Lietuviai per Kovo 11 ėjo taip griausmingai, - Kad net Japonijoje drebėjo žemė...

2011.03.12 patalpino blackdist
  • 236
72
lietuva, kovo, 11, griausmas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Mikey nuotrauka
Mikey prieš 4757 d. Atsakyti   
Tikrai šitame puslapyje reikia panaikinti komentarų funkciją, ateina pasiginčyti čia kiek pastebėjau žmonės tik...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4759 d. Atsakyti   
to nr789. zmones nesugeba pazvelgt i lietuva kaip i tevyne , nes daugelis ziuri placiau , kad visa zeme yra ju namai ir tevyne.
Didziuotis reikia savo darbais , o ne senai praejusiu kitu zmoniu "zygdarbiais".Kaikuriais is ju net nelabai galima didziuotis , nes pavyzdziui partizanai nebuvo labai geri zmones zudydami "stribu" seimas su vaikais (cia aisku nevisi partizanai tokie buvo , bet vistiek lietuviai). Skinai , neonaciai , tai tiepatys marozai tik su kitom paniatkem kokia jie turi teise dauzyt ar izeidinet kita zmogu jei jis kitos spalvos ar kitu paziuru????
Demotyvacija irgi sudas , nes nixuja nedemotyvuoja ir zemes drebejimas ivyko pirmiau naciuku eisenos , tai nebent del japonijos zemes drebejimo lietovoje ivyko naciu eisena.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4760 d. Atsakyti   
#65 pritariu
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4762 d. Atsakyti   
Kas būtų mes nežinom. Bet jei būtumėm galėję gyvent laisvai visais laikais dabar būtų kitaip.
Spėju, kad pačiam/ai neteko nei prie to ruso gyvent nei realiai pamatyt kitokios Lietuvos, tik tokią kokią turim dabar.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4762 d. Atsakyti   
#67 Kas butu jei butu.... :D, butu cia Vokietija :)) be lietuviu- asimiliacija arba i lagerius.
nr789 nuotrauka
nr789 prieš 4762 d. Atsakyti   
Nusišnekat žmonės juodai. Toks vaizdas, kad tarp komentatorių tik vienas kitas normalus žmogus, o visi kiti arba gėjai arba lenkai arba ruskiai kokie. Ar šiaip kosmopolitai.
Juokinat jūs mane. Visi stumia ant Lietuvos, tai leiskite paklausti, kodėl jūs dar čia?
Matot tik tai, kas darosi šiandien. Nesugebat pažvelgt į Lietuvą kaip į tėvynę, šalį, o žiūrit tik kaip į valstybę. Skirkit sąvokas. Nekęst galit valdžios, vyriausybės, bet kodėl jūs demonstruojat neapykantą TĖVYNEI? Apdainuotai, apgiedotai. Dėl kurios tiek didvyrių galvas padėjo. Nerūpi jums nei praeitis mūsų, kuria, beje, turime didžiuotis, nei pasakiškai graži mūsų maža žemė. Man labai gaila, kad tiek mažai patriotų liko. Todėl skinus (žinoma tikrus, protingus) aš begalo gerbiu.
Kuo daugiau patriotizmo bus, tuo mums patiems bus geriau. Jūs taip dievinat kitas šalis, pažvelkit į jų žmones - jie gerbia savo tėvynes, daro tai, kas bus naudinga jų šaliai.
Juokina ir kalbantys, kad prie ruso buvo geriau, pažiūrėkit ką tas 'rusas' su mumis padarė. Jei ne SSRS šiandien būtume kitokie. Aš tikiu, kad kartos pasikeis, ir kadanors Lietuva klestės, turės ją mylinčius tautiečius, o visi degeneratai, kvailiai pilni neapykantos laimingai emigruos į japonijas, korėjas ir visur kur tik norės. Gal ten laimę rasit.
Draven nuotrauka
Draven prieš 4763 d. Atsakyti   
Nemoki, net LIETUVOJ žodžio parašyti mede. Vanelink į ta Japoniją ir žliumbk, nerask šeimos. ĮSIVAIZDUOK :D O prasižiodamas apie skinus prasišviesk, mede, elektrine kėde tu :D Atsipalaiduokit. Visi mirsim. Prieš pergyvenant dėl japonų pasidomėkit šiltnamio efekto padariniais, tausokit ir saugokit gamtą :D Įsivaizduotojai mat LALALA :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4763 d. Atsakyti   
Bet kokiem debilam reikia būt kad šitaip juoktis is žmonių nelaimes, isivaizduok Lietuvoi toks šudas atsitiktų zlumptumet kruvinom ašaromi, nezinotumen kur ieskot šeimos ir kitu, skinai ble Ka tie skinai kažkokie žmones nesveiki rasistai kurie Bl dėl tavo odos spalvos gali užmušti žmogų , ir kas į kaleima tokius sodint reikia Bl gaila nebera elektrinių kėdžių reiktų visus tuos skinus pakepinti..
Nuotraukos nėra
tinex prieš 4763 d. Atsakyti   
Nesuprantu tu zmoniu kurie cia verkia kad cia pasityciojimas ir pan juk ir yra juodas humoras tj gal apstokit verkt nes jau uzknisot
Draven nuotrauka
Draven prieš 4763 d. Atsakyti   
Puspročiai, neįsijauskit. Apsiverksit. Esmė šitoj demo- LIETUVA. Ne Japonija. Šūdo gabalas apsišūdavę komentatoriai. Lietruva- lietuviams!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
#57 sveikinu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
Sudo gabalas demo kurejas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
eikit bl paverkt į kampą idiotai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
tie kurie bando db primest lietuviais svarbiausia rasyt nemoka.man p.x tevyne cia ar ne, gimiau cia ar ne, as ziuriu kur man geriau gyvent, ir gyvensiu, jei jum geriau sitam savartyne likt likit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#53 pats pusk pas savo ariju tauta ir svastika drozk.. atsirado matai zinovas.. viena rase.. prajuokinai.. siauros pasauleziuros zmogus.. tik tiek.. sudo vietoj esi, todel taip ir sunku, ane?? reikia kazkaip pasireikst, kitu nekesti ir pan... apgailetina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Mano gimtadienis per kovo 11 !! :D*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Ir aš tikrai myliu Lietuvą. ir kažkaip nejaučiu aš labai tos krizės, kaip nebuvo pinigų taip ir nėra :D ir šeip manau kokie 2%emigrantu tėra išvažiavę savo noru, kiti dėl to kad nebebuvo jiems kaip pragyvent, ir manau jie sugrįš kaip Lietuva atsigaus.kiekvienam žmogui gimtinė yra svarbi.
Taip, sutinku Lietuva-Lietuviams , tai ka anglija-anglam, airija-airiam, amerika-amerikieciams. kitose šalyse tokių diskriminacijų nėra kaip Lietuvoje.Žmonės dauguma jūsų draugų ar pažystamų ar draugų išvažiavę arba ruošiasi išvažiuoti į užsienį dėl sunkių sąlygų, norite kad juos ten taip smerktu kaip Lietuvoje užsenieęius? manau ne, norite jiems tik geriausio. sužmonėkit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
visiems ale tolerastams: jus pastebiti, kad jus patys netoleruojat patriotu, skinu ir taip toliau... atsipeikekit bukagalviai jus. Lietuvai irgi prastai ekonomiska,i pas mus senukai mesos neaisku kada valge, o cia sneka apie pagalba japaskem, pirmiau savo saliai paukokit, duokit kazka. ir as uz sita suki Lietuva-Lietuviams. Nesw visada pirmiausia sava salis savi zmones o poto kiti:) ir siaip jei jum geda, kad esat lietuviais, tai puskit nx i sava anglijas, airijas ir gyvenkit vergu gyvenimus imbicilai jus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Na tavo Kerzai tai tėra paprasti batai, bent jau man tai iš viso tėra kasdieninė avalinė, toliau pusproti, puskrauji, jei nepastebėjai aš siūlau visiem nelietuviam išsinešdinti iš Lietuvos, gal tada kai pasiliks atkakiausias pusė milijono Lietuva vėl pakils iš pelenų, kaip buvo seniau, pas juodžius galit važiuot ir patys jiems ten reikia sanitarinės ar kokios tai pagalbos, dar pačiūčiuot ten jų nusmurgusius juodus vaikelius, kurie po 10 metų dulkins vienas kitą kaip triušiai, o dar kitas dalykas mane iki gyvo kaulo užkniso kvailiai kurie nieko kito nedaro kaip tik rėkauja kaip jiems sunku gyventi vargšelėje Letuvoje, apgailėtina žemiau Kerzo pado va kur Lietuvio vertybės nusmuko, iki kažkokios avalynės ir trijų spalvų medžiagos gabaliuko ant kairės rankos, tai net netikra Lietuvos vėliava. Lietuva vėliavos neturėjo, o tik herbus kurie atstojo vėliavą. Kurie norit pasiūlyti man nukeliauti pas negrus tai žinokit man jūs žemiau lenko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#52 Jo, bėk į angliją pasiduot su negrais. Išsigimėlių pridaryt. Tai žinoma, kad yra tik viena žmonių rasė - BALTA rasė. Kas purkšit ant manęs, tai žinokit kad man jūsų nuomonė žemiau kerzo pado.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#51 išmok skaityt ir suprast ką žmonės sako lietuvi tu.. Šaras nesako, kad lietuviai puskraujai.. tie save vadinantys "patriotais" dažniausiai būna puslenkiai ar rusiukai tik prisidengiantys Lietuvos vėliava.. normalus išsilavinęs žmogus išviso nekelia rasinio klausimo, nes jau seniai aišku, kad tik degradavęs idiotas savo rasę laiko aukščiau už kito..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#50 jei pats esi suknistas ruskis, tai tavo bėdos, nederk kitų su savo nesąmonėm.
Ant subkultūrų nestumk, jei nieko nežinai, nes panašėja, kad gavęs į galvą buvai, ar koks pankas esi.
Gaila man tavęs, lenke tu. Ir atsikratyk neapykantos, lietuviai ne puskraujai. Va tokie išgamos kaip tu tokie yra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Visų pirma Japonai yra gerbtini žmonės, jūs puskraujai ir lenkai, rusai nieko neverti, jei rėkaujat kaip geai, kad kitai garbingai šaliai atsitiko nelaimė. Kas tie jūsų skinai patriotai kurie moka žodžius bl... kur..., nac... Liurbiai jūs, net keiktis lietuvškai nemoka, va prie ko privedė lenkija: kvailų puskraujų, trenktų politikų savanaudžių žmonių, Lietuviai esat po velnių ne šunys, o jei šunys tai ir važiuokit į šunisdes pirmu bilietu tiesiai į visas lenkijas ir rusijas ir galėsit ten visu ble.. nac... rėkaliot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
Taigi px, šūdas tas drebėjimas, taip ir reikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#5 Šitą demo supras tik tie, kurie žino kas Japonijoje darosi :/, bet aš žinau :D, todėl +

Patikėk, čia juokinga bus tik tiem kas nesupras kas japonijoje dedasi. Ir Tu nė velnio nežinai kas čia dedasi, nes iš šypsenos galiu spręsti, kad nesėdi dabar japonijoje. Patikėk, čia niekas nesišypso jau tris dienas. Visi aplink turi draugų, pažįstamų, giminių vietose kuriose liko tik griuvėsių krūvos. Tu nežinai kas čia dedasi, garantuoju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
That's wrong man!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Skin'ai pasidarbavo :D Respektas. LIETUVA !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#42 Juokis iš savęs per savo laidotuves, idiote. Žmonės nekalti miršta, jai juokinga...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#38 Mažvaikis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#42 Gerai pasakyta :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Dude, jei nepatinka juodas humoras nereikia vertint pliusais kai dar nebuvo patikrinta. Arba isvis nereikejo skaityt. Bet Lietuviai ziuriu pesimistai, jei tokie busit, Lietuva niekad nebus gera salis jei zmones nedarys ka nors. Man paciai labai patinka Japonijos kultura ir visa kita, bet man vistiek smagu truputi pasidergti. Patys Japonai truputi pasidergia is saves, bet cia todel kad visi tiek daug dirbame, mums reikia atsibusti ir pasijuokti. Be to mano draugas kuris gyvena Japonijoje net sake kad jis tipo taip stipriai paperde kad net zeme drebejo. Be to zmones mirsta kiekviena diena, nuo AIDS, vezio, senatves ir t.t. ir zinoma tai yra liudna, bet gyvenimas eina toliau.

Jei norit padet Japonijai tai ne prie pc sedekit, o varykit i ten. As jau atidaviau virs £50 kad galetu duoti maisto ir vandens zmonems (ir taip as gyvenu uzsienyje kad galeciau sugrizus i Lietuva sutvarkyti ja).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Japan got owned by Lithuania.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
rimtai, kazkokiu mergu prieja cia ir deda savo 'demotyvacijas' apie meile, o kai kas kazka kito ideda tai iskart stumimai, jei per ziauru tai neskaitytik, as tu jusu nesamoniu apie meile tai neskaitau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Toks ispudis, kad cia visi susirenka parodyt kokie jie protingi.Tai jeigu jums ta Japonija geriau uz Lietuva tai skriskit ir gyvenkit ten.
Galvojat Japonai nesitycioja taip? Jie net nezino kas ta Lietuva yra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Nu ir? Blogai kad japonijai nelaime, bet musu tai juk neliecia, negu dbr verkt visi turi ,nors is tikro cj nei vienas nei japona yra mate nei ka zino apie ta japonija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#35 Teisingai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Iš katastrofos sugalvojo bajerį padaryt. Čia jau visai nesveikai. Galėsit pažvengt pirkdami, ką nors, kai kinijai kas nors panašaus atsitiks.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Nesuprantu, ko cia zmones susirenka i sita tinklapi jei ne demotyvacijos paziuret. Turbut sumaise smegenis visi tiek paveiksliukai su meile ir nebesupranta tikros esmes kas turi demotyvuoti. Viskas ir turi buti kandu. TRoliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
___________________________________________________
|...........................................________
|....................................,.-‘”...................``~.,
|.............................,.-”...................................“-.,
|.........................,/...............................................”:,
|.....................,?......................................................\,
|.................../...........................................................,}
|................./......................................................,:`^`..}
|.............../...................................................,:”........./
|..............?.....__.........................................:`.........../
|............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
|.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
|..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
|...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
|...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
|............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
|............/.`~,......`-...............................\....../\
|.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
|,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
|.....`=~-,_\_......`\,.................................\
|...................`=~-,,.\,...............................\
|................................`:,,...........................`\..............__
|.....................................`=-,...................,%`>--==``'
|........................................_\..........._,-%.......`\
|...................................,<`.._|_,-&``................`\
|___________________________________________________
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   

Dear everyone who is making jokes about Japan
....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯
........('(...´...´.... ¯~/'...')
..........................'...../
..........''............. _.·´
..........................(
..............................
FUCK YOU
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
nu kaip jus sitaip galit ble.... ar jum patiks , jei pvz. jusu tevas daug kur vazineja, pateks i avarija, zus, ir kasnors ateis ir leptels "nu prisivazinejo bachuras :D"... labai patiks ? o ka ? taigi nebuk pesimistas, nuotaika bano istaisyt zmogus......
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Ten žmonem visiškai gyvenima sugadino, ištisus miestus nunešė, tuoj prasides dar epidemija, maisto trukumas, 1.5k + žmoniu minimum žuvo, o jus, mažvaikiai tokias demo kuriat, gal ir butu juodas humoras, bet #29 teisingai raso, per anksti asilai jus, galejot nors savaite palaukt..

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Ateis ir iki mūsų, tada galėsit pasijuokt... Viskas dar tik prasidėjo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
too soon goddamit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Giriu!
Carol nuotrauka
Carol prieš 4766 d. Atsakyti   
Tikraii. Nedejuokit žmonės, nepatinka, nežiūrėkit. ;]
Nu nepatiko bajeris, tai nebūtina dabar istoriją čia pasakoti. Viskas. Žiūrėkit kitas demo, ir mažiau jūs čia nervinkitės. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
sukure, patvirtino.. shit happens, people.. jei verksit,tuo nepakeisit situacijos nei Lietuvoj nei Japonijoj :]
kai kurie,matau, jauciasi baisiais kilniasirdziais iskeikdami savu,lietuviu, mentaliteta ir moraliskai palaikydami JP. Varykit padet tiems zmonems, babkiu nusiuskit, dejuoja kaip senos bobutes,susede prie pc.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#21 tokios demo ir atrūšiuoja tokius žmones, kurie ištikrųjų mėgsta juoda humorą, o kurie tik apsimeta :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
Yra situacijų kai juodas humoras tikrai tinka, bet čia jo nereikėjo. Buvo galima ir patylėti...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4766 d. Atsakyti   
#22 +++
Rodyti daugiau komentarų (50-72)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų