Mes uždirbam milijardus - Vien dėl to, kad jaunimas nori būti "kietas" (c) "Apple"

2013.09.02 patalpino vnz3
  • 26
14
apple,milijardai,kietas,iphone
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Kresencijus prieš 1110 d. Atsakyti   
Dabar aš pasakysiu iPhone pliusus ir dėl ko aš jį mėgstu:
1. Lengva naudotis: Gali siųst nuotraukas per AirDrop, gali atsidaryt dešinėj 2. viršuj tokį „Kampuką”, kur gali reguliuotis garsą, šviesumą, Airplane mode, Bluetooth, Apple TV screen share, net screen recording yea. Ir Gali kà nori išsiimt ir prisidėt į tą „kampą”, yra gerų built in programų, tokių kaip: Pages, notes, photo booth, reminders ir kt. ir tikrai gauni gerą kokybę už tinkamą kainą.
2. Geras rūšiavimas - Nėra 100K pridėtų durnų, nenaudojamų programų, užimančių vietą nėra tokių šūdų, kaip suinstaliuotos programos neradimo vien dėl tų šiukšlinų programų. Taip pat gali lengvai susikurt ir užvadint folderius ir tada nereikia eit per 10 didelių “skyrių” ir švaistyt savo laiką, o iOS viską gali laikyt vienam dideliam skyrius su daug mažū skyrelių. Taip pat gali išsitrint daugelį įmontuotų programų. Aš išsitryniau Notes, nes pagalvojau, kad bus paprasčiau rašyt viską į Pages, nes vėliau užrašus vistiek išsitrinu.
3. iPhone jau atsikrato nereikalingų dalykų, kaip skylutė laidinės ausinėms kišti. Dabar tikėkimės, kad kitas žingsnis bus atsikratyti „mechaniškų” garso reguliavimo mygtukų, nes jie praktiškai beverčiai, nes viskas yra “kampuke” ir aš mechaniškų garso reguliavimo mygtukų JAU nebenaudoju.
4. Nuotraukose ir failuose yra “Recently Deleted” albumas, kad turėtum mėnesį laiko pagalvoti, ar mam dar reikės tos nuotraukos ar failo.
5. Kažkaip jei labai senas iPhone, niekada nelagina, ne taip kaip didele dalis android.
Minusai:
1.nauji MacBook neturi įprastų USB lizdų, tai naujo ir neperku, nes nenoriu rūpintis adapteriais, kurie užims daug vietos ir triušis vienas į kitą ir vos įtilps ir jie irgi tikriausiai trapūs, kaip ir iPhone krovikliai.
2. Trapūs iPhone krovikliai - Nesvarbu, ar vis dar naudojat iPhone 5 ir prieš tai, ar iPhone 6 ir toliau, milžiniška sėkmė, jei nusipirkot kokybišką (dažniausiai ne iš pačios Apple parduotuvės). Aš ir kokybišką, ir “oficialų” saugau labai, kad tik kuo ilgiau gyventų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
#11 asilo galva pasižiūrėk ant galinio obuolio dangtelio kas parašyta : MADE IN CHINA .
Tą ,,nežmonišką'' ekraną kur kas pigiau kainuoja pakeist nei kad 5-o obuolio nes turi keist visą priekinę dalį . O ir baterija S4 laiko ilgiau nei kad mažučiuko 5-o obuolio ekraniuko ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
cai appple os geriausia,nes android sudas kinieciu vaikeliu kokius istrastas ant pigiu kopiju.krc iphone kokybiskesnis(aisku as cai tik apie tlf kalbu).ir pvz nors sudu nedaro kaip samsung galaxy s 4 koks pilna prikista sudu visokiu ir ekranas nezmoniskas,ir apple korpusas zymiai geresnis nei sudinu samsungu kokiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
Apple norėjo savo produkciją ekskliuzyvinę padaryt, todėl ir kainos tokios, kad tik pinigų turintys žmonės juos turėtų, bet kadangi yra nemažai žmonių kurie nori būt "included" į tą ekskliuzyvą, tai ir moka nežmoniškas bapkes už marketingo bajerius. Per durną galvą piniginė kenčia, ne veltui sakoma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
kompleksuotiem žmogėnam apple produkcija, kurie mano, jog mokėdami kelis kartus daugiau, vien už nukąsto obuolio paveiksliuką, taps sėkmingesni gyvenime ir geresni už kitus.
Nuotraukos nėra
fLash_ prieš 3860 d. Atsakyti   
#5 tai tegul tavo draugas įperka naujėsnį samsug kompą ir viskas jam bus idealu, nes samsung dabar irgi leidžia gerus kompus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
#5 Nors kiti gamintojai duoda 2/3m garantiją o čia moki 2x daugiau už tokias pat spec ir tokią pat geležį o garantija apgailėtini 1m .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
Dar viena pavydo scena is lietuvos tamsuomenes
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
Perka ar neperka, bet ASUS kompiuteriai ko tai ne tokie geri? Apple turiu nesiskundžiu, fsio perfect, viskas savo vietose, pats kompas tvirtas, visos medžiagos tvirtos, malonios, software idealu, viską suderint apple sugebėjo, o samsung, asus, ne taip gerai... Samsung HDD ant RV509 ar 511, kas 1-2metus lūžta (bent mano draugui)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
#2 Jo ... visus komponentus perka o ne gamina , intel cpu , WD hdd , Asus motinina ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
nenusišnekėk tik
Nuotraukos nėra
ReBorN prieš 3860 d. Atsakyti   
Ir nusišikt, kad jų kompiuteriai - vieni kokybiškiausiu rinkoje. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3860 d. Atsakyti   
Agree

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų