Kovo 8-ta - moterų diena, - tai reiškia, kad visos kitos 364 dienos tai - vyrų dienos?

2015.03.10 patalpino vnz3
  • 24
13
vyrai,moterys
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: vyrai, moterys


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3325 d. Atsakyti   
#12 Žiūrėk, kad neatsirastų noras lakstyti po vestuvių ;) Nes tada bus blogai. LABAI blogai :D Moterims patinka staigmenos, o nesvarbu tai gėlė, šokoladas ar tiesiog apkabinimas :) žodžiu, einu švęst penktadienio, o tu žiūrėkis, gal dažniau pasilabinsim komentaruose, nepraleisiu progos vis apie patį procesą paklausinėt, smalsu žingeidu :))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3326 d. Atsakyti   
#11 Niekada nebuvau mėgėjas lakstyti :) Tomas visada visur tempdavo, tai jei ne jis tai ir būčiau pratūnojęs namie :D Kažkada po kažkuria demo buvo diskusijos apie gėles, net nustebau, kad atsirado merginų, kurioms gėlės ne itin svarbioje vietoje. Bet gal dėl to, kad negaudavo jų.
Pagūglinau (nes pavadinimų nežinau), tai didelė gėlė- kelios gėlės ir rimtos apimties puokštė gaunasi :) Aš tai "ant tulpių sėdau", nes kaip minėjau, yra daug spalvų, tai sukomplektavus visą puokštę su įvairiom spalvom- net pačiam gražu :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3327 d. Atsakyti   
#10 Tai ką, rugpjūtį baigsis visi vyriški pasilakstymai :)) Juokauju, žinoma, nes baltas pavydas :D Vaikinukai su gėlėmis yra gražu, todėl merginos ir žiūri. Žiūri jos ir į kitas panas su gėlėm. Kažkada net teko girdėt realybėj pokalbį, praėjo kažkokia mergina su rožėmis, stovi šalia kelios panelės ir sako: "tu pažiūrėk, tokia baisi, o kiek rožių gavo", o kita sako: "ką čia svaigsti, garantuotai pati sau nusipirko ir dabar vaidina" :D ir šiaip, nereik persistengt su tom rožėm. Maniškis dabar kiek yra progų tiek gerberas tempia :D ir gražesnės (man asmeniškai), ir pigesnės, ir ilgiau laikosi ;)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3327 d. Atsakyti   
#9 Ačiū! Teip, rugpjūtį :) Pamenu kartą ėjau su 21 (lyg rožės buvo) gėlės puokšte ir girdėjau kaip į mane žvelgiančios merginos pusbalsiu sako viena kitai (bet kad ir aš girdėčiau): "-čia man?". Deja, nei vienai alytiškei nenuskilo :D
Čia labai ne vietoj verkšlenimas (gal labiau pykčio liejimas ant gėlininkų), bet reikia paminėti, kad 8Lt už rožę- tai jau persistengimas. O vistiek turi būti bent 5 ar daugiau. Bet pavasarį tulpės yra labai gražu, ypač kai dabar tiek daug spalvų jų priveista :D
Dėl tų kačių- džiaugiuosi už Tave ;)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3327 d. Atsakyti   
#8 Kaip džiaugiuosi už jus! Rūpestėlis vasarą baigsis? :) žinoma, kad gražu vyras su gėlėmis. Jeigu panos ir žiūri, tai vien todėl, kad pradeda svajot apie tai, kaip jų mylimieji joms įteikia gėlių, bet kartais tenka grįžt į skaudžią realybę ir tik pažiopsot :D Turiu, turiu, pasirodo, turiu kol kas perspektyvą nemirt viena su šimtais kačių :))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3327 d. Atsakyti   
#5 Darbai darbais, bet, kaip žinai, yra dar didelis rūpestis :D Ir kuo toliau tuo jis rūpestingesnis :) Tiesa, jau pamokėles pradėjom lankyt. O šiaip ar rimtai gražu kai bičas eina su gėlėmis? Pastebėjau, kad kai einu su gėlėmis (nors retaokai tai būna) tai ypač merginos labai stebi. Vistik turi draugą? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3327 d. Atsakyti   
ne, bet jum reikia socialiniais ir istoriniais dalykais pasidometi kodel isvis egzistuoja ta svente (ir mes ja ne taip svenciame kaip reikia) gal tada nekils kvaili klausimai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3328 d. Atsakyti   
Geru moteru niekas ir nesiuncia i virtuve :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3328 d. Atsakyti   
#2 Sveikutis, spėjau net pasigest tavęs, Ignassin :) darbai užpuolė? :)) Yra, yra tų stuobrių, bet yra ir labai malonių vyrukų (tas pats ir merginom galioja), kurie sugeba nustebint savo mylimas moteris. Man asmeniškai Kovo 8 labai graži diena būna, nes kur bepažvelgsi, ten vyrukai su gėlėm :D Tik nepamirškit, vyrija, kad geriausios dovanos ir staigmenos yra tada, kai nėra progos :))

#3 o su tavim, ką diskutuot, tai net nežinau, tik faktas tas, kad tu tikrai į tą tikrų vyrų kategoriją nepatenki :] Nuveikus aš pakankamai nemažai ir tiek aš, tiek mano draugas esam lygiaverčiai partneriai neskirstant kas čia iš mūsų tikras, ar netikras :D peace. P.s. jei siunti moterį į virtuvę, matyt, sunkiai sekasi su ja kitose vietose ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3328 d. Atsakyti   
ir dar viena, optimistai. nesk vidurius tik i virtuve
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3328 d. Atsakyti   
ka cia kliedi? kazkokia susireiksminusi debile. Pasuka ta makaule tiek, kiek reikia. O Tu cia netriesk, ir pati ka nors gero nuveik siam gyvenime, del o butum buti kokio tai nors vyro moterim. Visos cia balsu zviegiat kaip jums reikia tikru vyru, o ka pacios galit pasiulyt?
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3329 d. Atsakyti   
#1 Labas :) Seniai girdėta :)
Apie temą- vyrai stuobriai! Net vienai dienai tingi pasukt makaulę ką padovanot (net ne bile kam, o) mylimai merginai, bet dėmesio reikalauja ištisus metus :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3329 d. Atsakyti   
Optimistai jūs, vyrija :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų