savanaudė ir apskritai pabaisa visomis prasmėmis, nes jos niekas "nejama", tai jai belieka tik siekti karjeros. Priešingu atveju yra su vyrais. Vyras, kuris siekia karjeros nekurdamas šeimos yra normalu. Žodžiu, tikiuosi, kad kada nors išbrisim iš tamsaus mąstymo liūno ir bus galima gyventi gražiau :] Netgi esu įsitikinus, kad tuomet ir savižudybių skaičius Lietuvoje sumažės dvigubai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
Et, blin, darydamas du darbus nei vieno gerai nepadarysi :D, čia vienoje vietoje kur turėjau omeny apie realų atvejį, tai jis įvyko tikrai ne man ir aš ne prie ko, o kaimynei :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#10 Pfff skaitysiau aš tau delfi.. :D Gaila man savo pilkųjų smegenų ląstelių :)) Aš ten skaitai labai retais atvejais ir tik antraštes, ko pilnai man pakanka.

Aaa, tai čia tavo parodytas atvejis yra toks: "pirma darau, o po to galvoju" (:

Kaip toks atvejis prieš akis vienas buvo, kai neplanuotai gandrai apsilankė dar nebaigus 12-ką klasių. Bet apskritai, pamačius po kelių metų kaip užaugo vaikas, tai neteisiu, kad ir įvyko toks atvejis. Aišku, nieko daugiau nežinau apie tolimesnį šeimos planavimą ir santuoką, bet nemanau, kad baigsis blogai ir alimentų mokėjimu.

Tai būtent šeimos planavimas nėra čia tas dalykas, kad gali per vieną dieną nuspręsti ko norėsi, o kitą dieną imsi persigalvosi.

Aš ir esu tos pačios nuomonės, kad jau pirmiau reikėtų turi tvirtą pagrindą po kojomis, nes kitaip teks lenkt nugarą braškių laukuose, kol tavo "būsima" 15-kos metų žmoga supuos vaikelį :D

Na va, kaip matyti, užbėgai viena koja į priekį, ką ir norėjau pasakyti pirmiau. Kai kalba prasideda apie populiacijos augimą, tai "visi" sutartinai rėkia plačia gerkle "7 mlrd žmonių pasaulyje per daug!!!!". Kai kalba eina apie lokalinę gimstamumo problemą t.y. taip pat rėkiama visa gerkle "o, dieve, mažėja gimstumas, kas uždirbs pensijas?!!!". Tada visi norom nenorom atsisuka su savo siauroprotiškumu kaltinti senbernius/senmergius, kad šie negimdo ir neplanuoja turėti vaikų!! :)))

Oj, kaip man patinka tokie stereotipai ir kaip jais yra aklai įsitikinę daugelis žmonių.. Linksma gyventi :) Čia pamatai, kaip tavo kaiminystėje apsilanko netikėtai gandrai, kaip čia dar kažkas skuba gyventi ir nurodinėja, kad jei tu darysi kitaip nei visi likę - būsi vienareikšmiškai senberniu. Ant kiek žmonės yra pamėgę teisti kitus, užout pirmiau pasižiūrėję į save.

Beje, ir dar vienas momentas, kad populiacijos gimstamumas yra stipriai susijęs su tos valstybės išsivystymu. Kuo valstybė yra labiau pažengus, tuo žmonės joje mažiau planuoja prisigimdyti krūvą vaikų ir galvoti, kad jie juos išaugins, nors iki to laiko gyvensi iš valstybės teikiamų pašalpų vaikams. Čia ar kur kitur nėra Afrika, kur dar galvojama, kad tavo 10-ies vaikų šeima garantuos tau gerą gyvenimą, už tai, kad vien juos pagimdei. Nors tokioje kaip Afrikoje ir mirtingumas nėra mažas.

Žodžiu, išsiplėčiau čia per daug galbūt, bet tokios tokelės ir nežinau kiek pritari Tu, ar kas nors kitas mano mintims :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d. Atsakyti   
#8 Aš ir žinau atvejį, kai iš buvusios neva senmergės sėkmingai sukūrė šeimą vėliau nei įprastai kaip dažniausiai daugelis daro, jog anksčiau.

Tai vat būtent, kad jei negali įsivaizduoti kitokio gyvenimo ir gyveni tik pagal visų primestus "standartus", tai reikėtų atsiriboti nuo kitų žmonių ir pažiūrėti ar su tavimi viskas gerai. O laimė kiekvienam žmogui yra subjektyvus dalykas ir ją supranta kiekvienas savaip, tai tegul kiekvienas siekia tos savo asmeninės laimės, bet neprimetinėja "normų" kaip ale kiti turėtų gyventi.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3806 d. Atsakyti   
#7 Į kebabines ne, tačiau į kinų restoranus labiau apsimoka ;) Žinoma, juokai juokais, tačiau žinau atvejį, kuomet moteris jau gerokai pagyvenusi, neturi nei vyro, nei vaikų, tačiau gyvena turbūt daug įdomesnį ir laimingesnį gyvenimą nei daugelis tų, kurie sėdi sukūrę šeimas ir įsivaizduoja, jog kitaip laimės pasiekti neįmanoma. Požiūrio reikalas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d. Atsakyti   
#6 Nepavadinčiau to dalyko "investicijomis" :D Pridavus į kebabines, kaži ar ta "investicija" atsipirks.. :)

Aišku čia humoristinis požiūris į senmerges demotyvacijoje parodytas, nėra ko čia pritempineti už ausų kaip ten tos senmergės gyvens. Geriau rūpintis savo gyvenimu, nei kitų :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3806 d. Atsakyti   
#5 Tai kai senmergės neturi vyrų, gali investuoti į katinus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d. Atsakyti   
#4 Yra, bet sterilizacija kainuoja.. :) Vis tiek, išmaitinti tokią kačių fermą reikės atverti plačiai piniginę.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3806 d. Atsakyti   
#3 Šiais laikais tam yra labai neblogų priemonių, taip, kad.. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3806 d. Atsakyti   
#2 "Vargo nematai" Aha, kurgi ne.. Man įdomu pamatyti, kas būtų kai morčius užeis, o tokie dalykai būna.. :D Po to, skelbimai laikrasčiuose, delfinariume: "dovanoju kibirą kačiukų" :))
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3806 d. Atsakyti   
Ir ką? Augini sau katinukus ir vargo nematai. Tiesą sakant, tai ar vyras, ar katė, tas pats velnias - maitint reikia, dažnai neprisišauksi, kai nori paglostyt :D o ir šiaip, katinukai bent švelnūs :D O dabar dramų karaliai, kurie spėjo įsižeist minkit von :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3807 d. Atsakyti   
Ohoho, kiek kaciu,as dar nemacius tiek :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų