Meilė - tai kada tu žmogui pirmoje vietoje

2016.09.26 patalpino vnz3
  • 7
2
meile,laime,pirma, vieta
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: meile, laime, pirma vieta


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2762 d. Atsakyti   
Jūs galit prisigalvoti belenkokių prisirišimo faktorių ir bet kokiais žodžiais meilę apibūdinti. Iš tikrųjų tai žmonės nugyvena visą gyvenimą kartu tik tada, kai tarpusavyje yra pakantumas ir pagarba. Kitaip sakant, kai žmonės sugyvena kartu, išmoksta spręst bet kokias iškilusias problemas kartu.

Visas entuziazmas, kurį nauja pora jaučia pradžioje, su laiku blėsta pas visus. Galit sakyti, kad pas jus taip nebus, bet nuo to nepabėgsit - bus. Ir tada liks tik interesai. Vyrui reikės moters, nes ji numalšina jo instinktus, gimdo jam vaikus, rūpinasi namais. Moteriai reikės vyro, nes jis bus tas akmens amžiaus medžiotojas, kuris neša maistą į olą. Šiandien tai yra pinigai ar bet kokio tipo gyvenimiška gerovė.

Tokia ta mūsų gamta. Net mokslininkai ištyrė mūsų genus ir padarė išvadą, kad neesam monogamijai sukurti. Mūsų protėviai krušosi vieni su kitais kaip pasiutę, o dominuodavo stipriausi. Realiai tas yra ir dabar. Visi ieško stipriausio, gražiausio partnerio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2762 d. Atsakyti   
Meilė - kai vyras daro moterį, o moteris daro vyro smegenis ir piniginę :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų