Motina - Kiekvienam vaikui ši motina yra pati geriausia pasaulyje

2011.04.11 patalpino zilwis777
  • 3
56
motina, mama, it
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: motina mama it


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4384 d. Atsakyti   
#55 svolaciau tu kaip tu gali taip sakyt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4414 d. Atsakyti   
Tai aišku geresnė motina negu tikra motina .. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4573 d. Atsakyti   
Mano motina xD
DoctorHAX nuotrauka
DoctorHAX prieš 4729 d. Atsakyti   
fail
MagicianGirl116 nuotrauka
MagicianGirl116 prieš 4729 d. Atsakyti   
Ačiū dievui, kad ne man :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4730 d. Atsakyti   
deja, nekiekvienam
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4733 d. Atsakyti   
#48 butent! Del to as ir patalpinau sia demo cia!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4733 d. Atsakyti   
#6 mhm.net 6-eri saunu :) .o vaikuciui kiek?? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d. Atsakyti   
motinine plokste niekad neatstos tikros motinos xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d. Atsakyti   
tai vadinama motinine plokste.daaah
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
NESAMONĖ
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
Noliferiai facebooko aukos eikit dirbt zabalai :D &trollface&
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4735 d. Atsakyti   
#37 Nu tai ka man padaryt? As ir esu vaikas, bet nemanau, kad tai trukdo reikst savo nuomone apie demo.
Ohh_Nooo nuotrauka
Ohh_Nooo prieš 4735 d. Atsakyti   
pisau tavo motina ....
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4735 d. Atsakyti   
#38 kol miegojau :) matau Rendolfas +- jau paaiškino situaciją :) Patikėk, nėra lengva išlaikyt pusiausvyrą tarp mėšlo ir aukso viduriuko. Bet tikiuosi yra kas tą pastebi ir įvertina. Geros dienos ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Heh, komentai kaip visada geresni uz demo, Rendolfas, sakai nera problemu su moderais? Aisku kaip gi bus, kai ju darbas ne skirstyt demo y tikras demo ir cry-me-a-river-motyvacijas, o praleidinet visoky malalietku megstama shuda, kad tik netruktu lankytoju, nes gal kazkada sitas saitas ir buvo kurtas is isdejos dabar liko tik del pinigu. Taciau, arteja vasara, maziau malalietku prie pc sedi (tie kotai gi patys nenusichiulps :D) ir adminas pradeda nerimaut kad krinta lankomumas, ydomu ka tai atnes, gal, bent pora menesiu per vasara saito funkcijos atitiks jo pavadinima?
Rendolfas nuotrauka
Rendolfas prieš 4736 d. Atsakyti   
thar - tu vienas iš nedaugelio kurio komentarą perskaičiau du kartus ir nei kiek nesukėlei agresijos. Moderatorių skaičius yra pakankamas, patikrinti spėjamos visos demotyvacijos, bet kad labai dažnas atvejis kada iš pačių nepatvirtintų demotyvacijų negali net suskirstyti į geras, vidutines ar prastas. Maksimum būna vidutinės, o tada renkiesi geriausias iš vidutinių, nes pats sakei reikia griebtis šiaudo, ir tvirtini geriausias iš to ką siunčia lankytojai. Vis tikiesi, kad vienas ar kitas "juokelis" praeis, bet kaip ir visada susiduriama su bukapročių armija kovojančių už jų teises čia matyti cryemodemo. Manau čia žmonių bėda, jiems reikia keisti pasaulėžiūrą, suvokti kad egzistuoja ne tik nusistovėjusios juoko formos (kurias jau papasakojo 8 kartos), suvokti kad reikia įžvelgti kažką nepaprasto paprastuose dalykuose, ir pradėti skaityti tarp eilučių. Įdėjus ką nors sudėtingesnio, 100proc bus - autorius fail, demo fail. Įdėjus ką nors verkiančio (apie meilę, kas ir taip jau po du kartus bevei buvo), komentarus nesąmoningus pradės rašyti tie kas nori juodo humoro. Įdėjus juodą humorą (kad ir lengvą formą) pats matai kas vykta... Ir taip kaip užburtam rate... Galvos skausmas su komentatoriais kurie tikrai nesugeba protingai patylėti, o gavus tokį malonų komentarą kaip šiuo atveju tavo, norisi įteikti nobelio premiją tau už supratingumą ir tikrai su mielu noru į tokius komentarus atsakinėčiau visą dieną ir kurčiau draugišką atmosferą tinklapyje ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Beje, nieko prieš šitą demo neturiu, priverčia susimąstyt, kuriai motinai daugiau laiko skiriu... Pamąsčius, tikrai demotyvuoja sėdėti prie kompo, panašiai, kaip pamačius "critical error" ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
CRONUS, sakai, kad reikia žinoti, ko puslapiui reikia. Bet jei žinotų moderatorius, ko puslapiui reikia, nebūtų šitiek daug skundų. Suprantama, kad reikia arba patraukiančios akį, arba priverčiančios pasijuokti arba su gilia mintimi demotyvacijos. Bet jau dauguma pastebi, kad per daug demotyvacijų neįeina nei į vieną iš tų sričių. Nes vulgarūs ar banalūs prikolai sukelia juoką tik tada, kai jų pasitaiko retai. Po to pradedi galvoti "oh, ir vėl". Derinant geras, vidutines ir prastas demo, galima išvengti lankytojų skaičiaus kritimo, skundų gausos ir mažiau nepatvirtintų demo. Akivaizdu, kad modų skaičius nepakankamas apeiti šitokią gausą nepatvirtintų demo, todėl griebiatės šiaudo kišti kas pakliūna po ranka. No offence, gal kažko nesuprantu ;)
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#37 Tik dar kartą parodei savo išprusimo lygį. Visų pirma - aš tavęs nieko nei klausiau, nei prašiau. Tiesiog pagalvojau ir parašiau, kad būtų įdomu pamatyt. O antra - iš atsakymo pats leidai suprast, kad nelabai randi ką parodyt - galbūt bijai pasirodyt besąs toks pat vaikas kaip ir dauguma lankytojų, o gal tiesiog pagaliau dašuto ką aš norėjau pasakyt. Bet jau nebeesmė ;) Pasirodei manau visu gražumu :)
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#36 Koks tavo reikalas? Ar as tau klausiau?
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#34 Labai būtų įdomu pamatyt, kokia, tavo nuomone, yra gera demo :) Bet ne šiaip juokelis, o normali DEmotyvacija.
ZIBUTIS nuotrauka
ZIBUTIS prieš 4736 d. Atsakyti   
Demo kurejas Robocopas
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#33 As nesakau, kad sita demo kartais tikrai pasitaiko geru ,bet tokios nesamones kaip si plaukia kiekviena diena. Ir nieko as cia sau nepriestarauju
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#31 Paskaityk savo antrą, vienuoliktą ir keturioliktą komentarus. Kątik pats sau paprieštaravai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Šypsnį sukėlė :)))
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#30 Man geriau 1 gera, nei 10 blogu.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#28 Mes iš tų nesąmonių turime atrinkti mažiausiai nesąmoningas, todėl tik pats pasilievinai. Jei nežinai kas yra moderavimas ir ko reikia puslapiui, gal geriau eik knygą kokią paskaityt. Jei per mėnesį tik viena būtų patvirtinta, tikrai čia nesilankytum.
Pluto nuotrauka
Pluto prieš 4736 d. Atsakyti   
kuo toliau, tuo DEmotyvacija netenka savo prasmės. Sueina kruva verkšlianančiu paauglių ir kuria "DEmotyvacijas" apie savo bedas. Galu gale DEmotyvacija ne paveiksliukas ir vis delto tas elitas kuris čia susirenka (labai protingi komentatoriai, kurie viską žino 100x geriau nei moderatoriai) net nesuvokia kas yra tikra DEmotyvacija, nes jie ją įsivaizduoja kaip juokingą paveikslėlį su komentaru "Ar tau taip buvo?.."
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#24 Dabar pats save palievinai cituoju:" Ir čia yra viena iš LABAI nedaugelio paskutiniu metu įkeliamų tikrų DEmotyvacijų" jei viena is nedaugelio "geru" demo tai nx td jus daug nesamones tvirtinat?
Rendolfas nuotrauka
Rendolfas prieš 4736 d. Atsakyti   
#11 Tik tau taip atrodo kad nebūtų. Bet patikėk manimi būtų... :)
Aš nesuprantu tik vieno. Prašo normalių demo, o kai gauna tokią tada į šuns dienas deda - nesvarbu ar tai moderatorius ar ne. Jūs patys mažieji mūsų draugai nesuprantat ko norit. Teisingai kolega Cronus pasakė (ir ne dėl to kad jis moderatorius) ten apie vaivorykštę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
ir šitą, 18, pokštauti su saiku, tai tas pats, kaip smaukyti su kabančiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
galvojau patylėsiu ties šiuo impotentiniu saitu. Bet negaliu praeiti pro šį demo. Tai vienintelis zjbs kreo iš visos krūvos infantiliškų nesąmonių, o faini žmogeliukai ir putoja. Ei, mažučiai, tai ir yra tikroji demotyvacija, o ne gražių kačiukų nuotraukos.
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#23 Įvertinimas tik parodo kokie lankytojai ir kiek neša jų suskystėjusios smegeninės kai pamato demo verčiančią bent kiek pagalvot ;) Ir jau ne pirmas toks kartas kai tikra DEmotyvacija lieka daugumos nesuprasta. Tačiau, kiek pastebėjau, yra dar šiek tiek mąstančių lankytojų.
Krakmolo_vaikas nuotrauka
Krakmolo_vaikas prieš 4736 d. Atsakyti   
Ivertinimas kalba pats uz save
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Galiu pasakyt kad gaila man tų kuriems geriausias motina bambalis alaus po ranka. Neturit ką sugalvot galiu pasakyt, jeigu tiek protas išneša tai geriau pradėkit mastyt kaip gyvenimą keist, o nestumt ant tų kurių nesuprantat. Apgailėtina kaip 20 metų žmogus moka gert bet nemoka pasakyt elementarios frazės angliškai ir nemoka google įsijunkt. Kompai yra ateitis, o kad jūs čia verkiat tai.. Internetas nuostabus išradimas, tik jųs dar to nežinot. Gali toliau tas demotyvacijas kurt, galiu pasakyt tik tiek kad tie visi noliferiai apie demotyvacijas išgirdo kelis metus prieš jus ir tai jau jiems neįdomu..
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
#19 Ne vienas moderatorius tvirtina demo ir vienas balsas nieko nereiškia.
#18 Pabūsiu "captain obvious" ir paaiškinsiu - DEmotyvacija visų pirma turi DEmotyvuot, o ne prajuokint. Šioje DEmotyvacijoje nėra jokio pokšto, o grynai perkeltinė prasmė, kur pašiepiami šiuolaikiniai vaikai, kurių "motinos" (motininės kompiuterių plokštės) tapo jų geriausiomis šeimos narėmis. Būtent ši DEmotyvacija DEmotyvuoja sėdėt prie kompiuterių pamiršus savo šeimą ir draugus. Ir čia yra viena iš LABAI nedaugelio paskutiniu metu įkeliamų tikrų DEmotyvacijų.
Krakmolo_vaikas nuotrauka
Krakmolo_vaikas prieš 4736 d. Atsakyti   
Moderatoriau, esi toks nevykelis kad tik pats tesugebi savo liewas "demo" pasitvirtint. Ir dar sakai kad nesi noliferis... jau vien moderatorium budamas esi priverstas noliferiu but. Aisku nemanau kad tai tau nepatinka
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Na, aš tai manau, kad toks sarkazmas, ar juodas humoras, kaip kai kas supranta, yra žiaurus. Nes tikrosios mamos niekas neatstos, ir kurdamas tokias demotyvacijas,žemina ne tik pats save, bet ir savo mamą. Ir nesuprantu, kokio proto reikia turėti, kad patvirtinti tokį šlamštą. :) Ir CRONUS, visi supranta juokus, sarkazmą, perkeltines prasmes, ir visą kitą, tik reikia pokštauti su saiku. :)
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4736 d. Atsakyti   
Moderatoriai visi išvien žiūriu...
Pluto nuotrauka
Pluto prieš 4736 d. Atsakyti   
#15 nebūtų Lietuva
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4736 d. Atsakyti   
Gaila man visų, kurie niekada nesupras perkeltinės prasmės, sarkazmo, juodo humoro ar šiaip juokų. Jų vaivorykštėje visada trūks spalvų.
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#13 Zmogau, bet tu tai darai nevykusiai...
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4736 d. Atsakyti   
Zomones as tik DEmotyvuoju tokias "motinas"...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Eikit.. Gi čia motininė plokštė, tame ir esmė.
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
Tokia nesamone tikrai nebutu patvirtinta, jei cia nebutuu moderatoriaus kuryba.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
pz kame cia prikolas?... nusiperki naujesne plokste ir ta tavo motina palieka supuvele paskutine... tokiu demo prisiziurejes nebesupranti kas blogiau pydarai ar nolifer'iai...
Nuotraukos nėra
Blanknotas prieš 4736 d. Atsakyti   
#4 As nalabai suprantu, kodel kai keiksmazodzius vartoja eilinio demo kurejo demotyvacyjose tai yra vanduo, bet jei palieti moderatoriaus sukurta demo tai jau viskas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Zmones ziuriu jus juodo humoro nesuprantat...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
Juk čia demotyvacija... Autorius demotyvuoja šį dalyką, tai visi tie kurie jį laiko degradu patys yra dar didesni degradai :)
Rodyti daugiau komentarų (50-56)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų