Lithuanian Center - Nes Simpsonai žino apie Lietuvą

2013.02.18 patalpino TiPeX
  • 36
46
the, simpsons,lietuva,fuck, yeah
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Catenas nuotrauka
Catenas prieš 4040 d. Atsakyti   
#42 O tai jeigu as turiu, ka prasmingo pasakyt, tai as vistiek negaliu veltis i diskusija, nes as turiu, ka pasakyt...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4071 d. Atsakyti   
EMMA suvartyta-ta-ta-ta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4071 d. Atsakyti   
#43 pritariu 100%.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4073 d. Atsakyti   
#39 Tu esi puikus pavyzdys to, ką žiniasklaida daro su jaunais žmonėmis. Apmaudu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d. Atsakyti   
#39 Matosi, kad esi arba visai nesigaudanti politinėje ir ekonominėje situacijoje, arba labai jauna ir klausaisi, ką šneka pikti pensininkai, arba jei esi suaugus, tai iš tų, kurie balsavo už agurkinį arba nebalsavo išvis, nes "nėra už ką balsuot". Duosiu tau patarimą. Į diskusijas velkis ne tada, kai turi ką pasakyt, o tada kai turi ką prasmingo pasakyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d. Atsakyti   
#39 Oh ta bloga valdžia, oh tie valdininkai, net visus milijardus sugeba išsvaistyt, ajajaj. Runkelis detected.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4073 d. Atsakyti   
#39 1) Vagys sedi kalejime ; 2) tavo apstraktus niekuo neparemti kaltinimai "Svaisto milijardus", "Jie visi vagys", "Visi rusai jodineja meskom" ir pan. 3) darbo neimanoma susirasti jei pats ko neturi pasiulyti darbdaviui ir is jo nereikalauji o skundies valdzia 4) Jei zmogus nezino kur yra salis, vadinasi jis kvailas, o ne ta salis bloga 5) Daugumoje vakaru europos vargingoji visuomenes dalis yra nepakanti kitatauciams, lenkai jiems nera zmones lietuviai, anglai nemegsta pranzucu ir t.t.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4073 d. Atsakyti   
#38 Tai, kad valdžia kiekviename žingsnyje tik ir taikosi apvogti žmones, gero darbo susirasti jau praktiškai nebeįmanoma, valdininkai švaisto milijardus, o po to tuos pinigus bando susigražinti nežmoniško dydžio mokesčiais... Taigi nėra ko stebėtis, kad iš Lietuvos jau emigravo šimtai tūkstančių žmonių :/
zvp nuotrauka
zvp prieš 4074 d. Atsakyti   
#37 Na ir kas gi negerai? Papasakok. Supranti, aš jau sena, tai nebeprimatau.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4074 d. Atsakyti   
#35 Tai, kad ir nereikai jokios argumentacijos kodėl aš taip rašau apie Lietuvą. Užtenke tik apsižvalgyt aplikui ir pamatysi kas šioje šalyje negerai :)
zvp nuotrauka
zvp prieš 4075 d. Atsakyti   
Vaje, Emute, na ir skaldai čia malkas :) manau, metas prisiminti Tau posakį "jei kalbi, tavo žodžiai turi būti geresni už tylą."
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4075 d. Atsakyti   
#34 Man rodos, kad čia tu pati pamiršti apie ką kalbi. Kiekvienam komentare naujos diskusijos teorijos atsiranda. Aš tau nieko nenoriu įrodyt, tik parodyti, kaip apgailėtina yra šitaip varyt ant savo Tėvynės. Tuo labiau, kad nepateiki jokios logiškos argumentacijos. O jei nagrinėčiau tavo komentarus po žodelį, man visos dienos neužtektų aprašyt visą tą patetišką idiotizmą, kurį tu skelbi.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4075 d. Atsakyti   
#33 Ką tu man visais šitais komentarais nori įrodyti? Kad Lietuva yra nuostabi šalis kurioje labai gera gyventi? O gal nori parodyti, kad užsieniečiai Lietuvą žino ir ją labai gerbia? Jei taip tai tau žiauriai neiseka, nes iš to kaip tu išnagrinėji mano komentarus po žodelį ir vis ieškai prie kurio galėtum prisikabinti galima spresti, kad tu jau pati pamiršai apie ką mes kalbam :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#31 Tu gal apsispręsk? Vienam komentare rašai, kad pagal tą seriją tau aišku, jog amerikiečiai mus mato kaip maža nusikaltėlių šalį kuri priklauso Rusijai, dabar jau aiškini, kad ta serija nieko nepasako apie pačią Lietuvą, tik apie tai, kad amerikiečiai apie mus nieko nežino? Vartaisi vartaisi ir niekaip negali išsivartyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#31 Visi rytų europiečiai vaizduojami su tokiu akcentu. Mstilav of Kiev ne rusas. Vienas amerikietis kažką pasakė ir jau tu žinau ką visi amerikiečiai žino, ane?
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4076 d. Atsakyti   
#27 Tai, kad toje serijoje nieko nesako apie Lietuvos stereotipus. Ten tiesiog mus parodo kaip rusus. Tai tik dar kartą parodo, kad tokia maža šalelė kaip Lietuva niekam nerūpi. Vieną kartą susirašinėjau su amerikiečiu ir jis manęs paklausė iš kokios aš šalies. Aš pasakiau, kad iš Lietuvos ir nusiunčiau jam nuorodą, kad jis pasižiūrėtų kur Lietuva yra ir kokio ji dydžio. Jis parašė ,,O iš kokios ŠALIES?'' Lietuva jiems ne tiek šalis, kiek miestas :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#26 #29 Išmokit pirma rašyt, o tai baisu skaityt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#28 gal geriau tu patylek.. man visiskai neidomu kas ko prase ar neprase. Norejau ir parasiau ka galvoju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#23, #26 niekas nečiulbino ir paramos neprašė. Taip kad cit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4076 d. Atsakyti   
#24 Bet tai tu tikrai kažkokia maišu trenkta. Patikėk, man visai neįdomu nei koks tavo vardas, nei pavardė nei jokia kita informacija, man užtenka to ką matau - kaip save apibūdini, o tai parodo slapyvardis, ir tai kaip mąstai. Dėl slapyvardžio ir tavo nepasitenkinimo, kad aš jį užkliudžiau, pasikartosiu, tai labai daug pasako apie žmogų. Juk skirtingai reaguotum į kažką, kas save pavadina "katjulė mažjulė" ir tarkim į kokią nors "Marija". Tiesa? Tiesa. Apie vagių stereotipą tai nustebinsiu tave - kiekviena tauta turi stereotipą. Bet kiekviena prie to blogo vardo kartu nešasi ir kokį nors gerą epitetą. Nesusireikšmink. O tavo "patarimas" pasižiūrėt kaip tavo išsireiškimu "gražiai" vaizduojama Lietuva išvis neturi jokios loginės prasmės. Pasakyk man nors vieną valstybę/tautą, kuri buvo rodyta Simpsonuose ir nebuvo pašiepta. Neiškok, nereikia. Tokios nebuvo. Visos šalys parodytos ten buvo parodytos pabrežiant kokį juokingą faktą ar stereotipą. Lietuva irgi. Negi tu galvoji, kad nors šaiposi iš pačių amerikiečių, žydų, anglų, kiniečių, japonų ir visų kitų, bet Lietuvą parodys labai rimtai ir racionaliai? Stebini tu mane. Šaipomasi ir iš kitų tautų, etiketės klijuojamos ir kitoms tautoms, bet tik tokie kompleksuoti, apgailėtino mentaliteto padarai, neturintys jokios tautinės ir etninės savimonės, kaip tu dėl to išsižada savo tautos ir tautybės. GĖDA.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4077 d. Atsakyti   
#25 dar vienas uzsikonservaves "proto bokstas".. Atseit visi jauni zmones durni ir negali pasireikst, o protingi tik senukai. Juk tikroji ismintis (alzhaimeris) tik su metais ateina... <- cia sarkazmas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4077 d. Atsakyti   
#23 Tai emma gal 13 vos tėra, taip kad dar ne jai aiškint, kas ką kur žino ir ką šneka.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4077 d. Atsakyti   
#21 Tu kaip matau esi ne ką vyresnė, nes nesugebi prie nieko daugiau prisikabinti kaip tik prie slapyvardžio. Tik dar vienas įrodymas, kad jei žmogus atšventė šiek tiek daugiau gimtadienių, dar nereiškia, kad jis protingesnis :) Na, o jeigu jau poniai taip užkliuvo, tai galiu pasakyti, kad mano antras vardas yra Ema, tiesiog man su dviem m atrodo gražiau ;) O šiaip tai apie tai, kad užsieniečiai mus laiko vagimis aš nemeluoju, nes užsienyje tik pasakyk kam nors, kad esi lietuvis, tai iš karto visi į tave pradeda žiūrėti kaip į nusikaltelį, vengia tavęs. Esu girdėjus istoriją, kad berods Švedijos laikraštyje buvo skelbimas per pusę puslapio ,,Jei pamatysit lietuvius, nedelsdami skambinkit į policiją''. Beje patarčiau tau pasižiūrėti kaip ,,gražiai'' šitoje Simpsonų serijoje parodoma Lietuva ;) Ten lietuvė stovi cerkvės fone ir kalba su rusišku akcentu. Tai tik dar kartą parodo, kad tiek amerikiečiams, tiek ir kitų valstybių gyventojams mes esam tik nusikaltėlių šalelė kuri (kaip jiems atrodo) yra tik šiek tiek atsiskyrus Rusijos dalis :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4077 d. Atsakyti   
#21 kiek zinau zmones tevai, o ne vaslstybes ar salys uzaugina, o teises ant kazko "stumt" niekam nereikia nes visi gali savo nuomone isreikt. Jeigu tau jos nuomone nepatinka tai cia tavo problema.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4077 d. Atsakyti   
Gal per tokius zmones is turim situacija tokia, kokia turim. Patys ant savo salies stumiam ir koneveikiam, vietoj to, kad jos labui kazka padaryti, ja garsinti, prisideti prie musu tautos geroves. Geriau megautis norvegu, anglu ar amerikonu sukurta gerove, nei bandyti patiems kazko pasiekti. Loser'iu mentalitetas. Nieko cia nepadarysi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4077 d. Atsakyti   
#20 žiauri tu esi, mergaite. Pirma užauk, gal suprasi biškį daugiau. Rašai visiškas nesąmones, gėda man už tave. Slapyvardis tavo apgailėtinas, baisi gi anglistė, ant savo tautos ir Tėvynės stumi kaip kokia nesubrendus valkata. Taip, valstybė mūsų nekokia, bet tau niekas nesuteikia teisės koneveikt šalį kuri tave užaugino. Tik gaila, kad iš tavęs tokia urodė išaugo.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4078 d. Atsakyti   
#19 Labai žino užsienyje apie Lietuvą... Kaip apie vagių kraštą :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#16 nuomone tj nuomone ... besvarbu man ... bet pries sakydama(s) biski pasiskaityk ;)) ir nera tas krepsinis taip nuvertintas uzsienije patikek manim ... ypac Amerikoj ... jiem tikrai patinka krepsinis ... bet aisku visokiu zmoniu yra vienam beisbolas kitam amerikietiskas futbolas ... ir sakyti kad Lietuvos niekas nezino tik mes patys ... zema zmogau ... pati gyvenu uzsenyje, Olandijoj kad ir zmones nepazysta zmoniu is Lietuvos vistiek zino kaskiek apie tai ... taip kad pries sakydama(s) pagalvok ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#17 ir kuo jis juokina? zmogus pakankamai aiskiai isdeste savo nuomone. Ir jam as pritariu. Buvo Lietuva didele, bet kas is tu teritoriju kai jos nebuvo apgyvendintos ir ginamos. Kaip buvo taip ir liko tusti plotai. Tai nieko keisto, kad rusai, prusai ir austrai pasieme tas zemes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
Opa kiek čia patriotizmo daug :) Tiesiog myliu ir gėriuosi tokiais Lietuviais. Be to #16 komentaras tikrai prajuokino :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
Kad Lietuva buvo didžiausia šalis europoje žino tik lietuviai. Ji buvo gal kokia diena didžiausia - atbėga lietuviukai, apmyza koki medįir viskas, žemė yra lietuvos. Tai buvo gal porą dienų kad didziausia buvo, o visa kitą laiką buvo tiesiog nedidelė teritorija. Ir jeigu ji laimėjo amerikos rinktinę, tai ją jau visi žino? Amerikoj to kasio niekas nežiūri, cia tik lietuvoj tas krepšinis taip mylimas, kitur pasauly žmonės žiūri futbola.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
to Keistuole, baigiau mokykla uzsieni. Ne amerikoj, bet airijoj, ir galiu pasakyti, kad apie tokius dalykus, kad Lietuva buvo didziausia salis Europoj isvis nei zodzio. Ta istorijos dalis kaip istrinta atrodo. Taip kad nemanau, jog Amerikoj ka nors apie ja gali mineti. Amerikieciai siaip nelabai domisi kas uz ju sienu darosi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
Pritariu Emmai. O kitiem galiu pasakyt, kad uztenka to "patriotizmo" atseit Lietuva tokia ypatinga salis ir apie ja visi turi zinot. Pazvelkit realybei i akis! Gal ir seniau Lietuva buvo didziule ir galinga valstybe, bet paskutinius kelis amzius ji buvo apgailetina ir to nepaneigsit. Niekam ji neidomi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
atsimenu mus tai moke per geografijos pamokas apie visas pasaulio salis :) o amerikoj ten nieko nemoko :D pats buvau amerikoj ir galiu paskayt kad dauguma zmoniu galvoja kad toliau amerikos nieko nera :D kai pasakiau ka as is lietuvos tai pasiziuri keistai ir paklausia ar mes turim televizoriu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
Is tikruju tai reiketu liudet, o ne dziaugtis. Ironiskai pavaizduotas musu seimas ir ka kurejai zino/mano apie musu sali. Na, bet tikiuos kad sia kritika priimsim ir pasitvarkysim ;3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#3 Jau ne pirmą syk simpsonuos Lietuva paminima.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4078 d. Atsakyti   
#9 Na Lietuva yra maža ir šiuo metu apgailėtinoje padetyje, nes žmonės iš jos bėga kaip iš skęstančio laivo, taigi nemanau, kad labai jau suklydau :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#3 "nemoko apie tokias apgailėtinas, mažas šaleles" Gal tu geriau patylėk :) Tik maži ir apgailėtini žmonės gali rašyti tokius komentarus apie savo šalį. Šlykštu Emma, galvok ką sakai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#3 o iš kur ištraukei, kad Simsonų kūrėjai baigė amerikiečių mokyklą, iš kur ištraukei, kad jie išvis baigė kokią nors mokyklą? jeigu jie kurtu Simsonus tik iš mokykloje įgytų žinių, kažin ir būtų išėję bent 5 seserijos, greičiausiai jiems prireikė kokios šalelės šioje serijoje ir surado random mažai žinomą šalį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
Emma, kodėl tu lygini Lietuvą su kažkokia salele, vidurį jūros? Amerikoi manau tikrai per pamokas apie ją galima išgirsti. Juk tai šalis, kuri XIVa. buvo pati didžiausia Europoje, tai šalis, kuri pati pirma išsilaisvino iš SSRS gniaužtų ir galų gale tai šalis, kuri, netgi, sugebėjo įvekti JAV krepšinio rinktinę. Taip, kad, manau laikas keisti savo nuomone apie gimtąją šalį.
smiley_house nuotrauka
smiley_house prieš 4078 d. Atsakyti   
#3 Manau jog kas mokosi zino kur ta Lietuva yra nes manau yra aktualu zinot Europos valstybes nuo maziausios iki didziausios o kas i mokykla eina pimpi pamust tai ir nezinos nuo kur Rusija prasideda kur ji baigiasi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#3 kokios puikios tavo zinios, papasakok daugiau kaip mokeis 12 metu amerikoj
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4078 d. Atsakyti   
#2 Amerikoj kai moko geografijos, nemoko apie tokias apgailėtinas, mažas šaleles kaip Lietuva, lygiai taip pat kaip pas mus niekas nemoko apie kiekvieną mažytę salą kažkur kitoj pasaulio pusėj :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4078 d. Atsakyti   
#1 Jei Simpsonų kūrėjai turi pakankamai proto kurti animaciją, tai gal ir geografiją bent kiek išmanyt sugeba, a? Tavo komentaras kaip idiotės.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4078 d. Atsakyti   
Per gerai būtų jei Simpsonų kūrėjai išvis žinotų apie Lietuvą :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų