Motociklininkų gyvenimas - Skaičiuojamas kilometrais

2011.07.11 patalpino kalabokas
  • 100
25
turbut, autorius, gyvenime, nemates, moco, ir, kuria, demo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© efoto| atstovas



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4031 d. Atsakyti   
#24 Pats vairuoju motociklą, ir galiu pasakyt, kad tikrai motociklas neprilygsta saugumui mašinos, bet svarbiausia kas yra šalme(protas) :) Tad pavyzdžiui jei su pieštuku galima nužudyt ar išdurti akį, tai jis begalo pavojingas? Tik dažnai kalti būnam ne mes, motomanai, o blondinės ir kiti žvairi, nematantys...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4055 d. Atsakyti   
Motociklas yra saugiau nei automobilis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4392 d. Atsakyti   
#20 mldc! :) labai geras komentaras. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4438 d. Atsakyti   
lool, prajuokinai :D Tu gal pati paziurek statistika ne kas dazniau avarijas daro o avariju kuriuose yra susije motociklai ir daznesnius kaltininkus 2/10 avariju yra kalti motociklo vairuotojai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4564 d. Atsakyti   
As uz oink:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
19# davai susitinkam ? Pravesiu as tave , man atrodo visiems laikams uzsiciauspsi kai apsimyzus nuo moto nulipsi . Ir be to , as mergina , turiu vaikina , ir ka tu man ? Kulturos sakai truksta ? Gal issitrink galva , ka ? Nes pas pacia ne ka daugiau tos kulturos . Isvis tokiom potencialiom vairuotojom kaip tu nereik teisiu isduot net uz pinigus , nes garantuoju kad avarija pacia pirma savaite padarytum . Per tokias bobas dazniausiai ir prisiploja britvininkai , nes neziuri duros kur vaziuoja . Sakai issigalvoju ? Pati savom akim maciau kaip blondines visokios uz vairo sedi uz nuciuplpima teises gavusios ir grybauja kely , ir ne , ne vieninteli karta teko matyt . Taip kad surauk rura ir tyliai sedek .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4641 d. Atsakyti   
#18 mielasis, nesu lezbietė, kad mane panelės paliktų. išmok rašyti kultūringai, nes normalios merginos niekada nesusirasi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4662 d. Atsakyti   
Lool , agraste tu , issitrink galva . :D Nevisavertiskumo kompleksa turi , matyt panele tave del britvininko paliko , uztat taip stumi . :D As pazistu ne viena kuris pagal taisykles mieste vazineja ir ka tu man ? Interneto bobute tu blia , kad tik paburnot . Vat toki kaip tave tai tikrai galetu kas nupist , zemes pravalyma padarytu .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4663 d. Atsakyti   
Aj baikit, ne nuo transporto priemonės priklauso tapsi faršu ar ne. priklauso nuo vairuotojo. jūs nemanot kad su ultra lengvu lėktuvu skrendant ne pagal taisykles neįmanoma susiknežint? įmanoma. o mašina? o traktorius? o fūra? Pff.. visi mes potencialūs donoriukai. neaišku kada meteoritas ant galvos nukris. ir vpš, mocas yra zjbs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
tai taip iseitu as laimes kudikis esu kad jau prasukes virs ~30000 km
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
#14 aš klausiau konkrečiai apie britvas, tad gali manęs negailėti. apie madingus +10 irgi nekalbėjau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
50 km/h waziuoja 1/10 visu vairuotoju... Visi kiti maziau ar daugiau virsija greiti. O motociklu yra ivairiu: superbike, naked, street, enduro, atv, mini, classic, choperiai, traikai, su liulkom, krosiniai, o jeigu jus manot kad britvos tai visi mocai tai man jusu gaila... Beje viskas priklauso nuo vairuotojo. Taigi pukit toliau prie pc o as einu toįau vazinetis moto... ..i..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
#12 jei jokio skirtumo, tai kodėl pats pirmas pradėjai aiškinti, kas daugiau nuskina? o kai gauni kontrargumentą, tai jau staiga nebe svarbu? beje, daug britvininkų pažįsti, kurie mieste važiuoja 50 km/val?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
#10 kiekviena trasporto priemone yra pavojinga pesciajam... o ant kiek daug, tai priklauso nuo to kuris vairuoja... ir nesvarbu ka masina, motocikla, traktoriu, dvirati ar vezima... o pristais badyti kas, kiek ir kokias avarijas padare tai kvaila... ir koks skirtumas kiek statistiskai kas daugiau avariju padaro...
Tikruolis nuotrauka
Tikruolis prieš 4664 d. Atsakyti   
Ot būt gerai toks įstatymas, jog jei nori pirkti britvą, privalai pasirašyti donoro kortelę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
#9 mhm o tas britvininkas, kur vilniuje ukmerges g. perejoje pesciaja partrenke matyt masina vairavo ane? tik vienas is pavyzdziu.
apskritai jei daugiau avariju padaro vairuojantys masinas tai automatiskai nereiskia, kad su britvom nieko neskina. beje, butu idomu pamatyti statistika, kiek procentu vairuojanciu masinas padaro avarijas ir kiek procentu visu britvininku.

o siaip patinka jums britvos tai ok, bet nereikia sakyti, jog nekeliat pavojaus kitiems. jau bukit bent atviri.
ant asilu vairuojanciu masinas varoma po demotyvacijomis apie juos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
#6 Siaip tai dazniau asilai vairuojantys masinas pekeliui einancius skina...
Sylon nuotrauka
Sylon prieš 4665 d. Atsakyti   
(y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
6.3k iveikta jau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
iš kur tokių jobnutų kaip Laura atsiranda.. "uzsimus tai uzsimus , ka gal jaudinates labai ?" man px užsimuš neužsimuš, tu užsimuši ar ne, bet mane jaudina tai, kad toks asilas pakeliui nuskins nekaltus žmones, aišku tau, kvaiša??
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4665 d. Atsakyti   
norejau rasyt kaip ir #2
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
Kokie ten donoriukai, greičiau jau faršas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
Donoriukai :D
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4665 d. Atsakyti   
Kilometrais per valandą...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
4k iveikta jau :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų