Ministras pirmininkas

2011.04.22 patalpino Anonimas
  • 299
12
tautos, nuvylimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: tautos nuvylimas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
Kirkilas padare cia didziausia beda sukele visiems pencijas ir t.t. zmones pri ju priprato ir dabar kai sumazino skundziasi, jei ne kubilius lietuva butu gal net bankrutavusi geriausiu atveju pre bankroto ribu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
#9 Tai nori pasakyti, kad tavo info saltinis yra laikrastis arba ziniasklaida ? Tai su tavim net nera apie ka sneket.. Tu ka manai, tuose laikrasciuose tiesa raso ? Raso tai ka nori, kad mes zinotume.. O finansai mazi, nes zmones patys nieko nedaro.. Nepletoja verslu, ne iesko kaip prasimust, o tiesiog vaziuojja i vakarus juodziausius darbus dirbt..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
#8 taip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
#6 #7 Taip jus zinias geriau paziurekit ar koki laikrasti paskaitykit... O dar geriau seimo posedi isijunkit... Visokie skandalai su tuo aslilu.. Lietuviai moka mokescius (didziausius Eu) nepamirsk to... Alyginimai ir pasalpos irgi "dideles" lyginant su kitom salim bet neuzmirsk kitose salyse kokios yra soc garantijos ir pan. Pasiulymai tokie kad bbd... Pamegintu jis is pasalpos motinystes arba pensijos pragyvent... Gal pasikeistu poziuris...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4745 d. Atsakyti   
Akinfeev???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4745 d. Atsakyti   
#6 visiskai pritariu. varo cia visi ant kubiliaus, ta Lietuvos skolu puslapi kopijuoja, sako vaziuos tuoj visi i anglija, airija. o ju skolos galvot nedideles? airiai isvis prasiskoline nesveikai, kaip ir graikai, portugalai ir tt. o duobe Lietuvai iskase kirkilas, kubilius dar visai gerai tvarkosi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4745 d. Atsakyti   
Lyg vienas Kubilius valdytu visus salies finansus ir istatymus.. Lietuva kvailiu tauta, vienas uzstume ant Kubiliaus, ir prasidejo grandinine reakcija, visi patys nezinodami del ko stumia ant jo.. Del Lietuvos finansines padeties visu pirma kalti yra patys Lietuviai, nes patys nieko nedaro ir tikisi visko is valdzios.. Visu antra esame prastoje geografineje padetyje ir neturime jokiu zaliavu ar ko nors ka galetume eksportuoti.. Aisku valdzia padare klaidu, visi jas darome, taciau jau taip desperatiskai visa kalte suvers vienam zmogui yra kvaila.. Aisku kam Lietuviam galvoti ir dometis kuo nors, jeigu lietuviai AFIGIENAI KREPSINI zaidzia..
MindziuX nuotrauka
MindziuX prieš 4745 d. Atsakyti   
Arba Seimo narys.
Spunkyz nuotrauka
Spunkyz prieš 4746 d. Atsakyti   
kubilas :D pff nežinau kodėl,bet prajuokino Edgaras Levickij :D
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4746 d. Atsakyti   
pwned
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4746 d. Atsakyti   
Taikliai.
Ohh_Nooo nuotrauka
Ohh_Nooo prieš 4746 d. Atsakyti   
+++

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų