Metų įvykis, - nes anksčiau tik sienom ir lubom vaikščiodavo.

2012.03.23 patalpino fluptidusas
  • 36
8
Metų įvykis,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4388 d. Atsakyti   
cia ne sou. ziniasklaida is to padare sou, bet pati situaciaj juoko nekelia. as paziureciau ka darytumet, jei jusu vaika prievartautu itakingi dedes, o teisybes nerastumet... kodel kedys negyvas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4388 d. Atsakyti   
Tai jei tavo vaikas puls į isteriją, dėl neduoto saldainio, ir pareikš, kad tavęs nekenčia ir nenori su tavim gyvent, turėsi ją atiduot kam kitam? Ji jau antrus metus gyvena su globėjais, kurie akivaizdžiai nuteikinėja prieš motiną. Nes anksčiau viskas buvo gerai. Tai nesuvokiu apie kieno interesus kalbam.
Kitą vertus, esu klausęs ir žiūrėjęs visus filmukus su ta kedžių mergiote. Galiu pasakyt tik tiek, kad taip kaip ji kalba, mane paskatino negailėti jos. Ji per daug išlepinta maža mergytė. Nežinau kas ją tokia padarė, bet ji kalba siaubingai. Dar pagalvočiau ar norėčiau tokį vaiką sau pasilikt. 6-7 m vaikas vartoja žodžius "tipo", "pedofilai", šlykštynė", "sysalai"? Negana to, ji skundžia savo motiną, kad ji neleido vaikui eit į baseiną, nes mergiotė serga. Ir vaikas taip bjauriai skundžia, vos ne: žiūrėk ir tada ir tada mama man neleido valgyt tortų ir saldainių, nes nes nes sakė, kad susirgsiu, o tada tada dar neleido persivalgyt ledų ir limonado. Čia va tokia nuomonė apie tą vaikigalį. Dėkoju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4388 d. Atsakyti   
taip, tačiau mergaitė juk nesakė "Močiute, paleisk mane, nes noriu eit pas mamą". mergaitė sakė "Mama, nekenčiu tavęs. Mama, tu melagė". nesuprantu, kodėl neatsižvelgiama į vaiko troškimus...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4389 d. Atsakyti   
Taip, mačiau jos močiutę gulinčią ant grindų prispaudusią ir laikančią vaiką, kuris irgi rėkia. Dabartiniai jos globėjai tikri gyvuliai.
Smiler nuotrauka
Smiler prieš 4389 d. Atsakyti   
Akivaizdu, kad kalbama ne apie VAIKŠČIOJIMĄ „ant grindų“, o guldymą, tiesą sakant, „verčiant“ mergaitę...
C11 nuotrauka
C11 prieš 4389 d. Atsakyti   
Mažiau verkšlenkit, iš viso šito jau tik šou beliko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4389 d. Atsakyti   
youtube.com/watch?v=5kTrzg9kmBE

demos autorius arba pedofilas arba nesivprotis bandantis prikolinti is nevykusiu temu.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų