Kuo ilgiau gyvenam, - tuo mažiau suprantam apie meilę

2011.09.06 patalpino 69seasons
  • 69
4
meile
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: meile


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3965 d. Atsakyti   
Viena diena gyveno mergaite vardu Alisa. Jinai sunkiai sirgo, kol viena diena ji papjove savo tevus. Jinai pakore savo tevus spintoje ir juos ten paliko kruvinus kalbedama kazkokius uzkeikimus kuriu niekas nezinojo. Dabar perskaite sia zinute esate prakeiktas visa savo gyvenima. Tavo namuose naktimis vaikscios, mergaites tevai ir ieskos savo mylimosios mergaites norint jos paklaust kodel jinai juos nuzude. Tavo namuose naktimis vaidensis visa gyvenima.
Nusiusk sia zinute 6 zmonem ir busi isgelbetas nuo prakeiksmo, jei tai nepadarysi per 24 val, tave niekas nebeisgelbes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4274 d. Atsakyti   
#1 +10
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4588 d. Atsakyti   
Nu bet tikrai ne visos tokios, yra dar taip vadinama, ,tikra meilė " . Tada kad ir mėnesį nesimatai, vistiek jausmai tokie patys ar net sustiprėję būna... tai va ;D
gitaristas nuotrauka
gitaristas prieš 4588 d. Atsakyti   
merginos dabar sako, kad myli, kol vedžioji po visokius diskanus, kavines ir visaip kitaip taškai dėl jų pinigus, kai finansavimą nutrauki, panai lieki nebereikalingas (mergos pradėkit prieštaraut)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų