Kodėl ryžų nepriima į kariuomenę? - Todėl, kad šalmai rūdija

2011.09.13 patalpino SeToNaSS
  • 76
9
Kodėl ryžų nepriima į kariuomenę?
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3303 d. Atsakyti   
Kiek įsižeidėlių ir teisinguolių... :D Man tai bairis patiko, draugas pasidalino juokaudamas iš manes nes mano ryža barzda. Mažiau myžkit į kelnes čia tik prikolas blyn.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4104 d. Atsakyti   
ka padarysi jei zmogus raudonplaukis?? TAIGI NE JIS SAU IšSIRINKO IšVAIZDA.. IR REIKIA JI PRIIMTI TOKI KOKS JIS YRA. ir nereikia čia tyciotis.. reikia zmogu vertinti ne pagal išvaizda o pagal bendravima
Nuotraukos nėra
grmt prieš 4359 d. Atsakyti   
tokie kaip tu su tokiom demotyvacijom tiek ir tegali,prie kompo klaviaturos vaidint protingus...sukurk ka nors normalaus asile....tu pats ryzas esi vidumi...;D dejau ant tokiu tusciagalviu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4580 d. Atsakyti   
#2 kad tu ant betono uzauges (arba ne uzauges, kas tiketina 99%) neskiri kiaules nuo ozkos :D, man tai geda butu vadintis miestieciu, pagyvenau 2 metus pamaciau uztektinai koks gerumas ziuret pro langa ir matyt tik masinas ir forsus nu dar viena kita pyfa fuuuu ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
Kodel ryzu neima i kariuomene ? nes aiskai matomas taikinys :S
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
Sarkazmas vyrai, sarkazmas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
Aš ne ryžas, bet negaliu žiūrėti kaip tūpi žmonės užsiima diskriminacija pvz tokie kaip #1. Gerai pajuokavome, pasijuokėme ir užteks.

Taigi aš is vis skaitau - kad visus RUNKELIUS(kaimietis) surinkti ir deportuti atgal į Lietuvą, kad jie vienas kitam gerkles perkastų nafig. Tada visuomenė apsivalys nuo kvailių ir idiotų, tokie kaip Kaimietis.

Blin, nebesuprantu jau nuvalkioti tie bajeriai su tais ryžais, bet kažkaip vis neturite ką veikti ir gaminat eilinį šudą. O po to runkeliai tuom ir maitinasi.

Gal geriau sakyčiau, kad užsiimkite TIKRŲ DEMOTYVACIJŲ kūrimu, o ne šlamštu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
ir kaimiecius deretu uzdaryt i koluki kad melztu karves ir sertu kiaules ir valtyvu kiaulu ismatas kad liktume tik mes miestieciai normalus visi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4581 d. Atsakyti   
As tai is vis skaitau - visus ryzus surinkti ir i Airija deportuoti. Tada apvalysime visuomene, busime tik mes - NORMALUS!

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų