Nedaryk kitam to, - ko nenorėtum, kad darytų tau

2010.12.21 patalpino valkata
  • 125
59
Nedaryk kitam to,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4423 d. Atsakyti   
(n)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4816 d. Atsakyti   
#55
Sapnuoji? Pažiūrėk youtube, pamatysi dar ko nesi matęs. Tie, kurie skerdžia, prisimąsto ne tokių dalykų... Visiška nepagarba tokiems.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4816 d. Atsakyti   
Užskaitau. Dedu patį didžiausią pliusą šiai demotyvacijai. Ir manau turiu teisę taip padaryti, nes esu vegetarė.
Marie nuotrauka
Marie prieš 4834 d. Atsakyti   
ane?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
Bled net skersti nemoka, duriama kiaulei ne į širdį o į kakle esančią arterija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4859 d. Atsakyti   
Man tai siaip ir mesa ir darzoves skanu :D Mesos be darzoviu negaliu valgyt, o darzoviu be mesos irgi. Taip kad zjbs yra krc mldc vsio zjbs krc
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d. Atsakyti   
S-DOG, filosofija įrankis galingas, galima betką nušviesti baltai ar nudažyti juodai :) Faktai rinkti iš knygų, mokslinių straipsnių ir t.t, tiksliau ne rinkti, o perskaityti ir tiesiog random prisiminus papaišiau. Šiais laikais, kai mus dursto kiekviena institucija, organizacija ir visi kas netingi, aš vadovaujuosi paprasta taisykle: test it out for yourself. 3 metai jau vegetaras, sveikata pasitaisė, sustiprėjau. Man tai padėjo, o ar kažkas iš skaitančiųjų bandys tą patį ką ir aš - jų reikalas :) Linkiu visiems linksmų švenčių :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
Mirtis yra gyvenimo faktas. Susitaikykit su tuo vaikuciai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
#24 galima paklaust is kur faktai paimti? Garantuotai is kokio nors vegetaru tinklapio. Mastykit kritiskai, tokiu pat faktu galima rast ir pries darzoviu vartojima.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4867 d. Atsakyti   
#27 Genijus bliat, pabandė protingai pakalbėt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d. Atsakyti   
#44 pagalvojau, ir vistiek nusprendziau, kad man mesa yra svarbiau uz ju gyvybes, kad ir kaip tai ziauriai skambetu :) nesiteisinsiu, kad del manes vieno niekas nepasikeis, tiesiog sakau tiesa, ir kad ir ka besakytum, mano nuomuones nepakeisi :)
#47 o mums atrodo, kad mes irgi atsikertame, kai pamatome tokias demotyvacijas kaip si ar www.demotyvacija.lt/gal-mesos-1296916.html#komentarai :) . O del to kad galima isgyventi, tai nesigincysiu - net buvau paminejes savo wall-o-texte tai, bet speju nedaug zmoniu tai perskaite nes jisatrode per ilgas... :(
edgarito nuotrauka
edgarito prieš 4867 d. Atsakyti   
uzksaitau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d. Atsakyti   
Mes nepersame savo nuomones o atsikertam nuo jusu idiotisku pastabu kaip : visi vegetarai yra ligoniai, isisigimeliai ir pan. Mesa zmones valgo tik todel kad ji kaikam skani o todel kad skaniai pavalgytum nereikia zudyti gyvunu. P.s galima isgyventi nevalgant mesos tikrai as vegetare ir tai zinau ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d. Atsakyti   
ble uzpiso tie jusu vegetariski paistalai. neeskit jei nepatinka
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d. Atsakyti   
44 numeri,blah blah blah,bet pagalvok apie tai,kad galime ir nežudyt gyvūnų,ir taip gerai gyvent
juk vis dėl to gyvūnas yra gyvas,ir turi teisę gyvent...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4867 d. Atsakyti   
ak jus klounai vegetarai :D ''mesa esti blogai! Mesedziai, jus greiciau mirsit! bla bla bla''... :D Juk NESVARBU KA VALGAI, SVARBU KA DARAI, KAI NEVALAGAI! Kai pasiklausau daugumos jusu, tai nustembu kad zmonija dar isvis gyvuoja, kai mesa - priesas nr. 1! :D ''Nutunki, cholesteroli gauni'' ir t.t. :D Tai sportuok ble ir problemu nebus :D o jei sedesi prie TV visa diena, tai ir darzoves nepades :D Tas pats galioja ir mesedziams - jeigu nevalgysi mesos, tai nereiskia kad numirsi arba kad butini maisto papildai (nors del papildu negaliu garantuoti, nes nezinau kaip yra istikruju. Geriau paklauskim kokio vegetaro :) ). Juk yra daug vegetaru, kurie gyvena ilgai ir laimingai :D O ir mes tikriausiai negaunam visu maisto medziagu, kuriu mums reikia, valgydami mesa. Niekas neskaicioja, tai niekas ir negali patvirtinti :)
Nesigincysiu su tais vegetarais, kurie pasirinko buti vegetarais del etiniu, moraliniu ar religiniu priezasciu - juk tai yra zmogaus asmenine nuomuone ir as nelabai isivaizduoju kaip ji gali buti klaidinga :) Taciau dauguma ju pamirsta kad ir mes pasirenkam mesa valgyti. As nekalbu apie ''gerus'' vegetarus, kurie nepersa kitiem savo nuomuones - as gerbiu tuos zmones :) taciau kiti, kurie bando ipirsti man savo nuomuone, yra idijotai :) Koks ju supistas reikalas ka as valgau? :D
#24 @ Think - as tave gerbiu uz tai, kad pridurei, jog kiekvienas zmogus turi teise rinktis, bet savo faktuose padarei viena klaida - nors zmogus tikrai nera mesedis, jis taip pat nera zoleis. Jis yra visaedis. Tai reiskia, kad musu zarnyno sistema yra ilgesne uz mesedziu zarnyno sistema, TACIAU ji nera tokia ilga, kaip tikru zoledziu. Musu dantis irgi nera tokie astrus, kaip mesedziu, BET jie daug astresni, negu tie, kurios turi zoledziai.
Del kirminu pasakysiu taip: slykstu, bet tai niekaip neirodo to, kad zmogus zoledis arba kad jis toks turetu buti. Zmones dazniausiai gauna kirminus, kai nesiplauna ranku, arba netinkamai ruosia savo maista, o tik keletas gyvunu gamtoje tai daro - koki maista gauna, toki ir valgo. Liutai ir vilkai neviria savo mesos, o zirafos ir koalos neplauna savo lapu :) Taigi tai, jog zmogus nepasiruoses maisto gauna parazitus, yra ''unikalu'', bent jau is biologijos puses (nors del sito galima gincytis, nes nesu tuo 100 % garantuotas :) )
Beje, del jusu nuomuones, kad jei zmogus negali uzmusti gyvuno su dantimis ir rankomis, tai jis ne mesedis, turiu irgi papriestarauti: kaip komodo drakonai naudoja bakterijas savo burnoje, kaip grifai minta dveselenomis, o liutai naudoja iltis ir nagus uzmusti aukai, taip zmogus naudoja savo smegenis :)
Be to, kaip zmogus nesumedziotu briedzio miske, taip vilkas nesumedziotu dramblio safaryje :) o ka jam vargsui dabar daryti? juk jis vegetaras, nes nesugeba dramblio nugalabyti :D Juk kiekvienas grobuonis renkasi ta auka, kuria gali suesti. Zmones gali suesti karves, ir kiaules, tai mes ir edam jas :) ir nereikia mums tu nagu ir ilciu, kai turim smegenis :) gal dabar ir jus savasias panaudokit, ir baigit gincytis, kad zmones tik zoledziai arba mesedziai :) juk tai yra taip idijotiska, kai zinome, kad mes esame VISAEDZIAI :) juk nei mesos, nei darzoviu nepradejome valgyti siaip ant prikolo, paziureti kas bus :)

Beje, del tos auksines taisykles - bukit saziningi ir prispazinkit kad nichuja jus jos nesilaikote :D as nesilaikau, kiti taip pat nesilaiko :D Parodykit zmogu, kuris sako, kad jos laikosi, ir as jums pardosyiu melagi :D Ir jeigu retkarciais kazka padarai gero draugui ar net nepazistamam zmogui, tai tai nesiskaito - paprasciausiai nepadeje butumet pasijute blogai apie save, ir kadangi niekas nenori jaustis blogai, tai ir padejote :D
OoS nuotrauka
OoS prieš 4868 d. Atsakyti   
#41 Fuuu! Mėsa neturi būti traški, ji turi būti šiek tiek neiškepus arba iš viso žalia, jei gerai marinuota... Mmm....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#38 Visiskai tau nerpritariu, jie ligoniai. JUk zmogus turi patogias rankas gerus yrankiu galabit gyvunam tai kodel mesos nevalgit, net simpanzes tos ir ja valgo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Uz kiauliena, uz vershiena,
mes uz mesa visa diena !!! :D skanaus mano mielieji mesos megejai ;]

labai skanu kai mesa traska burnoje ! (inlove) chrust chrust !!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#39 sha ligoni.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#38 Jei vegetarai tai nereiskia kad ligoniai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Jeigu ju esate ligoniai (vegetarai), tai nebutina savo pasirinkimo kist kitiem
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Durniai tai ir valgykit savo tas darzoves.. nx cia egituot kitus tai daryt? ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#35 Man taip pat ir isvis as anksciau megau mesa bet pasidariau vegetare po daugybes ivairiu laidu, video mesa tapo slyksti ir dabar as negaliu suvalgyti ne kasnelio nes galvoje iskyla kankinamu gyvunu vaizdas, o pasekmes tokios kad jau 3 metus nevalgau mesos
booboovaiva nuotrauka
booboovaiva prieš 4868 d. Atsakyti   
aš čia kai pasižiūrėjau ten kaip skerdžia tuos vargšus gyvūniukus, tai net apsiverkiau ir mėsa pasidarė neskani. negaliu, ilgam įstrigo.. bet vistiek, kad ir kas tai būtų ar kiaulė ar koks mažas viščiukas jis vistiek juk gyvas.. man gaila jų : (
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Mmmm... Kumpis... Uhhhhhhhh.... Kakletukai.... uhhhh.... SASLYKAS!!!...uhmhmm
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#24 kažkiek žūva žinoma, tačiau kiaušinėliai kirmėlių atsparesni, be to, net jei ir nesuvalgai su mėsa jokios gyvasties, skrandyje ji maistas kirmėlėms ir kitiems jau esantiems gyviams, sukuria rūgštinę terpę, kaip jau minėjau. Tad net jei žmogus dar neturi jokių gyventojų (praktiškai neįmanoma), tai mėsa paruošia jaukiausią būstą naujiems augintiniams koks tik gali būti + nuodija visą organizmą ir silpnina imuninę sistemą, kas lemia daug mažesnę apsaugą organizmo. Random video apie ką kalbu: www.youtube.com/watch?v=WeuQfToa254 /> www.youtube.com/watch?v=V2Ac6RYSvo8&feature=related /> Cute, aren't they ^^ ?
#28 jei būčiau visažinis atsakyčiau į visus klausimus :) nepamenu perdaugiausiai apie "iltinius" žmogaus dantis, tačiau logika paprasta manau čia: jei gyvastis negali dantimis atsiplėšt mėsos nuo maisto, vadinasi tas maistas ne jam :) tik mano asmeninė nuomonė :)
Nuotraukos nėra
Whatever prieš 4868 d. Atsakyti   
#28 palygink žmogaus iltinius ir vilko iltinius VISAŽINI.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
karocia yra irodyta kad zmogus zoledis bet px ; ))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
bande tipo daug zinanti primesti . "Visi mėsėdžiai turi pritaikytus dantis medžioklei ir mėsos kramtymui" o tai kam pas zmogu iltiniai dantys pone visazini ? kam zmogus isskiria medziagas kurios virskina mesa ? vardint ir vardint cia glaima
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#24 O tu nemanai, kad kai mėsa yra kepama tos visos bakterijos ir kiti organizmai žūva nuo karščio, kuriame jie yra kaitinami?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
24# Blin as vegetaras dabar :|.

P.S. Be bairio... nu gal tik truputi mesos ir viskas :|.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Visiskai sutinku su tavimi :) #24
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
Gera demo ^^ Keletas faktų:
1. Žmogaus žarnynas kelis kartus ilgesnis nei mėsėdžių, kurių žarnynai pritaikyti greitam mėsos suvirškinimui, kadangi ilgiau užsibuvusi mėsa viduje išskiria toksinus ir kitas kenksmingas medžiagas.
2. Mėsa patękusi į žmogaus skrandį 1/3 žarnyno atstumo nukeliauja virškinama, kitus 2/3 kelio slenka jau pūdama.
3. Mėsa yra geriausia buveinė visiems mikrobams, kirmėlėms, pirmuonims ir bakterijoms.
4. Senovėje būdavo taikoma mirties bausmė nuteistajį maitinant tiktai mėsa ir niekuo daugiau. Per savaitę žmogus mirdavo.
5. Žolėdžiai gyvena ilgiau nei mėsėdžiai.
6. Visi mėsėdžiai turi pritaikytus dantis medžioklei ir mėsos kramtymui, sugeba pribaigti ir sukramtyti nudobtą auką. Žmonės neturi nei vieų nei kitų dantų. (jei kas nesutinkat eikit į mišką, pagaukit briedį kokį ar šerną, perkaskit jam gerklę ir skanios jums vakarienės).
7. Mėsa rūgština organizmo terpę, kuri yra nepalanki žmogui, ir ideali visiems mikrobams, bakterijoms, pirmuonims ir kirmėlėms, bei vėžio ląstelėms daugintis, plisti ir klęstėti.
8. Mėsoje apstu chemijos, konservantų ir kitų atliekų, be kurių šiais laikais neapsieinama. Taip, daržovėse ir vaisiuose taip pat jų yra, bet geroookai mažiau nei mėsoje, plius daržoves ir vaisius galima išvalyt nuo tos bjaurasties daugiau/mažiau, o mėsos ne. Plius, mėsos šaltiniai (gyvūliai) neužauga orą valgydami, juos šeria augalinės kilmės pašarais ir chemija. Pasidomėkit kokie normatyvai galioja gyvūliniuose pašaruose esančių cheminių medžiagų, toksinų, ir kitų kenksmingų medžiagų kiekiams.
-----
Ką domina pasitikrinkit šią informaciją.
P.S kiekvienas turi savo nuomonę ir pasirinkimo laisvę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#21 kas gi nenoretu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#21 - iš kur žinot, kad tu nenori gauti į snukį? o demo paveikslėlis geras, nes užrašas yra vadinamoji auksinė taisyklė kurią visi žino.
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4868 d. Atsakyti   
o iš kur žinot, kad jis nenori būt suvalgytas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4868 d. Atsakyti   
#19 as uz tave!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
Nuotraukoj kiaule pagauta nusikaltimo vietoj - ji skerdzia zmones!!! :O Reikia atsikersyti! valgykim mesa kiek tilps, nes kitaip juos su mumis ir toliau taip elgsis ir niekada neismoks, kad turetu su kitais elgtis taip, kaip jos noretu kad elgtusi su jomis! :O
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
Gera demo. Einu mesytes isikepsiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
Koks skirtumas,vegetaras tu ar ne.Iš to jokios naudos,nes jei tu nesuvalgysi tos kliaulės,ją suvalgys kasnors kitas. :}
Mes gi ne žolėdžiai dinozaurai bliaa.
Na,taip,jeigu jau valgomas šuo,čia kažkas nesveiko,bet tubūt toks mąstymas tik dėl to,kad šuo naminis gyvūnas. :}
Mėsa yra skanu. Pati kažkokią vegetarę seniau vaidint bandžiau,bet susiprotėjau. :}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
zuvis irgi mastanti butybe, o ja valgyti yra dar geriau nei darzoves...(irodymu ieskot tingiu) Taip kad ir toliau valgysiu kotletus :D
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4869 d. Atsakyti   
#13 Morka nėra judantis ar nervų sistemą turintis organizmas, todėl ji nei jaučia skausmo, nei gali gyventi savo gyvenimą, morka tėra gyvybines funcijas atliekantis augalas, o ne judantis ir jaučiantis individas.
ToKe nuotrauka
ToKe prieš 4869 d. Atsakyti   
labai gera demotivacija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
Bet pala pala. Juk ir morka kiaulės vietoje galėtų būti. Tai kuo jūs žalieji tada misit? Kompostu?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
kaip kazkas ir pasake " vegetarai eikit griauzt sau morku" einu dar isidesiu kotletu
EMOtyvacija nuotrauka
EMOtyvacija prieš 4869 d. Atsakyti   
kaip mieeeeela... :> einu atsipjaut kokio parsiuko ant sumustinio uzsidet ta proga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4869 d. Atsakyti   
#8 nevegatarai puola meseedzius o atvirksciai jei jau vegetaras tai visi mano kazkoks issigimelis..vienu zodziu geriu patylesiu nes nervin skaiityt tokius koment
Rodyti daugiau komentarų (50-59)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų