Naujoji karta - To nesupras...

2013.04.28 patalpino Gintax
  • 25
6
90, uju, vaikai, da, best
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2855 d. Atsakyti   
Kai kurie tai nusipezat su visokiais tikslais gyvenimo. Kokie dar tikslai vaikystėje? Vaikystė yra laikas mokytis, padėti tėvams, plėsti interesų ratą, bendrauti (kad ir kieme), o ne užkalinėti kapeikas, kurias paskui šūdams išleisi. Mano ir tėvai, ir seneliai labai sunkiais laikais gyveno, bet tokių marazmų galvoje neturėjo, kad vytų vaikus iš kiemo butelių rinkti. Užuojauta, pas ką šeimoj buvo kitaip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3987 d. Atsakyti   
kad tie vaikai tiktais ir sedi lauke zaidzia krepsini ir t.t tik va jus patys prie kompo sedit ir kuriat demotyvacijas kad naujoji karta to nesupranta ir sedi prie pc, nors patys jus dudndukai sedit prie pc nieko nematydami
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3988 d. Atsakyti   
Pasakė dvidešimtmetis, visą vaikystę išlaikytas tėvų ir prasibastęs kieme be tikslo. Mūsų tėvai būdami keturiolikos laisvalaikiu jau dirbo, net nekalbu apie senelius, gyvenusius karo bei pokario metais. Papasakokit jiems apie savo prasmingą vaikystę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3988 d. Atsakyti   
Kad ta ,,senoji" karta tai jau irgi pamirso
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3988 d. Atsakyti   
as nesuprantu tu stereotipu kad vaje siandieniniai vaikai prie kompu sedi! nu ka zinau, sakyciau mano kiemas pilnas vaiku, gal ir jum tereiika pro langa paziuret? aisku ir jie zaidzia su kompiuteriu taip kaip ir mes neiseidavom is namu iki puse 3 kai baigia rodyt visus filmukus
Eumenius nuotrauka
Eumenius prieš 3988 d. Atsakyti   
ką tu čia nusišneki...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų